עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by giloman,

ולכמה מתח וOC הם צריכים ומגיעים ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.

5. Started by TheShadow,

יש לי בבית משאבה של דלק לטיסנים (חשמלית 12V) זה יכול להתאים? זה צריך להיות מרעיש?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by hagay,

אני קונה את הכרטיס ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לכרטיס OC לULTRA מבלי להוסיף איזה קירור מיוחד? האם זה היה יציב מבחינת משחקים וחום?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by ZenMaster,

יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. והמעבד יחזיק מעמד והטמפרטורות יהיו תקינות?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  12. יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?

13. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by pyaniv,

שלום, אני כרגע עובד עם 11.5*166. יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!). ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס. מה הבעיה ? יש לי: AMD 2500+ Epox 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 Albatron FX5900XTV

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by Impreza,

יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by mr.bigglesworth,

תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...

17. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?

19. מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by ziv13,

שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Integer,

אני מחפש גוף קירור למעבד הזה משהו כמה שיותר זול, אני לא הולך לעשות המהרות כאלה ואחרות אבל בכל זאת רוצה שיהיה משהו סביר...

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  22. איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

עם כן , לאיזה מהירות אפשר להגיע? ובאיזה קירור מומלץ להשתמש? והעם בכלל בריא לעשות ל מעבד שכזה OC?

25. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר למערכות קירור במים.. 1.את איזה חלק\חלקים הן מקררות? 2.האם הן מועילות בהרבה מהמאווררים הרגילים? 3.האם יש מערכות קירור במים שהן גם יעילות וגם שקטות? 4.מהו המחיר של מערכת כזו (מערכת יעילה ושקטה)? -תנו לי בבקשה דגמים :-\ תודה רבה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים