עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sickp,

היי :] אני צריך המלצה לקירור טוב במחיר של עד 150 שקל, מיועד לקירור המעבד E6400 שיעבור OC נחמד. עדיף שניתן יהיה לסובב אותו לכיוון החלק האחורי של המארז (למאורר שפולט אוויר החוצה) רעש לא מפריע לי יותר מידי, אני רגיל לקירור סטוק של הHD4850 שלי.. חריגה כלשהי לא באה בחשבון, בעיקר לא בגלל לMUGEN 2 כי אין מקום במארז! (לא מספיק רחב) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SlimShady_1,

http://photos.walla.co.il/liozsosko הטאוור אשכרה מפחיד לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כזה כבד אבל שטויות כנסו ותהנו מהתמונות בינתיים יש לי עוד חבילה בדרך ככה עוד שבוע שבועיים יגיע ואז אני ישים הכל

3. Started by reyrey_200,

שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הם מחוברים ב4 פינים(מולקס נידמה לי?)ולא ללוח אם....האם יש אפשרות בעזרת תוכנה להעלות את מהירות המאווררים? ואיך המאורר Tt thunderblade?חשבתי להחליף את המאוררים במארז לכאלה... תודה רבה מראש!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה אני אגיד.... מעבד חזק,הסטמפינג הנ"ל סוגר 3 גיגה בקירור אוויר ובגז מגיע עד 3.3 בערך,מדובר בהשקעה פנטסטית בהתחשב במחיר שלו. לרוץ ולקנות אם אתם נופלים על סטמפינג טוב,שיפור אדיר מהווינצ'סטר שהיה לי. AMD RULES סופר פי 32M - יציב כמו סלע... [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by The-Fox,

ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי כרגע: Intel® Pentium 4 1.5 Ghz Inatel® garibaldi860GB 256mb RD RAM Samsung +128 RD RAM samsung out APELKER ATX for P4 7200 RPM ATA 100 40GB Seagate Riva TNT Ultra 32MB Creative live valu pci CTX F TRINITRON "SONY"0.25 DP 17" microsoft internet keyboard Microsoft Internrt Explorer Ver 3.0A +mouse skatZ Windows Xp pro Ver 2002 fUnc sUrface 1030 [orginal side] ונראה לי שהגיע הזמן לשידרוג... אז כפי שכתוב במפרט יש לי 256 ועוד128 מחוץ למחשב לא בשימוש אבל חדש מה נראה לכם שווה לשים עוד כסף לקנות עוד 128 ואז יהייה לי 512 [למה אר די רם עובד בזוגות] ועכשיו לכרטיס מסך [כסף לא בעייה]נראה לי רדאון 9800 128 הכי זול שיש וגם המחשב שלי חם אש[ממש אני יכול לבשל עליו סט…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE לפרטים נוספים אפשר לראות במפרט מחשב טמפ' ה NB שלי מגיעה ל55 מעלות במנוחה זה נורמאלי?? אני רואה אצל חברים שלי משהו כמו 38 ומטה ולי יש מעל ל50 הקירור שיש לי הוא היטסינק ומאוורר קטן אני חושב להחליף את הגריז הטרמי בארטיק סילבר 3 ולבדוק שוב את הטמפ האם המעשה הזה נכון?? או שלהשאיר את הNB כמו שהוא

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KoM,

אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by hen1235,

מתח מעבד 1.6V מתח זיכרון 2.1V כל שאר המתחים על מקסימום. לפי דעתי מה שמגביל אותי עכשיו זה הטמפ'... הנינג'ה מאכזב אותי. יש הצעות להמשך?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by fansor,

קיים הבדל כלשהו ברמה שבא אפשר להצליח בהמרה של מעבד I7 920 0(קרור: coolermaster hyper n520) עם הוא יעבוד עם 3x1 giga 9-9-27 1600mhz ddr3 מה שיש לי כרגע או עם 6x1 giga 1600mhz ddr3 9-9-27 שאני שוקל להוסיף וכיצד זה משפיע? וכמה כדי לי להחליף את הקירור למעבד ל-coolermaster v10 תודה מראש לעוזרים...

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Luffy,

החלטתי לקבץ את כל השאלות לגבי לוח האם שלי יחדיו. תכינו את עצמכם נפשית, הנה זה בא: 1) באופן כללי, מידת החום שמשוייכת ללוח האם (נניח באוורסט) - איזה רכיב זה משקף? אולי הצ'יפסט? למה אין חיישן חום על הצ'יפסט? למה? 2) לוח האם הזה(אסוס פי חמש קיי אס אי - ראה כותרת), אני מוכרח להודות, נוח להפליא והופך אוברקלוקינג לחוויה מרנינה. פונקציית הAI BOOSTER עובדת נהדר, לא צריך לאתחל את המחשב כל הזמן, וזה נוח להפליא. עד עכשיו העליתי את תדר ה-FSB ל-360 (המקורי 333), והמכפיל של כל העסק הזה הוא 7.0=2520Mhz (המעבד הוא אינטל CORE DUO E6550 2.3). בכל בדיקות היציבות המעבד לא עובר 40 מעלות צלזיוס (ונדיר לראות אותו מגיע לשם). הוא יכול לקבל עוד - בכיף. השאלה שלי היא: האם להמשיך ולהעלות את תדר ה-FSB…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by CoronaLover,

תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by lgmtk,

שלום, לאחרונה התחלתי לנסות להמהיר את הQ6600 שברשותי (מפרט מלא בצד). העברתי את הFSB ל400 מ-266, ונעלתי את הPCI E על 100 ואת הDRAM על 800 (ה1066 עשה בעיות). עכשיו, כמו שניתן לראות בתמונה, הFSB שלי הוא1600, מה שאמור להיות בלתי אפשרי מבחינת הלוח אם שלי בכלל, כי הוא אמור להיות במקסימום 1066. יש לציין שהRATIO שלי הוא 1:1 והטמפ' בסדר גמור. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהFSB כ"כ גבוה? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי Q6600 , עם קירור TT V1 , לאחרונה ראיתי המון המלצות על הקירור TR ULTRA 120 EXTREME . האם יש טעם לשדרג אליו? או שההבדל לא משמעותי ? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by captaincaveman,

הנה כמה מסכים, מה לעזאזל אני אמור לעשות? (קראתי את המדריכים, אבל הם רחוקים מלגעת בכל האופציות...)

18. אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל.. וסליחה שפתחתי אשכול בפורום קירור .. פשוט אם הייתי יודע מה זה GPU אז הייתי יודע איפה לשים את זה..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by amitbatito,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אם אפשר למעבדים החדשים קראתי הכול באתר ולא הבנתי כלום אז אל תביאו לי אותו תודה מראש לעוזרים@@@!!!!!

21. ;D החלטתי לנסות ולמתוח את המעבד שלי עד קצה היכולת שלו ביציבות ולזה הגעתי! לדעתי תוצאה דיי חזקה! אבל ימיו של הפרסקוט הלכו ואני מחכה למשלוח שצריך להגיע אלי (דותן 1.86 פלוס המתאם של אסוס) ובנתים עד שהוא יגיע אני יעשה את הוולטמוד החדש שייש ללוח והוא vcore לפי הבנתי הוא נותן אפשרות לעלות באופן חופשי את המתח אפילו עד 1.95 מה שלא היה עד עכשיו (כי היתה חסימה מטומטמת שנותנת עד 1.6!) בכול מקהר ניראה מה יקרא עם הדותן ב1.7 מתח חחח (קצת הגזמתי) וה vapochil מבטיח לחזור עם תשובות (נו שיגיע כברררררר חח) [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nadavP3,

שלום אני אולך לעסות כירור מים מעולתר ואני צריך מקום(או מישהוא) שאפשר לכנות ממנו רדיתור משאוות מים וסוקת למעבד(שמתי שיש מישהוא שמוחר ב150 אבל אני לא זוחר איך כוראים לו) תודה מרוש נדב עריכה: אגב אני יחול להסיג משאוות מים אבל היא חלשה יחסית (עם אנ יסים אותה בקלי מים ואני יקון אותה למלע עז היא תעיף מים לגובה של שנים שלושה סנתימתרים לא משהוא רציני אבל אני בחולזות אני מעונין לדעת עם זה שווה משהוא)

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by TheRedEye,

אני מחפש לו קירור שיוריד אותו מ70 מעלות בזמן מנוחה לאיזור ה50. איזה קירור כדי? חשבתי לקנות זלמן, הבעיה שהדגם של ה900 לא יכול לשבת על 6600GT AGP לכן חשבתי על ה700 איזה יותר טוב? VF700-Cu VF700-Cu LED VF700-AlCu VF700-AlCu LED כנסו פה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp אם יש לכם המלצה על קירור אחר אשמח לשמוע. אין לי בעיות של רעש מהמחשב - גם אם הוא ירעיש לא איכפת לי.. אגב ראיתי מישהו שגם רכש את הקירור הזה, והוא לא החליף את הקירור לזיכרונות [השחור הקטן] הוא החליף רק את הקירור לליבה - האם אני צריך לעשות אותו דבר? הנה הפוסט עם השוואה שמצאתי בשבילו: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 אני רוצה לרכוש קירור בשעה…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים