אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 14 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517
-
- 19 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני משתמש באטאי טול וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מעביר לי את הocשל הכרטיס מסך למהירויות בסיס שלו.... איך אני קובע שכל פעם האוברקלוק ישמר ויעלה אם המחשב??? תומר בכר
-
אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX וזה בא עם תוכנה שקוראים לה NVIDIA system utility והbus של הAGP נמצא על מינמום מה זה אומר? אם אני יגביר את הBUS הוא יעבוד יותר טוב? יותר מהר? יתחמם יותר? אני לא ממש מבין בזה :] והאם בכלל כדאי להישתמש בתוכנה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
-
1.) עם מה הכי כדאי לי לנקות את המאוורר? 2.) יש לי מאוורר אחד במארז למטה, שאני מוציא בלי בעיה ומנקה, ועוד אחד שהוא על המעבד, והוא מחובר חזק, האם ניתן להוציא אותו, או לחלופין דרך לנקות אותו? כי נורא קשה לנקות בתוך המארז. 3.) האם ניקוי הספק מאבק יעזור במשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
I have the ABIT IC-7 and i saw the review about the wornt reading of temps, i just wanna know if bios flesh can solve the problem ?. If anyone can explain how to flash the mobo bios it will be great! on the first moments that i turn my computer the temps already about 40-45C, i have Vantec Aeroflow (4500RPM) + AS5, two 120 mm, one Vantec stealth at the front, one globefan at the back. Please help me, Thanks!
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הדגש הוא על שקט ומחיר, פחות על ביצועים (לא נועד לאוק'). תודה.
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91065.0) ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשבילו...אני ממש לא מבין באובר קלוקינג אז דברו במושגים פשוטים בקשה ;D התקציב גבוה אז תשפכו רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם במזל טוב קניתי קירור למעבד של זלמן דגם cnps5700d-cu , שאמור להוריד את הטמפרטורה משמעותית ועדיין הטמ'פ לא ממש יורד.55מעלות רגיל ,בעבודה 60++ . יש לי שני מאוררים 12 ס"מ ,אחד מקדימה מכניס השני מאחורה שואב . מה עוד צריך לעשות בשביל להוריד את הטמ'פ.??? מפרט מחשב. P4 3.0Ghz 1024זיכרון 400Mhz לוח אינטל רוקויל 865-perl כרטיס מסך גי פורס 5500 תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1: נגיד שהמחשב מכובה, ואני רוצה להוציא את המים מבלי שהם יגעו בחלקי בהמחשב , איך אני עושה את זה? 2: האם יש הבדל גדול בין רדיאטור רגיל ל רדיאטור עם מקום ל2 או 3?. 3:האם אפשר להשתמש במים רגילים? 4: האם המים מתאדים אחרי כמה שבועות? 5:האם לשים את הרדיאטור בתוך המארז או מחוץ? תודה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום כולם קראתי הרבה מדריכים פה בפורום וגם כן אני מבין מאוד טוב באוברקלוקינג רק שאלת המליון דולר! הרי היצרן לא סתם קבע את המהירות של המעבד\כרטיס מסך למהירות x ועצם זה שאנחנחו מעלים את המהירות אנחנו פוגעים בכרטיס \ מעבד למשל קחו מדף ברזל שאמור להחזיק 3 טונות שימו עליו 4 טונות תעקמו אותו ותקצרו את אורך החיים שלו כלומר חוזק החומר ככה זה גם עם מעבד שעובר אוברקלוק לא? ראיתי שמישהו אמר שזה מקצר משמעותית את חיי המעבד כי הסילקון בשבב נמס מהחום האם זה נכון? האם זה באמת מקצר את חיי המעבד\כרטיס מסך אפילו עם קרור קטלני?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ככה בעיקרון הורדתי את ati tools התקנתי אותה ואז נכנסתי לאחת האפשרויות שניקראות oc ושם פשוט נתתי לו לבדוק עד כמה אפשר לעלות את הזיכרון ועד כמה את המעבד.... של ה9600 שלי כמובן.. עכשיו הגעתי ל 490\470) אבל גם עם אני שומר את זה אחרי הפעלה מחדש ההגדרות חוזרות לעצמן.. ואני מיתכוון כמובן אחרי ששמרתי בשם וסימן ב-וי שהגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש... אפשר לדעת איך אני מסדר את זה ועושה Oc כמו שצריך?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני הולך לקנות מחשב ויש לי שאלות בקשר לקירור של החומרה שלו... אני עומד לקנות מעבד +AMD ATHLON 64 3000?? והשאלה שלי היא האם אני צריך לקנות גם קירור או משו מיוחד או מספיק הקירור שיש במארז או שהוא מגיע כבר עם קירור??? ואני הולך לקנות לוח אם של EPOX 8KDA3J וגם לגביו אני לא יודע אם צריך קירור או שהוא מגיע עם קירור כבר??? דרך אגב אני קונה מארז של A-TOP Z-ALIAN זה בצורת חייזר עם ספק טרמלטיק 420... תודה על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-