אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי קצת עם המערכת ב-5 שעות האחרונות והגעתי בינתיים עד HTT - 264MHz יציב SuperPI 16M ועכשיו בבדיקה של Prime95 ו S&M מכפלה - סטוק (8) אין אפשרות לשנות (אימייל נשלח לאפוקס) תדר מעבד - 2112MHz תזמונים - 2.5-3-3-7 הגעתי עם 2-3-3-7 עד 240 יציב Prime95 ו S&M כמובן הכל ב 1T, יחס 1:1 הרכיבים: המעבד הוא AMD Sempron 2800+ S-754 64Bit דגם SDA2800AIO3BX סטפינג LBBWE 0534GPEW על מתח סטוק מקורר ע"י BigTyphoon (טמפ' 35 מעלות ב S&M) הלוח הוא של חברת EPoX דגם EP-8NPAJ צ'יפסט nF4 4x, עד 3.2V לזכרונות צ'יפסט על מתח סטוק הזכרון הוא סטיק בודד של Mushkin Black Line 512MB 550MHz חדש, הגיע השבוע ממושקין העולמית הצ'יפים הם כמובן New TCCD עובד על מתח 2.9V ולסיום פר…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחכה לכמה כבלים כדי לחבר אותו למחשב. חוץ מזה הגיע הבלוק למעבד החדש:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקיי צירפתי פה תרשים ואני יפרט עליו קצת: 1)מאוורר המעבד 2)מאוורר שלקוח מספק ישן אשר מוציא אוויר החוצה 3)הוספת מרוורר של 486 לכרטיס מסך GF2 MX 4)מאוורר בתחתית המארז אשר מכניס אוויר 5) מאוורר על דלת המארז אשר מכניסה אוויר לכיוון ההרד דיסק * מאווררים 2,5 יהיו מחוברים לסוויטש בקידמת המארז כך שרק אם יהיה צורך לקירור אז אפעיל אותם (חוסך רעש) עכשיו שראיתם וקראתם, מה אתם אומרים? אפשר לעשות אוברקלוק טוב למחשב ולכרטיס מסך?? אשמח לשמוע הערות והצעות... גבי
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה לאט לאט מתחת לאפכם נבנו שתי מערכות לשנוי מצב צבירה או באנגלית phase change cooling system (מערכת קירור גז) הן עדיין לא גמורות יש עוד המון כיוונים למיניהם אבל כמו שאתם רואים כבר יש תוצאות רציתי לשתף אתכם בהשגים בנתיים וכבר גם אני וגם The byter פירסמנו בOCDB תוצאות יפות שאני מאמין ישתפרו אם לא במספרים אז בטח ביציבות בהזדמנות זאת אני רוצה לתת המון קרדיט לאליאור(The byter) שהדביק אותי בחיידק של OC לימד אותי המון ועזר לי רבות ואתגר של שנתיים שלו הפך בזמן קצר גם לאתגר שלי שהתגשם עם המערכות שלנו
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה ATI TOOLS זה מה שמופיעה לי בהתחלה http://img387.imageshack.us/img387/4927/14vx.jpg עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עכשיו שווה לי לעשות אובר קלוק זה ישפר תביצועים ודבר שני אני ממחש חושש לעשות אובר קלוקק ניכנסתי לתוכנה אטי טוולס והעלתי את כל הדברים סתצם הכי למעלה בשביל הקטע ואז היה טין כזה אתם יודעים צליל של המחשב כמעט חטתי התקף לב חשבתי ששרפתי תכרטיס מסך אז עם אני יעלה לו תביצועם קצת הוא ישר במקום ישרףף המלצות ומישהו מוכן להסביר לי מזה שתי הקווים שמה שאפשר להעלות מהה כל אחד נותן ?תודה על עזרתכם פורום שולט
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחפש קירור למעבד עד 150. מעדיף ביצועים משקט..סוקט 775 מעבד E7500 ומה יותר כדאי?זהhttp://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או זה http://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=8530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את המחשב הבא מחברת TMS (נתניה) : http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 המוכר בחנות העיר לי שהרכיבים שבחרתי מאפשרים אוברקלוק יציב (המוכר דיבר על 30%~) לא די בזאת, הוא הציע לבצע את האוברקלוק בעצמו, כולל בדיקות (8 שעות של OCCT) ואם לא די בכך - אחריות מלאה ושקולה לאחריות שהייתי מקבל אילולא היה נעשה אוברקלוק בד"כ בעבר נמנעתי מאובקלוק כי לא היה לי כח להתעסק עם כל ענייני היציבות וקיצור החיים הפוטנציאלי של המחשב, אבל עכשיו אני מתפתה מה אתם אומרים? למישהו יש במקרה נסיון עם אוברקלוק ב-TMS? כי באופן כללי הבנתי שהם חנות טובה מאד (וקיבלתי גם רושם מאד חיובי היום כשהייתי שם) תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד שמתחמם מאד מהר, זה התחיל מ 84 מעלות בהדלקת המחשב ואחרי סריקת וירוסים וניקוי תוכנות בעלייה של המחשב ירד ל 64 מעלות. בשלב הבא החלפתי משחה טמרית וניקיתי את המאוורר (BOX) של המעבד מאבק והטמרפטורה בהדלקה היא בין 40 ל 45 מעלות (שזה נורמלי לא?) בבדיקת מאמץ לא עוברת דקה והוא מגיע ל 92 מעלות ועוצר לי את הבדיקה. אחרי ניסיון שני, החלפתי שוב משחה. שמתי נקודה באמצע ועליה את גוף הקירור וכרגע המעבד עומד על 38 מעלות אחרי עליית התוכנות בהדלקת המחשב. מתחיל בדיקת מאמץ ומסתיים אחרי דקה. מה יכולה להיות הבעיה? המשחה ללא שם, לא MX-4 או מותג אחר אבל עשתה את העבודה לפחות בהתחלה. מעבד I7 4790K ללא OC.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מפחד להתמשמ ביותר מידי ולהרוס אותו כי שי לי אחריות עליו אבל היא לא תקף אם יש שבר או משהו... והאם כדאי לי לפתוחאת הברים של המאווררים כי הוא עושה רעש?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין dragon orm 1,2,3 חוץ מחומר הבסיס, ולמה volcano 6 Cu הוא Qualified for AMD AthlonXP 1800 אבל volcano 6 Cu-plus לא.. ומה ההבדלים בינייהם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא אוברקלוקר מנוסה אבל אם מה שלמדתי האצתי את המעבד ל4.5 GHZ בצורה יציבה ומי שרוצה ממליץ את ההגדרות שלי המערכת שלי (שדרגתי לא ממזמן) Intel i5 4670K (מעבד) MSI Z87 GD65 (לוח אם) arctic freezer xtreme rev.2 (קירור אוויר למעבד) 16GB RAM 1600HZ (ראם) gtx660 oc של gigabyte (כרטיס מסך) 1Tכונן כשיח 550W ספק פשוט בן 5 האצתי למהירות ליבה של 4.5 ואת הולטים העלתי ל 1.220 אני משאר שאני יכול להעולת עוד ל4.6-7 או אפילו יותר אבל זה אומר להעלות את הולטים ולא בה לי לקנות חלקים חדשים בזמן הקרוב... אני חושב ש4.5 זה יפה 32% יותר ממה שקניתי AIDA64 OVERCLOCK stability test או בשם היותר מוכר stress test תגידו מה דעתכם
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם תוכלו לעזור לי הסתבכתי באוברקלוק ולהגיד לי מה לתקן?תודה מפרט: e7500 ep45-ud3lr 2x2gb ocz platinum 1066mhz 4850 hdmi enermax naxn 550w
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי E8400 על 4050mhz הכל טוב ויפה.. אבל אחרי כיבוי ממושך כשאני מפעיל את המחשב הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה? המתח של המעבד 1.375,לזכרונות שמתי +0.1V 5-5-5-15 ולאחר כיבוי ממושך הOC חוזר לקדמותו. כנ"ל עם מתח למעבד 1.40V ביחד עם הנתונים הנ"ל ואותה הבעיה. בנוסף ניסיתי את האופציה של1.375 עם הוספת מתח לזכרונות 0.1V + MCH +FSB . מישהו יודע מה הבעיה? כביכול הכל יציב ואין לי בעיות של אי יציבות כשמחשב בעומס או משהו אחר.. תודה.
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. שימו לב שמדובר ב NH-C14 (ולא ב D14). מי מבין שני הקולרים האלה עדיף? אני לא יודע להחליט, ואשמח לשמוע תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko הטאוור אשכרה מפחיד לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כזה כבד אבל שטויות כנסו ותהנו מהתמונות בינתיים יש לי עוד חבילה בדרך ככה עוד שבוע שבועיים יגיע ואז אני ישים הכל
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לא מזמן ואני די מתלבט בקשר לכיוון המאוורר של המעבד. כל אחד אומר לי משהו ואחר והיו לי כמה בעיות עם זה. ראשית,יש לי SCYTHE MUGEN 4 וזכרונות שלCORSAIR VENGEANCE וזה הפריע אחד לשני אז שמתי את המאוורר של הקירור מעבד בצד השני כי לא היה מקום (לא ליד הזכרונות כמו שתמיד רואים בתמונות,בצד השני). עכשיו,לאיזה כיוון זה צריך להיות מסובב המאוורר? להוציא את האוויר על התושבת של הגוף קירור או החוצה? כי בהתחלה שמתי את המאוורר שיוציא על התושבת את האוויר ואז הלכתי לKSP לקנות נתב לאינטרנט,ועל הדרך שאלתי אותם על המאוורר. הם אמרו לי שעשיתי לא נכון,ושצריך לסובב את זה שיוציא את האוויר החם מתוך התושבת,החוצה ושיצא מהמארז. העלתי תמונה של הCPU COOLER אחרי שסובבתי אותו (בעצם האוויר לא נ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וסופ"ש מהנה לכולם אתמול החלפתי לוח אם לאחר שהאחרון היה מיושן במידה והחל להראות תקלות מעבר לזה גם התושבת שמחזיקה את המערכת קירור של המעבד נשברה וגוף קירור ישב עם 3 אזיקונים לפני כשנה המעבד החל להראות התחממות נוראית כשהוא עבד עם הקירור סטוק המעפן אז קניתי את ה 64pro של arctic cooling הכל היה על מי מנוחות, במצב אידיאלי המעבד ישב על פחות מ20 מעלות ותחת מאמץ ארוך וכבד הוא ישב על 50 אך לאחרונה התחילו הבעיות של החימום והוא הגיע למצב שבאידיאל הוא יושב על 50 מעלות ובמאמץ המחשב היה פשוט נכבה (כשהוא הגיע לטמפ' של 110 מעלות) החלטתי לנקות את המחשב מאבק ולהחליף את המשחה הטרמית. כנראה שבמהלך הוצאת הגוף קירור שברתי את התושבת ולא ממש הצלחתי לפתור את הבעיה למרות שהצלחתי להוריד את הטמפ…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פיתחתי מערכת למחשב הנקראת PC NOSYS תפקידה הוא להוריד את טמפ' המחשב בצורה דרסטית. (בשעת מאמץ) בנוסף יש לי קרור אינטנסיבי במחשב.... (20 במנוחה לMB, ו 21 מעלות CPU.....- עדיין לא ביצעתי OC....) המערכת בניייה כך....: צנרת מנחושת בתוך המחשב, עם פתחים המכוונים להיטסנקים, וצי'פים למינהם..... אני אזרים גז לתוך המארז, וגז כידוע, קר... ומקרר. וע"י כך בהפעלה - הטפמ' ירדו, המערכת תעבוד באזור ה15- 20 שניות, לגבי סוג הגז, אני עוד מתלבט בין אוויר N2O (חנקן) HO2 (פחמן דו חמצני) האם זה יצליח? (עדיין לא סיימתי להרכיב את המערכת) מה הסכנות הטמונות בסוג קירור (משני) זה? מה אתם ממליצים לשנות? (סוג גז, משך הפעלה)... וסתם, מה דעתכם על הרעיון?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו עשיתי OC למעבד שלי(בחתימה) והגעתי לזה... אני יודע שזה OC צנוע... אבל מה שמגביל אותי כרגע זה החום ואני לא רוצה יותר מידי לשחק עם זה (69 מעלות עם פריים 95) לעומת זאת שאני משחק במשחקים המחשב לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה הם 53-55 לעומת שלפני הOC היה לי 50-54 בכל זאת הOC שלי הוא עם לוח של אינטל! אז ככה שאפשר לעשות OC גם עם לוחות של אינטל והלוח עדיין לא עצר אותי! השאלה שלי היא: האם כדאי להעלות את הבאס מ215 ל220 ? תודות מיוחדות ל VATOS LOCOS ו YE3333 שהדריכו אותי בביצוע האוברקלוק מצפה לתגובות. SuperSheep. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי גם להוציא את המכסה האדום ולשים שני 80NN (סה"כ 4) עליהם... (יש לי שני 4850...) אני רוצה לעשות את זה במטרה להמשיך את ה OC לכרטיסים.... עם ATI TRAY TOOLS העלאתי את המתח ואני לא יכול להמשיך להעלאת תדרים בגלל החום... מה אתם אומרים? שווה את ביטול האחריות? עריכה: האם 105 מעלות במאמץ זה הרבה?? והאם זה מצדיק באמת את המשחק עם הקירור? עד כמה החלפת המשחה תשפיע?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-