אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מחפש גופי קירור שיכולים להתאים לי ל asus extreme n5750 256mb . אם אפשר שמות של דגמים וחנויות אשר מוכרות את גופי הקירור בארץ. דרך אגב, למי שלא יודע זוהי יציאת pci express תודה רבה מתן
-
- 1 תגובה
- 381 צפיות
-
-
מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 14 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
אני יודע שאני משגע אתכם אם הת'רדים שאני פותח אבל תדעו שהכל מאהבה אז ככה השאלות: 1.האם זה שהחברה של הזכרונות שלי היא לא מהידועות (Micron) יימנע\יגביל אותי במהלך האוברקלוק? 2.האם ספק של 300W ג'נרי יספיק לי לביצוע האוברקלוק?-קחו בחשבון שאני מוסיף אמצעי קירור לביצוע האוברקלוק,אלה הפריטים שאני מוסיף: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer מאוורר למעבד: ENERMAX 120MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולצערי לא עשיתי גיבוי לקובץ של התוכה... עשיתי חיפוש רצחני פה ואני לא מוצא את הכתבה על התוכנה או שום דבר פה בפורום!!! מישהו אולי שמר את הקובץ של התוכנה? כי היא ממש עזרה לי!!! או קישור?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=154949&sid=10
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בחיים לא עשיתי אוברקלוק משום סוג שהוא, לשום חלק שהוא, אולם הגיע היום ואני רוצה לנסות את הנושא, ברשותי מחשב- p4-1.8 socket 423 rdram 800 HRZ Asus-mb p4t Asus GF3 delux8200 שמעתי פעם שדיי בעייתי להמהיר RDRAM כי הם מתחממים או משהו כזה... זה כל מה שאני יודע ויכול לספק בשלב זה, אני אשמח לקבל מידע איך מתחילים ואם מישהו יכול להדריך פרטנית באי סי קיו זה יהיה נחמד. תודה מראש לכל העוזרים למינהם.
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
קבלו http://photos.walla.co.il/liozsosko זה רק אני או שכתוב שם 52 נדמה לי שיש איזה מין בורג קטן שאיתו מכוונים את התצוגה להציג את המתח הנכון ? ואם זה נכון איפה אני רואה את המתח העכשווי? עריכה: אוקי יכול להיות שאני פשוט קורא את זה הפוך? אני משתמש בלוח GA-7n400 pro2 ויש לי בביוס אופציה לשנות מתחים בזיכרון ככה: Normal 0.1 0.2 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 443 צפיות
-
-
עשיתי OC בעזרת ATI TOOL וזאת ההודעה שקיבלתי: (ראה תמונה) משיכת יתר של הזיכרון או להוריד מחדש את התוכנה? הנתונים הם: 413.10 לליבה ו 372.60 לזיכרון הקירור הוא VGA SILENCER var.3 + הקירור לזיכרון של זלמן תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אז ככה: אחרי חודש וחצי של טרטורים קיבלתי אתמול סוף סוף את ה NF7-S החדש במקום הקודם שהיו בו כמה פגמים. אבל הבעיה היא - שבשום אופן הוא לא מוכן לעשות פוסט ב 210!! 210!!!!!! עדכנתי לביוס הכי חדש, עשיתי CPU INTERFACE גם פועל וגם לא, מכפלת מעבד על 5,7,8, יחס זכרונות של 1:1, 4:5, 5:6, מה לא ניסיתי... כמובן שהעליתי מתח ל 1.7, תזמוני זיכרון על 3-4-4-8, אמממ מה עוד? לא משהו שעולה לי בראש.... בקיצור מה שאני לא עושה אני לא מצליח לעשות פוסט ל 210, למישהו יש רעיון למה? :'(
-
- 60 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני קונה לדוד שלי מחשב חדש מבוסס AMD 2500+ ואין להם את המעבד הזה ב BOX אלה רק ב tray כלומר אין מאוור אז אני מחפש מאוורר שקט שיעשה את העבודה ושיהיה זול כמה שאפשר (הוא משתמש ביתי כך שהוא לא עושה OC או דברים בסגנון)
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אנשים שלוםםם!!! יש לי כרטיס מסך R9600XT וחשבתי לעשות לו OC. רציתי לדעת האם זה אפשרי, וכיצד??? שאלה נוספת האם זה ישפיעה בצורה משמעותית על ביצועי הכרטיס??? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-