אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הTUNIQ TOWER.... זה נראה די סבבה.... אבל חשבתי אולי זה לא יתאים כי המאוור שיש לי עכשיו הוא 90 מ"מ... והTUNIQ TOWER הוא 120 מ"מ..... אז איך אפשר להתאים דבר כזה? ואיך בכלל שמים דבר כזה? כאילו שמים את זה על המעבד הוא על הצלעות? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.כשאני מתקין מאוורר אחד עליו, איפה המאוורר אמור להיות ממוקם בתוך המארז כשהוא על הגוף קירור, לאן הוא צריך להיות מכוון, לכיוון מטה? או לכיוון האחורי כאשר הוא נמצא מול המאוורר האחורי? והאם המאוור אמור לנשוף על הגוף קירור או לשאוף ממנו אוויר? 2. כשאני מחבר שני מאווררים על הגוף קירור, מי מהם שואף ומי נושף או שאולי שניהם עושים את אותו הדבר? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח חדש של abit nf7 , עכשיו בגלל בעית הטמפרטורה שלו שמזייף בין 12-13 מעלות אני רוצה למצוא תחליף כי אני מתכוון לעשות oc כבד ,וזה ממש עקרוני, דבר נוסף לsf2 מגיע גם fan bus עם שליטה על המאורר נכון? אני גם מתלבט אם לקחת sf רגיל 120 mm למארז, של tt או לקחת את הגירסא של הלא sf שעולה ב 30 שקל פחות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מקווה שהמערכת שלי תגיע מתישהו בשבועיים הקרובים וחשבתי כבר להכין את מה שאפשר להאצה. המערכת תכלול: לוח אם ABIT IP35 Pro מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box זיכרון 4GB G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 סה"כ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe דיסקים קשיחים (RAID5 (3 HD ובנוסף עוד 2 דיסקים קשיחים ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז ANTEC P182 BLACK 1. איזה קירור מים מומלץ ללמערכת הזאת עד 500 ש"ח (פלוס מינוס)? דרך אגב, ה-ANTEC P182 כולל הכנה לצינורות המים... 2. האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של ראדיטורים במערכת קירור מים למחשב? 3. קראתי כמה מאמרים על Lapping ונראה לי שאעשה אותו עד שכל שאר החלקים יגיעו, אבל כשהלכתי ל"הו…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מעבד חדש על לוח אם חדש עם גוף קירור מקורי של אינטל. אני רואה על הגוף קירור 3 פסים כסופים, אני מניח שזו המשחה הטרמית שלהם? אני צריך למרוח אותה כמו שמוסבר במדריך על כל המשטח? או פשוט להניח אותו למעבד וזהו? אני מעדיף לא לנסוע ולקנות משחה בשביל זה... קראתי את המדריך שיש באתר על מריחה נכונה של משחה... אשמח להסבר קצת או הפנייה למדריך שזה מוסבר בו? אני מקווה שאני בפורום הנכון... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מניסיון שלכם על איזה מאורר אתה ממליצים ??? אני מחפש מאוורר שיהיה שקט אבל עדין שיהיה טובב ואני לא צריך לד ואני לא סגור על הגודל נראה לי 80 או 90 מ"מ כנראה שאני ישים אותו מתחת לכרטיס מסך(או אולי מעל איפה אתה ממליצים לשים כדי שזה יקרר את הכרטיס כמה שיותר?) תודה
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב, המפרט שלי הוא כדלהלן: E8500 4.04GHz BigTyp VP Asus P5Q HD4870 512mb gddr5 gigabyte 4GB ram G.Skill 800Mhz CL4 אני כרגע משתמש ב-ATI Overdrive והוא ממשיך להעלות לי את המהירות של הליבה ושל הזכרונות וזה קצת מפחיד, כי הוא לא מתכנן להפסיק מתישהו... הליבה על 780MHZ והזכרונות כבר על 1060 MHZ (מ-900!!) השאלה האם הוא יודע מה הוא עושה או שהוא סתם מעלה? יש לי ספק של Corsair 550VX, איך אני רואה כמה חשמל הרכיבים צורכים ממנו? (אילו תוכנות? וכו'..)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בכל המקומות האחרים הוא עולה בין 280 ל330 בערך, שווה לקנות ? התכוונתי לקנות סיילסנר ב165 עד שראיתי את המציאה הזאת ;D
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוספתי פה צילום מסך של הטמפ' של הרכיבים החשובים במחשב ואני רוצה לדעת האם זה תקין? המפרט של המחשב הוא: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU TEAC X20 FLOPPY SONY JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Logitech LX710 אם תוכלו להגיד לי גם מה הטמפ' הסבירה של כל רכיב שכתוב בתוכנה זה יעזור מאוד.. אשמח לתשובות, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני חושב לפתוח ת'מכפלה של המעבד שלי, מומלץ? המעבד הוא AMD1.1 עדיין עם הHiCool המעפן שקיבלתי איתו, אני מקווה מתי שהוא בחיים להגיע עם המעבד הזה ל1.33 ומעלה 8)
-
רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ברשותי מארז define R4 וחשוב לי לציין שעוד לפני הוספת קירור המים ,במצב HIGH 2 המאוורים שמגיעים עם המארז היו רועשים לטעמי ,רק במצב MEDIUM המצב היה נורמלי אך ללא דחיפת אויר של ממש. עם הוספת קירור מים מסוג Asetek 570lc שעליו 2 מאוורים (ENERMAX MAGMA (push/pull הרעש בלתי נסבל אני מחפש להקטין את רמת הרעש ומקביל לשמור על רמת לחץ אויר טובה ברדיאטור וגם בכניסה למארז כלומר למצוא את המאוורר שיתן את המקסימום משני העולמות גם למארז (140ממ אך אפשרי גם 120) וגם לרדיטאור (120) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-