אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתח מעבד 1.6V מתח זיכרון 2.1V כל שאר המתחים על מקסימום. לפי דעתי מה שמגביל אותי עכשיו זה הטמפ'... הנינג'ה מאכזב אותי. יש הצעות להמשך?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה- יש לי מעבד INTEL 3 G פרסקוט 530, קירור SONIC TOWER(פאסיב לחלוטין), עוד שתי מאווררים במארז AC T2 השקט. המעלות במנוחה 66 (בצלזיוס כן?!) מה אני (סליחה על הביטוי) לעזאזל עושה? אולי להוסיף לסוניק מאווררים\ אולי להחליף קירור כי קיץ עכשיו(כי זה פאסיבי)... אני ממש לא יודע למה זה כזה HOT. אני מפחד נורא שפתאום.... בוםםםםם... אם אתם יודעים למה אני מתכוון... תודה מראש. .swg
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ולכן אני לא מש יודע אם מותר לשאול כאן את השאלה, אז מצטער אם זה לא צריך להיות כאן. קניתי לפני חודש בערך כרטיס מסך מסוג: saphire x1950pro 512mb. הכרטיס פשוט עננק והכל עובד טוב, אבל, כשהתקנתי את הגירסה האחרונה של ATITOOL (גירסה 0.26) ועשיתי show 3d view כדי לבדוק כמה הוא מתחמם אז ראיתי שהמעלות של ה-GPU עלו בבת אחת כמעט ל70 מעלות ומשם זה מטפס לעבר ה-90 מעלות. אז עשיתי שהמאוורר ירוץ יותר מהר (שיניתי דרך התוכנה את ההגדרות של סיבוב המאורר)ץ בקיצור הצלחתי שהוא לא יעבור את ה75 מעלות. הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מראה את הקובייה הזו בATITOOL פתחתי את הEVEREST והסתכלתי בסנסורים. יש שם משהו שנקרא Gpu VRM. ראיתי שבמנוחה זה עומד על 60 מעלות בערך אבל כשאני מריץ את הקוביה ה…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה .. פעם הייתי חובב רעש וחובב מאווררים רבים .. אבל אז הבנתי שאני רוצה שקט ולא רעש של מסוק מהמחשב .. לאט לאט הורדתי את המאווררים ובדקתי אחד אחד מימי מגיע הרעש הרציני .. גליתי שזה מהכ. מסך.. היום הלכתי וקניתי אקסלרו אס 1 של ארקטיק .. ראיתי שיש אותו להרבה אוברקלוקרים רציניים .. התקנתי אותו ולא רק שהרבה יותר שקט (מין הסתם אין לו מאוורר) הוא גם הגיע לתוצאה מפתיעה של 40 מעלות במנוחה .. (50+ עם הסטוק במנוחה) יש לי על המעבד פריזר 7 פרו של ארקטיק וב100 אחוז וב50 אחוז פעולה של המאוורר אני מקבל בדיוק את אותם הטמפ' בOC של 3.6GHZ .. מפתיע הייתי אומר .. יש לי גם מאוורר של איזי קול שקניתי פעם .. שקט במיוחד .. גם מאד מפתיע.. אז מה שאני רוצה לקנות וצריך המלצה מימכם זה המלצה על החלקי…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Hey i have the system in my spec i wanted to buy a cooler to hold on my CPU overclocked to 3.2 - 3.5GHz all the time, 24 7. note that my case has lots of fans that can collide with the cooler. i need a cooler that is NOT higher than 13cm Recommendation Please. thank you
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיים הבדל כלשהו ברמה שבא אפשר להצליח בהמרה של מעבד I7 920 0(קרור: coolermaster hyper n520) עם הוא יעבוד עם 3x1 giga 9-9-27 1600mhz ddr3 מה שיש לי כרגע או עם 6x1 giga 1600mhz ddr3 9-9-27 שאני שוקל להוסיף וכיצד זה משפיע? וכמה כדי לי להחליף את הקירור למעבד ל-coolermaster v10 תודה מראש לעוזרים...
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …
-
-
שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo, כבר בן שנתיים וחצי. האמת שדיי מההתחלה היו איתו בעיות - הוא נורא רועש בזמן העבודה, הוא מתחמם מהר (גם אם יש רק 2 חלונות פיירפוקס פתוחים וזהו, בלי תוכנות כבדות שרצות עליו מעבר למערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכדומה). כתוצאה מכך הוא פשוט קורס ונכבה. הוא מונח על ספר, על מנת שיתקרר, אבל זה לא באמת עוזר, הוא עדיין רועש, מתחמם ונכבה. רק אם אני מפעילה מאוורר לכיוונו (שרועש בעצמו, ומקפיא לי את הידיים), הוא לא מתחמם ולא נכבה. האם משטח קירור עשוי לעזור? ואם כן, איזה? או שבכלל יש בעיה במאוורר (למרות שלפני שנתיים, כשהבעיה החלה לצוץ, המעבדות של IBM לא מצאו בו בעיה)? יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אחרי שבוע של ציפייה המשלוח מפרוזן סי.פי.יו הגיע! המערכת מיועדת למעבד 3.00GHz Prescott (שהולך להקרע בOC !!!) - צנרת 1/2 אינץ'. ניגש לתמונות.. (מצטער על האיכות - אין לי כרגע מצלמה, צולם בפלאפון) רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual http://img257.imageshack.us/my.php?image=radiatorlx1.jpg בלוק למעבד - Swiftech Apogee http://img168.imageshack.us/my.php?image=cpublockrv0.jpg מיכל מים - Swiftech http://img326.imageshack.us/my.php?image=reservoirrx8.jpg צנרת 3 מטר, 1/2 אינץ' http://img168.imageshack.us/my.php?image=tubemc6.jpg נוזל קירור - אמריקן איגל (מים ירוקים לרכב) http://img357.imageshack.us/my.php?image=greenwaternw4.jpg מאווררים לרדיאטו…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שמצאתי תוכנה שאיפשרה לי לעלות מהירות ליבה מעל 775 באוברקלוק של הדרייברים, אני מגלה כי הכרטיס לא יציב בשום תדר מעבר ל 775 (המסך קופא אחרי מספר שניות). האם זה המגבלה של הכרטיס או שבכל זאת יש איזושהי הגבלה של התוכנה ?! אני לא מכיר את הכרטיס יותר מידי ואת יכולות האוברקלוק שלו, אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אז רק אותו גם ב 900MHZ על אויר . יש השארות ?!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להשמיע רעשים די מעצבנים (נשמע כמו רעש של מאורר), וכעבור 10 דקות בערך הרעש חולף. פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאוררים עם ספרי לחץ אויר, והתקלה לא חלפה. אני די סגור על זה שהרעש הוא מהמאורר של המעבד, לא יודע למה, אז רציתי שתמליצו לי על מאורר שיתאים לQ6600 של אינטל. ובכל אופן, האם יש דרך לזהות את מקור הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Q6600 , עם קירור TT V1 , לאחרונה ראיתי המון המלצות על הקירור TR ULTRA 120 EXTREME . האם יש טעם לשדרג אליו? או שההבדל לא משמעותי ? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז היום חזרתי הביתה סוף סוף עם שתי דברים מעניינים: OCZ PC4000 512 MB, אחלה של סטיק ;D וגם SP-97 של טרמלרייט...עליו יושב SF2 ההתקנה של הגוף קירור העצבני הזה די ארוכה ולא פשוטה... בסיום ההתקנה המחשב בכל לא עלה משום מה, התחיל לעשות בוט ואז ישר כיבה את עצמו. איפוס ביוס פתר את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שהטמפ' עומדות על 55 מעלות בערך, זה ממש גבוהה לעומת מה שהיה לי מקודם, משהו כאן לא בסדר.. חיזקתי את הברגים עד הסוף, אך עדיין אין שיפור, מה גם שהסינק עצמו לא חם בכלל... כנראה אין מגע טוב בין הגוף למעבד. אם למישהו כאן יש ניסיון עם הכרבה של הגוף הזה, או כל רעיון בעניין אני ישמח... נ.ב. לפני זה היה לי Vantec Aeroflow והטמפ' היו בסביבות 40 בלי OC, ועכשיו בלי OC זה על 55 +-
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד עד 150. מעדיף ביצועים משקט..סוקט 775 מעבד E7500 ומה יותר כדאי?זהhttp://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או זה http://ksp.co.il/?select=.1066..182..63.&list=1&sort=2&glist=1&uin=8530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
;D החלטתי לנסות ולמתוח את המעבד שלי עד קצה היכולת שלו ביציבות ולזה הגעתי! לדעתי תוצאה דיי חזקה! אבל ימיו של הפרסקוט הלכו ואני מחכה למשלוח שצריך להגיע אלי (דותן 1.86 פלוס המתאם של אסוס) ובנתים עד שהוא יגיע אני יעשה את הוולטמוד החדש שייש ללוח והוא vcore לפי הבנתי הוא נותן אפשרות לעלות באופן חופשי את המתח אפילו עד 1.95 מה שלא היה עד עכשיו (כי היתה חסימה מטומטמת שנותנת עד 1.6!) בכול מקהר ניראה מה יקרא עם הדותן ב1.7 מתח חחח (קצת הגזמתי) וה vapochil מבטיח לחזור עם תשובות (נו שיגיע כברררררר חח) [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי לקבץ את כל השאלות לגבי לוח האם שלי יחדיו. תכינו את עצמכם נפשית, הנה זה בא: 1) באופן כללי, מידת החום שמשוייכת ללוח האם (נניח באוורסט) - איזה רכיב זה משקף? אולי הצ'יפסט? למה אין חיישן חום על הצ'יפסט? למה? 2) לוח האם הזה(אסוס פי חמש קיי אס אי - ראה כותרת), אני מוכרח להודות, נוח להפליא והופך אוברקלוקינג לחוויה מרנינה. פונקציית הAI BOOSTER עובדת נהדר, לא צריך לאתחל את המחשב כל הזמן, וזה נוח להפליא. עד עכשיו העליתי את תדר ה-FSB ל-360 (המקורי 333), והמכפיל של כל העסק הזה הוא 7.0=2520Mhz (המעבד הוא אינטל CORE DUO E6550 2.3). בכל בדיקות היציבות המעבד לא עובר 40 מעלות צלזיוס (ונדיר לראות אותו מגיע לשם). הוא יכול לקבל עוד - בכיף. השאלה שלי היא: האם להמשיך ולהעלות את תדר ה-FSB…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, חלקכם אולי זוכרים שהתלוננתי על ה 8600 GTS החדש שקניתי לאחר שהתברר שהוא כרטיס עגלה (בלי להעליב את אלו שיש להם אותו אבל הוא כן...) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269570.0 לכן לאחר תיסכולים רבים של משחקים שעושים טובה שזזים בצורה חלקה החלטתי שאין ברירה ואני קונה כרטיס חדש. זה הכרטיס -http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 גרסת ה 320 MB ובינתיים אני רוצה לציין שאני מבסוט. הקש ששבר את גב הגמל בנושא ה 8600 היה המשחק DIRT שפשוט לא זז ברזולוציה הטבעית של המסך שלי 1680/1050 ובכלל משחקים אחרים לא זז כמו שציפיתי ממחשב חדש ויחסית מושקע (בייחוד STALKER) היה אתגר לא קטן לגרום לכרטיס הזה להיכנס למארז שחשבתי שהוא די גדול ל…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-