עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למה עדיף להוריד את המכפלות ב-OC ולהעלות את הבאס ?? למה לא להיפך?? ומה עושים כשהגעת למקס' באס שהלוח אם שלך נותן לך??? אז זה בסדר להעלות מכפלה?

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  2. היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.

• 15 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by adihadas,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בקשר ל-OC בסמפרון 2800 המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד סמפרון AMD 2800 + מאוורר AMD מקורי שבא איו יחד לוח אם MSI k7n2 delta2 lsr עם ציפסט NFORCE 2 ultra 400 זכרון DDR 400MHZ 512MB המארז -2 מאוררי כניסה בחזית ושתי מאוררי יציאה (לא כולל מאוורר הספק כוח) GEforce fx 5700LE 256 MB DDR 400 128bit של STLAB להלן מספר שאלות שגיבשתי תוך קריאת הודעות בפורומים: 1. האם יש צורך להוריד את הזכרונות ל333 MHZ לפני ביצוע OC 2. האם יש להשתמש בקירור שונה (כרגע 38 מעלות - טמפ' מעבד) 3. מה עדיף להעלות את המכפלה (אם אפשר) או את הFSB (כרגע על 166) 4. עד כמה ניתן להעלות את הFSB של המחשב והאם כדאי להוריד את היחס זיכרון מעבד... 5. אני פתוח להצעות בעניין ה -OC ... וגם אשמח לד…

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה

• 8 תגובות
    • 484 צפיות
  5. רשימת הלוחות זה אומר שאלה הלוחות שמתאים או שאלה הלוחות הלא מתאימים..? http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-775MBlist_eng.htm

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  6. שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  7. Started by morientes,

שלום לכולם יש לי כ.מסך gigabyte radeon9550 128MB 128bit ואני רוצה לעשות לו O.C הבעיה שאין על הכרטיס מאורר (רק צלעות קירור) האם בכל זאת ניתן לעשות. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm# דרך אגב אף פעם לא עשיתי O.C ,הייתי שמח מאד אם יש למישהו מדריך איך לעשות תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Dual Storm , האם אפשר לקנות אותו בארץ? אם כן אז איפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה אני רוצה לעשות קלוק לכרטיס מסך אבל אני זקוק לתוכנה אתם יכולים להציע לי כמה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. חשבתי על זה הרגע, אומנם יש בעיה עם משקל.. אבל אני בטוח שעם XP90 או 120 זה לא צריך לה יות בעיה, שני מאוררים שקטים וPVC קל ביותר ואני מניח שהבעיה תעלם על הנייר זה אמור לתת שיפור, בפועל? אני לא יודע.. לא ניסיתי ;D ירוק זה לוח אם, אפור זה היטסינק, שחור זה הגוף PVC או כל דבר אחר שיפצל, וכתום זה מאוררים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  11. שלום! החלפתי עם חבר לוחות וקיבלתי dfi infinity הוא השתמש במערכת קירור מים- ושם חומר מבודד מהיתעבות. לי אין צורך בזה- כל האיזור של הסוקט שמנוני בגלל זה. מבקש לדעת איך מסירים את החומר... תודה, נדב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shaharo,

עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by jeyjey,

יש לי A64 3000+ סוקט 754 לוח Gigabyte GA-K8NS אני נכנס לביוס, משנה את המכפלה שומר ויוצא ופשוט כלום לא משתנה... איך מסדרים את זה?

• 11 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני מתחיל ואני רוצה לעשות OC למעבד 3500 AMD משיהו יכול לפרסם מדריך תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by J.a.C.k,

שאלתי להיום.... מדוע אין בעולם כיום משחות המבוססות נחושת אלא אלומיניום שידוע כחלש יותר? האם ניתן לערבב משחות שונות כדי ליצור משחה שמניבה ביצועים גבוהים יותר ?

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  17. למטה למטה בפריקוונסי כתוב 166 MHZ אז זאת המירות שלו ? (אני מתכוון ל 166*2) אם כן אז למה כשאני עושה אוברקלוק המעבד והזיכרון ביחס 1:1 והבאס 157MHZ, הזיכרון נותן המון שגיאות ב-MEMTEST. מה לעשות שזה לא יעשה שגיאות (ושאני אשאר באוברקלוק) :s05:

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by ברק,

מישהוא ניסה את הסיילנסר 5? אנא להעלות תמונות עם זה. למרות שנראה לי שהגוף קירור עם האלבטרון טוב הסיילנסר פשוט קורא לי מהמסך!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tommy,

יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by nimrodim,

הבעיה עם TEC - היא צריכת החשמל והצורך בספק נוסף בד"כ. יש פתרון טוב לכך: מספר חוקים לגבי TECS. 1. יכולת הקירור ב וואטים מייצגת את היכולת ב-ריק ולא באוויר. - באוויר מדובר רק ב - 80% מהיכולת הרשומה. 2. יכולת הקירור שווה לפעמיים הצריכה אם משתמשים רק ב שליש מהמתח. עכשיו בואו ניראה מעט נתונים לגבי TEC של 226 WATT: ב-15 VOLT הוא צורך 22 AMPER ב-12 VOLT הוא צורך 16.5 AMPER. ב-7.5 VOLT הוא צורך 10 AMPER. ב-5 VOLT הוא צורך 9 AMPER. כלומר ב 5 VOLT - הצריכה תהיה של 9 AMPS כפול 5 VOLT שזה יוצא 45 WATT. יכולת הקירור תהיה 90 WATT. נאמר נחבר 2 TEC כאלו: נקבל יכולת קירור של 180 WATT מעשי = השווה ל יכולת של TEC בעל 226 WATT (לזכור 226 זה בריק). ואיזה צריכת חשמל נקבל? 90 WATT לשני ה TECS בי…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. תוכנת מאמץ טובה (כמו PRIME95) שתוכל לבדוק לי במאה אחוז את היציבות לאחר אוברקלוק כבד שאני אוכל להכניס את הדיסק לכונן, מהביוס להפנות אל הדיסק, ולהפעיל אותה ללא צורך בכונן פלופי והרדיסק.

22. שלום לכולם ברשותי מעבד פנטיום 4 2.0 GHZ 256 RDRAM לפני כמצה זמן ביצעתי אוברקלוק עד 2.3 ובדקתי עם התוכנה פריים ועברתי את כל המבחנים אך לאחר כמה ימים פתאום המחשב אלא נדלק כנראה קצר. קיבלתי את המחשב מתיקון וניסיתי לעלות שוב את האוברקלוק אך ללא הצלחה הווינדוס נדפק הורדתי את האוברקלוק ופירמטתי. כעת הכל עובד כראוי. כשהמחשב היה באוברקלוק המעלות לא עברו את ה-48 במנוחה (במעבד) .לוח האם שברשותי הוא: MSI 850 Pro5 (MS-6545) אין באפשרותי לשנות את יחס הזכרונות מעבד ואין באפשרותי לנעול pci/agp מכיוון שאין לי את האפשרות הזו בביוס. העלתי את האוברקלוק בעזרת הביוס כאשר במקום שבו שיניתי היה כתוב 100 אני העליתי ל115 וקיבלתי 2.3. כעת אני מעוניין להחזיר את האוברקלוק כי המחשב שלי כר לא מה שהוא ה…

• 0 תגובות
    • 364 צפיות
  23. שלום אנשים.. אני צריך קצת עזרה והסברים בקשר לאוברקלוק של המעבד\זיכרונות מישהו שיוכל לעזור לי שיוסיף אותי לאייסיקיו יהיה יותר נוח בתודה מראש 193531117

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  24. Started by נמו,

שלום, יש לי AMD 1200, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ואני חייב להגיד שאני ממש משתגע! זה בה בעוצמות שונות וזה לא יוצא לי מהראש :s05:, אני לא מבין איך זה יכול להיות, פתחתי את המחשב והסתכלתי וראיתי שפתאום ללא כל סיבה שאני יכול להבין אותה יש יותר רעש או פחות רעש, אני ממש אובד עצות. מה אפשר לעשות? אני ממש מתחנן לשמוע ממכם, תודה רבה וחג שמח! נמו.

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת קודם כל מה זה בכלל משחה טרמית ממה היא עשויה?? למה שמים אותה ומה יכול לגרום למעבד עם לא שמים אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים