עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי איזה קוירור למעבד בסוקט 775 אתם ממליצים לי??? אני רוצה שיהיה חזק מקרר טוב אבל לא רועש!!! התקציב הוא 200-300 שקל תודה

• 20 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Tommy,

תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  3. Started by Qtec,

הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  4. יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by צורי,

קודם תודה שאתה פה !!! דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!! :s07: :s07: :s07: :s07:

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by The_Byter,

שקט, יעיל, קטן

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש אני לא מקפיץ אז לא לנעול בבקשה

• 10 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה הכרטיס MSI 9800 PRO, וגילתי היום שהמאוורר הפסיק להסתובב.. מה עלי לעשות?? פניתי לנועה הם אמרו שאחריות על מאוררים רק 14 יום. מישהו יודע איך מפרקים מאוורר של הכרטיס MSI 9800 PRO?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שכולל את החלקים הללו : A64 3400+ @ 220FSB 2640MHZ Newcastle DFI LanParty UT NF3 250GB Gigabyte 6800GT WD 160GB SATA 1GB Samsung PC3200 @ 11-3-3-3 (סדרה 4 443) וישר התחלתי באוברקלוק , עם קירור סטוק של המעבד(עוד חודש מגיע קירור מים של TT ומארז SHARK) הגעתי ל230באס(2760MHZ) אבל המעבד היה מאוד חם אז רק לקחתי תמונת מסך(תודה סטינגר) , ועכשיו אני על 220באס על 52-55מעלות יציב לגמרי וזה 2640MHZ , הוא מקבל 35 בסופר פאי!!! בבקשה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shaul,

מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by Idan-h,

קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  12. יש ברשותי Sapphire Radeon 9800 Pro 128mb, 256 bit והקירור עליו נורא עלוב, מאורר קטן של Ati, עם צלעות קירור עלובות ביותר. ואני רוצה מערכת קירור מעולה, שתכלול גם צלעות קירור טובים. שתהיה התקנה פשוטה, בלי להסתבך עם גריז תרמי, ולכלוך מיותר. ושהמערכת תהיה שקטה, ואיכותית. הגעתי עם הקירור סטוק ל 398-core 360-זכרונות ואני רוצה לעלות הרבה מעל זה. בקשר לתקציב, עד 150 שקל.

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by fantax,

שלום אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך שלי : Radeon 9600 proשל חברת Hercules. אני אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג איך עושים (תמיד יש פעם ראשונה) ,האם אפשר לקבל הסבר מפורט? ועוד כמה שאלות : 1)האם אפשרי לעשות לכרטיס הזה OC? 2)האם המאוורר של הכרטיס מספיק טוב כדי לקרר אותו? 3)האם כדאי בכלל לעשות OC לכרטיס הזה? האם אני ארגיש הבדל? 3)איך לעשות זאת? המפרט של המחשב שלי : A64 3000 s939 Gigabite ga-k8n ultra 2*512 זיכרון של samsung מארז 6A19 עם ספק 425 של HEC (במארז יש 2 מאוורים של 12 ס"מ) תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. אני מדבר על הפאנל הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לא נראה לי ש זכו להרבה קונים עם המחיר הלא כל כך אטרקטיבי הזה, ואם יש פה מישהו שקנה הייתי רוצה לשמוע ביקורת קטנה (או לא קטנה) על המוצר (:

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by fox man,

שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  16. Started by hck,

היי! בניתי מערכת קירור מים קטנה (ביעוץ של The Byter), להלן התמונות. כמו כן לגבי הOC הנוכחי שביצעתי עם המערכת הזאת ניתן לראות כאן כמה הסברים: הרדיאטור הוא תרומה של חבר מקטנוע ישן ששבק חיים. המידות שלו (לפי המאווררים) 160 מ"מ על 240 מ"מ. הוא זה שעשה לי את כל הבלגן במארז מכיוון שהפיות שלו (התחתונה בעיקר) פונות לכיוונים (מעצבנים) שהפריעו לסדר של הצינורות. המאוורים שלו הם 6 מאווררים ג'נרים (60 ש"ח) גם בגלל המחיר וגם בגלל שהם ממש שקטים. המשאבה היא EMP 12V תודה לThe Byter. צנרת פשוטה (2 ש"ח למטר) ברובה חוץ מהחיבור של הרדיאטור ששם יש כיפוף רציני אז רכשתי צנרת גמישה ביותר ב10 ש"ח למטר. בלוק קירור של Danger Den - תודה לדובים על האספקה המהירה (48 שעות וזה היה אצלי בבית!) מ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AtR,

ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by tenana,

קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase? דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות? תודה

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 388 צפיות
  20. Started by Vladgi,

יש לי מעבד ברטון 2600@1916mhz אני כרגע באוברקלוק איתו ל-2137Mhz עם מתח 1.71-1.72 לוח אם epox 8rda3+ בהרצת פריימ אני מקבל שגיאה תוך חמש דקות בערך,מה הבעיה פה אני צריך להוסיף מתח?זכרונות 400mhz geil value 2.5-3-3-6 עם מתח אוטומתי אני חושב שהוא נותן בערך 2.7. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by TheShadow,

חח יש עליו 3 מאווררים + אחד יונק (ובלי רעש מהמאווררים האלו בכלל!) דרך אגב זה כטיס של לידטק.. אז אל תקטלו על ההתחלה... מעניין מה יקרה אם אני יפרק את הפלסטיק מהליבה וימרח AS5..

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה

23. התעניינתי בכל עניין האוברקלוקינג הזה. למרות שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות אחד בזמן הקרוב רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיסי מסך? יש לי Radeon 9800 Pro, ונגיד שאני רוצה לשדרג אותו ל-XT עם אוברקלוק, זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by chenc,

שלום! יש לי בעיה מסוימת במחשב ו... תהיתי אולי אם תוכלו לעזור לי, בבקשה. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אז ככה - המעבד במחשב הוא פנטיום 4 2.4 או משהו כזה ו... העניין הוא שלפני שבוע החלפתי ספק. לאחרונה המחשב פשוט נכבה ומתאתחל. לאחר אבחון ראשון שמתי לב שהמעבד ממש התחמם - 80 מעלות! עכשיו מה שלי עלה בראש זה: המאוורר שלו נשרף והתקלקל, המאוורר חלש מדיי סתם ככה, או שהמאוורר מקבל פחות כוח חשמלי ומסתובב לא מספיק מהר לקירור. לקחתי קצת נתונים מהביוס: המאוורר מעבד מסתובב ב2700 ככה עד 3100, ולגבי החשמל - VCORE מראה על 1.5V +3.3 מראה על 3.20V +5 מראה על 5.6V +12 מראה על 11.2V האם באמת יש בעיה בספק החדש שהתקנתי כך שאין מספיק כוח למאוורר לקרר המעבד? אשמח מאוד אם תעזרו לי, באמת -בכ…

• 8 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים