אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי את ה-p4c800e deloxe ו1 גיגה זיכרון (2X512 DOUL) ועכשיו רכשתי את ה-3.2 פרסקוט בקיצור השאלה שלי היא כזו ראיתי אנשים מגעים באובר קלוק ל5 וגם ל-6 גיגה הרץ ואילו אני הצלחתי להגיע רק ל-4.1 שהמערכת עובדת כמו שצריך.. וכמובן עםן כול האופציות בלי להוריד כלום יענו מצב טורבו ו400 מגה הרץ זיכרונות ולא פחות וכו וכו בקיצרו למה אני לא מצליח לעשות יותר.... ואילו אחרים מצליחים?? כאילו זה מה בגלל הלוח הזיכרון הקירור?? מה הבעיה בדיוק? אני ישמח לקבל תשובות תודה..
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המאוורר ב GEFORCE 4 שלי הפסיק להסתובב, היכן ניתן להשיג אחד חדש וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מעבד amd 64 3000+ עם מאוורר box - 47 sys - 38 pwm - 44 hd - 35 (נלקח מאוורסט) הוא בד"כ 27-30 לא יודע מה קרה עכשיו \: כלח השאר מabit uguru eq מארז compucase 6a19 תודה.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
קניתי את ה CNPS7000A-AlCu של Zalman למי שרוצה לדעת הוא נקנה ב: מאה חמישים שקלים בלבד!!! בכל אופן רציתי לדעת את החוות הדעת שלכם וגם לדעת אם איתו בלבד אני יכול לעשות OC למעבד P4 2.8 HT שלי שבנוי על ה AsusP4P800D שלי. תודה
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקירור מבוסס coper orb- ששימש לקירור מעבדי amd ישנים(t.bred נדמה לי, לא בטוח) שעבר שינויים והתאמות לכרטיס מסך שלי... ותודות לבני רונן(Subx) שהיה המורה הרוחני שלי http://img94.exs.cx/img94/9254/Pict1599.jpg
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! (צריך לקנות גם איוורור 120mm יכול להיות.. לא בטוח.. בנפרד) האם צריך לקנות לו איוורור 120mm בנפרד או לא? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן! גיליתי היום שהטמפרטורות שלי ממש גבוהות והייתי מבקש את הצעתכם! הנה הטמפרטורות שלי- המערכת שלי: intel p4 2.8C Asus p4s800d (צ'יפ של SIS) 2X256 ראם R9800P ספק 400 ואט ג'נרי שבא עם מארז מטכנאי מה לעשות???
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם אתה ממליצים על מוצריה של חברת DD והאם הייתם קונים לעצמכם ע' קירור מתוצרתה ועד איזה מחיר הייתם משקיעים במע' ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש ל FX5200 איזה עידכון ביוס או משהו שמשנה לו את הגירסה לדגם יותר מתקדם??
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי A64 3000 עם לוח של ABIT KV8 PRO . הקרור הוא קרור סטוק ( מה שבא עם המעבד ). 1. לא הפעלתי cool and quite ומהירות המאוורר היא 4800 RPM . האם זה סביר ? ( הטמ"פ היא כ 45 מעלות ). 2. אם אפעיל CnQ , מהירות המאוורר תרד ? הטמפ' אם ככה תעלה ? תודה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 האם זה הוא ספק טוב ואמיתי איכותי ולא ג'נרי כמו שיש בraidmax המסכן והעלוב?? עוד שאלה תראו אני רוצה לקנות קירור למעבד: CNPS7000 גירסה B עכשיו פה http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_754-939-940MBlist_eng.htm יש רשימה של לוחות אם שתומכים.. והMSI neo platinum 2 רשום למטה שהוא תומך כשCompatible when not using ZM80(A/C/D)-HP together! מה זה אומר?? והאם זה משנה לי? מה זה בכלל הZ80 הזה.. זה איזה עוד מוצר שלהם שאני לא חייב לקנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את כל השאלה שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
רשום לי בwalltime כמעט 23 שעות ובpass 76 ובerrors 0 מתי זה נגמר הבדיקה הזאת?איך זה נגמר זה נותן דו"ח כזה?ה"תוצאה" הזאת שרשמתי בסדר? אני מצטער אבל ת'שאלה שאלתי גם כחלק מתר'ד בפורום תמיכה,שכנראה לא מתאימה לשם,ואני בטוח שכאן יוכלו לענות,מצטער אבל לי זה נראה חוקי,מקסימום מנהלים תנו לי לקבל ת'תשובה הקטנה הזאת ותנעלו(אבל תשובה תושבה כן...)
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות פרוייקט שראיתי כאן: http://www.overclockers.com/tips1186/ החלטתי לשנות את סידור המאווררים אצלי במארז, רציתי לקבל את חוות דעתכם: מקדימה- מאוורר 92 מכניס אוויר(או 120 אם יהיה כסף) מאחורה- מאוורר 80 מכניס אוויר, ומחובר לתעלה- מעיף אוויר ישר על המעבד מעליו- מאוורר של הספק- 92 מ"מ מוציא אוויר ובלמעלה של המארז- מאוורר 120 מוציא אוויר בדלת- מול הכרטיס מסך- מאוורר 80 מכניס אוויר מכיוון שאני לא לא יודע לסרטט או לצייר סקיצות- לא עשיתי מקווה שתבינו לבד(אם מישהו ישרטט זה יהיה מגניב ) תודה, נדב
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לדעתאם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי הוא דיי ישן ובעוד שנה שנה וחצי בערך אני יקנה כבר חדש אז רציתי להישתמש בו כמה שיותר טוב וחשבתי לעשות לו אוברקלוקינג עכשיו יד לי ידע קטן מאוד בנושא אז אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם אני יכול לעשות אוברקלקינג לפי מה שהבנתי זה קשור ללוח אם שלי.. תגידו לי מה אתם צריכים לדעת ואני יגיד לכם את המפרט... אהה ועוד שאלה.. אם אני עושה את זה נגיד את האוברקלוקינג אז זה יעשה את המשחב שלי ליותר טוב אבל אחראי שנה שנתיים הוא יהרס לגמרה?וזה שווה להשקיע את כל המאמץ וליקנות גם מאוררים אם צריך והכל בישביל זה? בבקשה תעזרו!תודה מראש VeR-MaN!
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש גריל 120 מ"מ רצוי יפה אבל כל גריל אפשרי או אם מישהו יודע ומוכן להכין בשבילי(בתמורה למשהו אחר\כסף) נדב
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך אסוס P4P800 ומעהבד 2.6 מומהר ל3.1 וקצת... איך אני נועל את האפשרות הזאת בביוס.... ועוד שאלה ....איני מצליח למצוא דרך לעשות אוברקלוק דרך הביוס (למעבד!!!) יש לי רק את האפשרות האוטומאטית של הלוח שלי ... האוברקלוק מתחיל ב5% ונגמר ב30% ...כעת אני ב20%!!!.... תודה לכל העוזרים תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני כרגע עומד על 40 מעלות צלסיוס ב 100% מאמץ. המתח עומד על 1.7V . אם אני רוצה לעשות קצת OC אני צריך להעלות את המתח ל 1.75V (לא להתווכח על הנתון הזה) ז"א שאני מגדיל את המתח פי 1.029 (או ב 2.9%) ז"א שההספק יעלה פי 1.06, או במילים אחרות עלייה של 6% בהספק האם מכאן נובע שהטמפרטורה תעלה ב 6% ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-