אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC למערכת שלי (AMD, תושבת 939) (בכלל - פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC נקודה..) המפרט בצד, רק שהזכרונות הם 2.5-3-2-5 והם 2X1GB במקום מה שרשום שם.. העליתי מתח למעבד ל 1.425V לזכרונות ל 3.0V (הם BH5) שמתי את המכפלה על 10, היחס הוא 5/6 והתדר 295 (בסטוק 200) מערכת ההפעלה עולה יפה, ה core speed לפי CPUZ הוא 2950MHZ (סטוק - 2200) והזכרונות עולים בתדר 210.7 (בסטוק 200) אבל כשאני מנסה להריץ super pi על 1M, הוא זורק לי הודעת שגיאה בזו הלשון: NO CONVERGENT IN SQR05 למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? (ה PCIE נעול על 100, ביטלתי coolnquiet , ה CPC על enable, וה- DRAM Bank Interleave מופעל כמו כן ה Spread Spectrum וה- CPU Thermal Trottling מכובים).…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אני לא מצליח לעבור מ-133 ל-145 ב FSBהגג זה 145 אפילו ניסיתי עם FeedMe דיברנו בטלפון לא הלך והוא לא יודע מה הבעיה הוא חושב שזה הזכרונות אבל לא נראה לי כי שמעתי על אנשים וראיתי שעשו את זה עם הרבה פחות משלי אז הנה הפרטים: לוח אם: Gigabyte GI8IPE1000 Series לוח שתואם S-ATA שתי יציאות... כרטיסי זיכרון: 4 סטיקים של 256 מגה 2 של קינגסטון וNCP 2 כולם תומגים ב-400 מגה הרץ עד 2.6 V כרטיס מסך: ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB'128 Bit אחרי אובר קולוקינג... של 27 אחוז ליבה ו-20 אחוז זיכרון... דיסקים קשיחים: 3 מתוכם אחד IDE 80 ג"יגה ו2 של S-ATA אחד 200 ג"יגה אחד 250. מעבד: INTEL Pentium 4 Northwood 2.80 GH אני העלתי את ה FSB מ 133 ל145 ואני מסתדר מצויין עכשיו המעבד שלי על…
-
- 8 תגובות
- 496 צפיות
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך נועלים את ה AGP/PCI בלוח הזה? אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק.. מצאתי שם את ה AGP שעובד ב-66 אבל אין לי מושג איך לנעול את זה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ידעתי שאוברקלוק למעבד עצמו משפיע על הכרטיס מסך וכרטיסי ה- PCI. הנה ציטוט של המשתמש Armageddon, שבו הוזכר העניין המופיע לעיל: ''Did you lock the AGP/PCI to 66/33'' האם אתם יכולים להסביר את המשפט הזה במלואו? כלומר, מה נעילת התושבות עושה? על מה היא משפיעה? מה החסרונות והיתרונות שלה? אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש ולעשות לו OC. אז חשוב לי לדעת, תודה
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
עידכנתי לביוס האחרון ואני לא מוצא את האפשרות של נעילת פי סי אי וזה כול הזמן עולה ועוצר לי את האובר קלוקינג מישהו מכיר ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את הלוח P4S533-MX... אין שם נעילת PCI... אבל יש שם PCI משהו ושאני משנה את זה...הדיפולט שלו זה 33...עכשיו אם אני מוריד את זה ל30...ועושה OC...אז הבאס יעלה את זה בחזרה...כן??
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
הבנתי שאין לי בביוס נעילה אבל אני רוצה לעלות את המהירות אין דרך שאני יוכל? ואם אני יעשה עידכון ביוס יכול להיות שתהיה לי האפשרות? ד"א הלוח שלי הוא P4B של Asus
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
-
שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלח…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=154949&sid=10
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-