אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם ASUS V7700 GeForce2 GTS 64MB שכרגע עובד על Engine Speed 203Mhz Memory Speed 342Mhz יש למישהו הערכה/מושג עד כמה אני יכול להאיץ את המהירות? על המעבד הגראפי יש מאוורר וגם המארז מאוורר דיי טוב, חום הכרטיס בד"כ עומד על 51 מעלות מה החום המקסימלי לפני שאני אומר ביי לכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב...ואני ממש אבל ממש לא מבין באוברקלוקינג אבל אני רוצה לעשות כזה.... אז הנה המפרט שהעתקתי מתוכנה שאומרת את המידע על המחשב SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 2 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : 8IG1000-G Version : x.x System BIOS : 09/08/2004-i865G-6A79AG0LC-00 Chipset : Intel 865/848 (Springdale) System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 4GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : None None None None DIMM 512MB/64 @ 333Mt/s Bank4/5 - A2 : Empty Bank6/7 - A3 : Empty Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82865G/PE/P…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko הטאוור אשכרה מפחיד לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כזה כבד אבל שטויות כנסו ותהנו מהתמונות בינתיים יש לי עוד חבילה בדרך ככה עוד שבוע שבועיים יגיע ואז אני ישים הכל
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש וחיברתי אותו עם משחה טרמית והכל (שמתי קצת משחה טרמית באמצע המעבד ואז שזה ימרח לבד על הכל, כך חבר אמר לי לעשות) וזה "תקוע" על 41 מעלות, רק במאמץ זה עולה ל50 בערך וזהו, זה טוב? זה לא שאם זה הייה על נגיד 30 יהיה לי יותר FPS במשחקים נכון? המעבד הקודם שהיה לי עשיתי לו OC והכל, רציתי לדעת הכיצד אני יכול להחזיר את הגדרות היצרן של הלוח שלי כשקיבלתי אותו? מקווה לקבל את הדרך הכי קלה שאפשר. לוח האם שלי: Asus P5G41C-M LX אה... ומה זה VTT VOLTAGE?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המעבד שלי הוא: AMD Athlon 2500+ XP הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-7N400-L הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon 9600XT 256M המעבד שלי מיתחמם כמעט ל 70 מעלות, וכול החדר שלי ניהיה סאונה, יש לי מאוורר ב 200 שקל של OverFlow וזה לא ממש עוזר. החלתתי ליקנות קירור מים ויש לי כמה שאלות איזה אחד מהבאים יותר "טוב" לפי דעתכם: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1585&catcode=264 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2198&catcode=264 האם הקירורים הבאים יתאימו ללוח האם והמעבד שלי? (רשום שכן, אבל יכולים לירשום שזה מתאים גם לחללית אף פעם אי אפשר לדעת) יש לציין שהלוח אם שלי הוא מהדגמים "הישנים" כך שאין מקום ל-2 ברגים בישביל ליתפוס מאוורר למעבד. ואני רוצה גם בדרך עם…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז לא מזמן התלוננתי פה על טמפטורה גבוהה במעבד, אבל הצלחתי לסדר את זה ממש יופי ועכשיו נדיר שהוא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ. עכשיו אני פוחד לגבי הכרטיס מסך 0_0, מדובר על Shppire HD5770 הגרסה חדשה יותר (יש 2 גרסאות כאלה שאחת יותר חדשה או משהו), אחרי משחק ארוך במיוחד (כמה שעות טובות) בסטארקראפט 2, זה הגיע ל-90 מעלות אומנם אני לא יודע כמה זמן זה נשאר על 90 מעלות כי שיצאתי זה היה בסביבות ה- 70 אבל המקסימום שנמדד היה 90 שאני יודע שזה מוגזם לגמרי לכרטיס מסך כזה. ב- idle זה בדר"כ 49-53, מחיפוש בפורומים אני רואה רק שבחות של אנשים על הכרטיס מסך הזה דווקא מהבחינה הזאת. שזה במנוחה רק 27-30 מעלות וזה לא עובר את ה-80 וכו' אז מצבי רע מאוד לגבי זה. בעיקרון אני יודע שאי אפשר יותר מידי לעזור…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שיהייה לי פאן קונטרול של 4 מאוררים בערך 1. יותר כדאי לקנות או לבנות? 2.אם אני בונה מאיפה אני יכול להביא קופסא שבתוכה אני יבנה את הפאן קונטרול? 3. כמה עולה בערך פאן קונטרול של 4 מאוררים? מי שבנה פאן קונטרול שיכנס אליי לא סי קיו 160916151 בבקשה. תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Q6600 , עם קירור TT V1 , לאחרונה ראיתי המון המלצות על הקירור TR ULTRA 120 EXTREME . האם יש טעם לשדרג אליו? או שההבדל לא משמעותי ? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אני אגיד.... מעבד חזק,הסטמפינג הנ"ל סוגר 3 גיגה בקירור אוויר ובגז מגיע עד 3.3 בערך,מדובר בהשקעה פנטסטית בהתחשב במחיר שלו. לרוץ ולקנות אם אתם נופלים על סטמפינג טוב,שיפור אדיר מהווינצ'סטר שהיה לי. AMD RULES סופר פי 32M - יציב כמו סלע... [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי קצת גוגל ובמקרה נתקלתי באשכול שאמרו שהספריי אוויר שיש בכל החנויות מחשבים וזה זה בלחץ יחסית נמוך... אבל לא כתבו איפה ניתן לקנות ספריי אוויר בלחץ גבוה יותר..? ד"א מה זה קומפרסור (גם כתבו שם)? זה יוצר לחץ אוויר כאילו כמו ספריי רק "שלא נגמר" או משהו כזה? אם כן, אז כמה זה עולה? והאם זה מומלץ.. פשוט עם הHAF 932 צריך פעם בשבועיים לרוקן ספריי אוויר עליו :\ תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד שמתחמם מאד מהר, זה התחיל מ 84 מעלות בהדלקת המחשב ואחרי סריקת וירוסים וניקוי תוכנות בעלייה של המחשב ירד ל 64 מעלות. בשלב הבא החלפתי משחה טמרית וניקיתי את המאוורר (BOX) של המעבד מאבק והטמרפטורה בהדלקה היא בין 40 ל 45 מעלות (שזה נורמלי לא?) בבדיקת מאמץ לא עוברת דקה והוא מגיע ל 92 מעלות ועוצר לי את הבדיקה. אחרי ניסיון שני, החלפתי שוב משחה. שמתי נקודה באמצע ועליה את גוף הקירור וכרגע המעבד עומד על 38 מעלות אחרי עליית התוכנות בהדלקת המחשב. מתחיל בדיקת מאמץ ומסתיים אחרי דקה. מה יכולה להיות הבעיה? המשחה ללא שם, לא MX-4 או מותג אחר אבל עשתה את העבודה לפחות בהתחלה. מעבד I7 4790K ללא OC.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה כמה מסכים, מה לעזאזל אני אמור לעשות? (קראתי את המדריכים, אבל הם רחוקים מלגעת בכל האופציות...)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה קירור עדיף מבניהם ל OC ? ולמה אין ביקורות רציניות של ה Thermaltake Frio Extreme מצאתי ביקורות לא רציניות בכלל המחיר של ה Frio הוא 95 $ לעומת ה Nocua שנמכר ב 290 שקל בארץ
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד עד 150. מעדיף ביצועים משקט..סוקט 775 מעבד E7500 ומה יותר כדאי?זהhttp://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או זה http://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=8530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 + הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות? נ.ב חוטים מסודרים פיקס!
-
ביום ראשון שעבר הזמנתי לדים מהאתר www.LSDiodes.com ביום שני בבוקר ההזמנה יצאה מארה"ב וכבר היום היא הגיעה.... אני ממש מרוצה מהצורה בה נשלחה החבילה- במהירות ובמקצועיות!! המחירים בארץ לא מתקרבים למחירים שמציע האתר.... וגם ההזמנה עלתה רק 2$ שזה אפילו יותר נמוך ממשלוח בארץ... הזמנתי 30 לדים וקיבלתי במתנה 4 לדים (בונוס כמות הקניה) כלומר קיבלתי בסך הכל 34 לדים ושילמתי בסך הכל 21$ כולל משלוח!!! לדעתי ממש משתלם! (מה שרשוב בכתב יד בהזמנה זה מה שקיבלתי בונוס...) זוהי המעטפה כולה איך שקיבלתי אותה:
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מפחיד להתקין קירור כזה ( שוקל כמעט קילו ) בצורה אנכית ללוח ? אין סכנה שהלוח ישבר ? בכל זאת משקל כזה לאורך זמן.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה העיקרית היא איזה מאווררים הכי מומלצים לפרטים האלה: מעבד Intel E8400 OverClocked מאוורר למארז המכיל לוח אם של GIGABYTE עם צ'יפסט X48 מאוורר לכרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ומה תפקידו של מאוורר המארז??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובכן ניסיתי להגיע ל4000 (לפני זה היה לי 3800 ,עשו לי בחנות OC) אבל בCPU-Z הוא מראה לי עכשיו 2600 MHZ , ובSUPERPI קיבלתי יותר גרוע ממה שהיה עם ה3800 (לא בהרבה , אבל גרוע...) לפני זה היה לי 12.044 ועכשיו זה יצא 12.124... הרצתי אבל S&M , הוא רשם לי הכל PASSED , הטמפרטורה המקסימלית הייתה 53 (לפי REAL TEMP) (אבל זה היה כאשר הוא היה על 4000MHZ , הוא כל הזמן השתנה , והראה לי 2600 והטמפרוטה שלו, ואז פתאום 3330 והטמפרוטה ו4000 ף כל פעם הוא גם החליף מכפלה , 6 ,7.5,9...) ואז כשהוא רשם הכל PASSED הוא עבר לזכורונות , הוא השלים את המבחן הראשון , אח"כ שני לא יודע אני הלכתי לחדר אחר וכשחזרתי המחשב עשה ריסטרט, לא יודע למה , אולי ככה צריך =\ הנה CPU-Z : הרסתי משהו? אגב, אני יכו…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-