אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי המאוורר שנמצא על הקרור למעבד הקרור הוא Scythe Mugen 3 Rev B אני מחפש קרור חלופי ושקט עדיפות ל2 שאני אשים על PUSH PULL ואז גם אם אחד מהם ישרף אני אוכל להמשיך לעבוד עוד כמה ימים בלי דאגות
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז היום חזרתי הביתה סוף סוף עם שתי דברים מעניינים: OCZ PC4000 512 MB, אחלה של סטיק ;D וגם SP-97 של טרמלרייט...עליו יושב SF2 ההתקנה של הגוף קירור העצבני הזה די ארוכה ולא פשוטה... בסיום ההתקנה המחשב בכל לא עלה משום מה, התחיל לעשות בוט ואז ישר כיבה את עצמו. איפוס ביוס פתר את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שהטמפ' עומדות על 55 מעלות בערך, זה ממש גבוהה לעומת מה שהיה לי מקודם, משהו כאן לא בסדר.. חיזקתי את הברגים עד הסוף, אך עדיין אין שיפור, מה גם שהסינק עצמו לא חם בכלל... כנראה אין מגע טוב בין הגוף למעבד. אם למישהו כאן יש ניסיון עם הכרבה של הגוף הזה, או כל רעיון בעניין אני ישמח... נ.ב. לפני זה היה לי Vantec Aeroflow והטמפ' היו בסביבות 40 בלי OC, ועכשיו בלי OC זה על 55 +-
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיים הבדל כלשהו ברמה שבא אפשר להצליח בהמרה של מעבד I7 920 0(קרור: coolermaster hyper n520) עם הוא יעבוד עם 3x1 giga 9-9-27 1600mhz ddr3 מה שיש לי כרגע או עם 6x1 giga 1600mhz ddr3 9-9-27 שאני שוקל להוסיף וכיצד זה משפיע? וכמה כדי לי להחליף את הקירור למעבד ל-coolermaster v10 תודה מראש לעוזרים...
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה .. פעם הייתי חובב רעש וחובב מאווררים רבים .. אבל אז הבנתי שאני רוצה שקט ולא רעש של מסוק מהמחשב .. לאט לאט הורדתי את המאווררים ובדקתי אחד אחד מימי מגיע הרעש הרציני .. גליתי שזה מהכ. מסך.. היום הלכתי וקניתי אקסלרו אס 1 של ארקטיק .. ראיתי שיש אותו להרבה אוברקלוקרים רציניים .. התקנתי אותו ולא רק שהרבה יותר שקט (מין הסתם אין לו מאוורר) הוא גם הגיע לתוצאה מפתיעה של 40 מעלות במנוחה .. (50+ עם הסטוק במנוחה) יש לי על המעבד פריזר 7 פרו של ארקטיק וב100 אחוז וב50 אחוז פעולה של המאוורר אני מקבל בדיוק את אותם הטמפ' בOC של 3.6GHZ .. מפתיע הייתי אומר .. יש לי גם מאוורר של איזי קול שקניתי פעם .. שקט במיוחד .. גם מאד מפתיע.. אז מה שאני רוצה לקנות וצריך המלצה מימכם זה המלצה על החלקי…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
o.k אז כמו שציינתי יש ברשותי מחשב Pentium 4 1.5Ghz נכנסתי ל BIOS ויש שם מספר הגדרות שאני אשמח אם מישהו יבהיר לי מהם (אני כותב אותם פה בדיוק כמו שהם כתובות בביוס עצמו!) CPU Clock - x15 Auto Detect PCI Clk - Enabled Spread Spectrum - Disable xLinear Spread Model - 4 xLinear Spread Range - 4 CPU Clock - 120Mhz את האפשרות האחרונה (CPU Clock) שיניתי מ-100 ל-120 בכדי להעלות את מהירות המעבד ל- 1.8GHz מהם שאר האפשרויות? ולמה שניסיתי להעלות את ה CPU Clock למספר יותר גבוה (הטווח הוא 132-100) קיבלתי Blue Screens שונים ומגוונים...? Memory: Kingston 256MB PC133 OS: Windows 2000 Professional
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס? בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ולכן אני לא מש יודע אם מותר לשאול כאן את השאלה, אז מצטער אם זה לא צריך להיות כאן. קניתי לפני חודש בערך כרטיס מסך מסוג: saphire x1950pro 512mb. הכרטיס פשוט עננק והכל עובד טוב, אבל, כשהתקנתי את הגירסה האחרונה של ATITOOL (גירסה 0.26) ועשיתי show 3d view כדי לבדוק כמה הוא מתחמם אז ראיתי שהמעלות של ה-GPU עלו בבת אחת כמעט ל70 מעלות ומשם זה מטפס לעבר ה-90 מעלות. אז עשיתי שהמאוורר ירוץ יותר מהר (שיניתי דרך התוכנה את ההגדרות של סיבוב המאורר)ץ בקיצור הצלחתי שהוא לא יעבור את ה75 מעלות. הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מראה את הקובייה הזו בATITOOL פתחתי את הEVEREST והסתכלתי בסנסורים. יש שם משהו שנקרא Gpu VRM. ראיתי שבמנוחה זה עומד על 60 מעלות בערך אבל כשאני מריץ את הקוביה ה…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה להכניס שמן במקום מים במערכת קירור מים? האם זה אפשרי? האם משאבות שמיועדות לדחוף מים מסוגלות לדחוף שמן?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב,אני עם 6600GT/PCX . מעבד3200/64 זכרון 2*526 OCZ. התחלתי לשחק את FEAR,חבל על הזמן,רק בהגדרות נמוכות הוא ממש רץ.הטפ' 68-70 מעלות. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך,התקנתי את RIVA,מה להעלות קודם את תדר הליבה או הזכרונות?או שאפשר את שניהם.קצת העלתי אבל כמה להעלות והאם קירור הסטוק מספיק(יש לי את GB).אני על 550/1045 ב-OC.אני יודע שזה נמוך אבל אני מזמין קירור לפי המלצה פה באתר. אשמח לטיפים,אני עם ראש פתוח ומוכן לנסות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עומר אל תצחק עלי כי אתה לא הסברתה לי אז אני רוצה שמישהו כן. עד לכמה אני יכול להביא את המאיץ שלי, עזבו להתלהב לא להתלהב, מה המהריות המקסימלית שאליה אני יכול להמהיר אותו? ti-500 של הרקולס
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח+מעבד (e6600) הנ"ל ביחד עם zalman 9500 led. הסתבר שעלולה להיות בעייה בהתקנת הפלטה האחורית של הזלמן על הלוח הזה. (פתחתי על זה תראד: ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229173.0 אז בהנחה שאף אחד לא מודע לעניין הספציפי עם הזלמן - נאמר ואני יאלץ לקחת קירור אחר, איזה אתם ממליצים (עלות זה לא בעייה) ? רק דבר 1 שאני מבקש זה המלצות שידוע מראש כי יתאימו ללוח הספציפי הזה ללא קידוחי דרמל למניהם :-\ תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, שרציתי לשאול הוא שהזיכרונות שלי (PI-1000 GSKILL) כושלים במאמץ עם תוכנת PRIME95 נתונים על הOC: כרגע על 436FSB ושתי הליבות על 62-63 מעלות לאחר שעתיים (הזיכרונות מוגדרים ל1:1:0),אך ברגע שאני מגדיר את הזיכרונות ל1:1:20 ותדר עבודה של 1042~ לאחר 20 דקות עם פריים ליבת מעבד אחת חודלת לעבוד.. יש לציין שמתח מעבד מכוון על :1.285 ומתח זיכרונות על.~1.9 בערך מה לעשות ע"מ שאני יעבוד ביחס של 1:1:20 עם הזיכרונות (מה ההבדל בין היחסים?) יש לציין שמשחק מעלה עם מתח המעבד לא משפיע על על יציבות המעבד/OC דבר נוסף:ברשותי הקירור הנ"ל של המעבד ויש עליו כרגע מאוורר מקורי אחד מותקן (כפי שרובכם יודעים ישנה אפשרות להתקין לו עד 4 מאווררים במקביל). שאלה ראשונה שלי היא שאני צריך מאוו…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 + הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות? נ.ב חוטים מסודרים פיקס!
-
אהלן! קניתי מחשב חדש עם מארז Silverstone Redline 04 החלפתי את ה120 מ"מ המרעיש מקדימה ושמתי מאוורר Corsair 120mm 1200rpm מקדימה. יש עוד אחד על הCPU ועוד אחד מאחוריו 1600rpm שפולט החוצה לגבי הספק, אני לא יודע אם הוא פולט או מכניס אבל הזרימת אויר שלו היא מינימלית בלבד. הוספתי מאוורר שמכניס אויר מהדלת עם שלוש רמות איורור [600-1800 סל"ד] שלא נראה שממש משנה את הטמפרטורה גם על סלד גבוה. אני מתלבט איפה כדאי למקם אותו. ראו תמונה [כחול אויר קר נכנס, אדום אויר חם נפלט, ורוד פתחי איוורר] תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …
-
מה המצב אנשים? אחרי שבוע של ציפייה המשלוח מפרוזן סי.פי.יו הגיע! המערכת מיועדת למעבד 3.00GHz Prescott (שהולך להקרע בOC !!!) - צנרת 1/2 אינץ'. ניגש לתמונות.. (מצטער על האיכות - אין לי כרגע מצלמה, צולם בפלאפון) רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual http://img257.imageshack.us/my.php?image=radiatorlx1.jpg בלוק למעבד - Swiftech Apogee http://img168.imageshack.us/my.php?image=cpublockrv0.jpg מיכל מים - Swiftech http://img326.imageshack.us/my.php?image=reservoirrx8.jpg צנרת 3 מטר, 1/2 אינץ' http://img168.imageshack.us/my.php?image=tubemc6.jpg נוזל קירור - אמריקן איגל (מים ירוקים לרכב) http://img357.imageshack.us/my.php?image=greenwaternw4.jpg מאווררים לרדיאטו…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אבא שלי אז חבר שלו זכה במכרז של הרבה מחשבים וקיבל 3 כאלה והוא הביא לאבא שלי אחד עשכיו תנו לי מפרט הכי טוב למעבד הזה בסביבות ה2500 שקל אם אתם לא מאמינים לי תגידו לך איך לעלות תמונות לאינטרנט ואני יראה לכם אותו
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מארז k-62B ושמעתי שניתן להוסיף עוד מאורר 140 מקדימה (במקום של הכוננים). לא הבנתי איך לחבר אותו כי לא ראיתי שמה חורים של ברגים, אבל ראיתי שאנשים עשו את זה. העלתי תמונה של מישהו שעשה בשתי דרכים, אחת שם קרטונים מתחת ומעל המאורר ואחת שהוא ממש הכניס את זה. איך אני עושה כמוהו(לא עם קרטונים)?? ואיזה מאורר 140 אתם ממליצים??? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-