אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ברשותי E8400 ו4GB של ocz pc 6400 hpc reaper ספק איכותי של 430 watt הנתונים הם כאלה : cpu voltage : 1.30625 dram v : 2.1 memory frequency : 800 - 936 oc/ timings :5-5-5-15 התזמון המקורי של הזכרון הוא 4-4-4-12 cpu : 3501mhz cpu multiplier : 9x לגבי ה multiplier של הזיכרון הוא על אוטומטי ויש לי הרגשה שזה מה שגרם לזיכרון לעלות כל כך הרבה בעבור העלאה כזאת קטנה של המעבד..סך הכל זה הישגים לא כל כך טובים שאני מנסה לעלות יותר מיזה המחשב לא עולה בכלל והביוס עושה recovery ייתכן שאני לא מצליח יותר מיזה בגלל הספק ? תעזרו לי אני מת לעשות את זה כמו שצריך..
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
לפי סדר חשיבות (חום מתפתח) CPU GPU Power Supply North Bridge זכרון RAM HDD אנא, תקנו אותי אם אני טועה. מעניין אותי לדעת לאילו רכיבים כדי לחבר מד טמפרטורה (בשביל הספורט כמובן)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מאוורר במארז, שלצערי כאשר החנות שהרכיבה לי את המפרט ראתה שחסר חיבור מולקס במקום לשים מפצל היא החליטה להעביר את החיבורים של המאוורר ישירות דרך חיבור מולקס של הספק כך שאי אפשר פשוט לנתק אותו ולהחליף שזה מה שאני מעוניין לעשות. רציתי לדעת מה ניתן לעשות ובכל זאת איך אפשר להוציא אותו? כאשר אני מנסה להוציא את המולקס של המאוורר כביכול, אני מבחין שהחיבורים שלו עוברים דרך עוד מולקס שפוצל כנראה (אני צריך להסתכל שוב לא ממש יודע איך להסביר את זה) וב"מוד" משמש גם כחיבור של המאוורר וגם כיציאת מולקס 4 פינים נוספת. אני מקווה שהייתי ברור שתוכלו לענות לי ללא תמונות אבל אם לא בכל מקרה אני מחר אפתח ולפי התשובות שיתקבלו, אם אצטרך, אצלם את הקונפיגרציה שנעשתה שם. תודה רבה מר…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה מפרט המחשב : board : ASUS TUSL2-C with BIOS Version 1012 CPU : Intel Celeron Tualatin 1.2Ghz HeatSink : Volcano 7+ Memory : Kingston SDRAM 256Mb PC133 אלה הרכיבים הבסיסיים. אין ללוח הזה אפשרויות O/C מדהימות ובכל זאת חשבתי שאוכל להגדיר מהירות FSB של 133 מגה הרץ לזיכרון ולמעבד ואז התדר של ה-PCI הוא 33 מגה הרץ ללא O/C בכלל. בדקתי שיש קירור כמו שצריך , בדקתי מתחי VCORE שונים (הלכתי אפילו עד המקסימום שהלוח מאפשר-1.8 וולט) ובכל זאת, המחשב נתקע באיזשהו שלב (זה קורה באקראי ולא בשלב מסוים) של טעינת WINDOWS XP PRO. גם אם פעם אחת המחשב כן עולה עד הסוף זה לא מספיק ובפעם הבאה הוא שוב יתקע האם זה אומר שהמעבד שלי פשוט לא מאפשר O/C של 400 מגה הרץ מסכנים ?? אולי זאת בעיה אחרת ? או…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)
-
שלום, קניתי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 stepping G0 ולוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R . רציתי לקנות למעבד קירור big typhoon vx , וכתוב שהוא מתאים לסוקט 775 (שזה הלוח אם שלי) אבל בפירוט מעבדים שהוא מתאים להם כתוב core 2 due וגם core 2 extreme אבל לא כתוב את ה core 2 quad . אז מה זה אומר? האם הקירור big typhoon מתאים או לא למעבד וללוח אם שלי? הרי הסוקט כתוב שאותו דבר אבל בפירוט לא כתוב את הcore 2 quad. הינה קישור לקירור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp אשמח לעזרה ,תודה.
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ממשיך לרשום 900 וגם כל התוכנות רושמות 900 למה???????
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים: Jing Ting JTS-0005 - The new king of DFI CHIPSET cooling לפרטים נוספים: http://www.jingting.com.tw/product/product_cooler/product_cooler_jts0005.html http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91638 מתאים גם ללוחות אחרים. כרגיל, בארץ, לא נראה אותו בזמן הקרוב...
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ספק 400 w אם מאוורר רועש האם מוכרים מאווררים לספקים שהם שקטים יותר?
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה
-
- 16 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב שהזמנתי יש לי כרטיס מסך GigaByte 570GTX ואחד המאווררים על הכ'מסך עושה רעש מציק מה אני יכול לעשות חשבתי על להנמיך את המהירות של המאווררים הם על 60% המחשב בחדר אצלי ואני לא רוצה לכבות אותו כל פעם שאני הולך לישון מה אתם אומרים לעשות ואיך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שידרגתי את המחשב סופסוף מפרט: מעבד PHENOM II 955 לוח GIGABYTE 790XTA UD4 ביוס F2 זיכרון G.SKILL 4GB 2000MHZ CL9 RIPJWAS HIS 5770 קירור NOCTUA NH-U12P SE2 ספק SEASOINC 550W אני רוצה לעשות OC ומכיוון שהמעבד הינו עם מכפלה פתוחה הבנתי שאפשר להגיע לתוצאות יפות, אבל פה אני אצטרך עזרה מהמנוסים... מכיוון שהלוח תומך בזיכרונות של עד 1866 ב-OC, האם כדאי להגדיר אותם כ 1600 CL7? ומה עליי לשנות במתחים ותדרים בתור התחלה? המטרה היא OC יציב 24/7 שייתן בוסט נחמד בביצועים... אשמח לקבל קצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום זה המעבד שלי, שעובד כברירת מחדל, על 2600MHZ . האם מישהו ביצע המהרה למעבד הזה, ויכול להסביר לי מה לעשות? או אולי לשלוח לי את פירטי ההמהרה שביצע? אני, מעוניין, לבצע המהרה, אך כזאת שלא תסכן מאד מאד את המעבד. אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חבר'ה - אני מעונין לעשות oc רק לכרטיס מסך בעזרת riva. לאיזה מהירויות הצלחתם להגיע? המהירויות המקוריות הן 450 ו 660, עליהם קיבלתי 4199 ב06. העלתי ל 470 ו 680 וקיבלתי 4352. אפשר להעלות עוד? האם אראה שיפור במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מערכת קירור למעבד (גוף קירור+מאוורר), מאוד אשמח אם אנשים ימליצו לי על מערכות טובות. המחשב שלי מבוסס על לוח תוצרת ASUS דגם A8NSLI DELUXE ומעבד AMD דגם 3700+. הדגשים למערכת קירור הם: 1) מערכת קירור אקטיבית שמורכבת מגוף קירור ומאוורר - לא קירור מים ולא קירור גז. 2) גוף קירור עשוי נחושת - לא אלומיניום. 3) מאוורר כמה שיותר שקט - אני משאיר את המחשב דלוק בלילות והוא ממוקם בחדר שבו אני ישן. תודה רבה לאלא שיעזרו לי !
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://img523.imageshack.us/img523/3838/pict07671oj.jpg http://img523.imageshack.us/img523/4726/pict07656rx.jpg http://img20.imageshack.us/img20/9582/pict07660xk.jpg עכשיו רק חסר לי לקנות לו משאבה ובלוק למעבד מערכת גדולה מאוד אוליי נשים בה קתודה הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!!
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Tuniq Tower 120 אבל אני רואה פה בהמלצות את ה 8700 של ZALMAN - אז השאלה היא מה כל כך טוב בזלמאן הזה !?!?! לפי השוואת שאני ראיתי הוא בכלל לא מתקרב אל ה TUNIQ (וה TUNIQ בכלל כמעט ברמה של ULTRA 120 EXTREM) אבל עולה יותר ממנו !!! אולי מה שאני ראיתי זה השוואת ישנות אל מערכות ישנות, אז אפשר הסבר לגבי ה 8700 למה הוא טוב והשוואת שלו על המערכות החדשות. (הינה זה מה שאני ראיתי http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=4 אין שם את ה 8700 אבל יש את ה 9700 שיותר טוב ממנו)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-