עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yanivganor,

האם המאוורר המרשים והמפלצתי הזה לא יכול לעשות נזק ללוח האם ? יש לו מומנט אדיר ואם הוא לא מורכב בדיוק במקביל ללוח, הוא יכול לעשות נזקים, לא? גם המשקל העצמי שלו לא נמוך בכלל. מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by JezpeRR,

אוקיי אז ככה לפני הרבה זמן עשיתי אובר קלוק והיה לי בעיה קיצר החזרתי לסטוק ....עכשיו אני שם לב שהכל בגלל המתח.... למה למשל חיברתי מאורר חדש במקום ישן שנהרס אוקיי אחר כך חיברתי עוד אחד בנוסף ככה שיש לי שלוש אבל שחיברתי תשלישי התכבה לי המחשב ואני חושב שזה בעיה בגלל המתח כי ככה היה לי בעיה גם באובר קלוק...הבעיה היא כזאת בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשנות מתח!! לא הבנתי תקטע יש לי מחשב AMD Athlon Xp 1800+ palomino לוח אם GigaByte GA-7VKML -P ג'יפה 4 אמ אקס 440 256 DDR-SDRAM אז השאלה היא בעצם מה אני יכול לעשות בקטע הזה יכול לעלות מח לא יכול....תנו עצות. תודה ד''א כאן תוכלו לראות תמתח שלי כרגע והכל

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  3. מה יותר טוב ? http://www.thermaltake.com/watercooling/a1604.htm או http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm והראדיאטור עושה הרבה רעש ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by jeyjey,

מישהו יודע מה קרה לאתר של EMP?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. הסקירה של טום http://www.tomshardware.com/firstlook/20050104/index.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nehmia,

האם היצינג באמת עוזר באופן משמעותי? ואיך הוא עובד?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. אין לי מושג מה מהמפרט אתם צריכים ומה לא אז העתקתי את כולו מאיידה 32: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Computer Name PC1 User Name Administrator Logon Domain PC1 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Portþ (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Xpand3D,

שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Shbd,

יש לי: Intel Pentium 4A Northwood, 2266 MHz Intel Billings 2 D845EBG2 הטמפ' עומדת על 30 c גם למעבד וגם ללוח....... הבנתי שעושים oc דרך הביוס, נכנסתי ואני לא יכול לשנות כלום.... עידכנתי תלוח מהאתר של Intel ולא עזר...... האם יש דרך לעשות oc?????

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  11. טוב אז כמו שהבנתם זה מה שיש לי,מה לעשות זה מה יש. עכשיו עשיתי טיפה OC לכרטיס עם ריוה טיונר הגעתי ל: memory- 279.0 core clock- 249.8 עכשיו...רציתי לדעת האם יש אפשרול להגיע יותר כי לא ניסיתי יותר מזה. עד כמה בערך זה כבר נחשב טוב ועדיין לא מסוכן. האם זה מסכן את הכרטיס ומוריד מה"חיים" שלו. מה התוצאות שלכם לאותו כרטיס למי שעשה. האם יש דרך לבדוק אם הכרטיס עדיין פסדר כל זמן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by ZZR,

הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  13. שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by nehmia,

מה אחוז השיפור הכי גבוהה שהגיעו עם? geforce 4400

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  15. Started by jeyjey,

אני מעוניין לקמבן לי איזה מערכת נחמדה... ובקשר למשאבה, אני קונה משאבה של אקווריום, זה טוב? וכמה ליטר היא צריכה להעביר בשעה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by J.a.C.k,

יש לי ספק גנרי של GYROTECH ישראל האם מתחים טובים או שיש לי מה לחשוש????!!!! במערכת יצבה בפריים95 3שעות רצוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  18. Started by thegodx,

אני מועיניין לעשות OC למעבד שלי : AMD A64 3000+ יש לי לוח : GIGABYTE K8NS NF3 250 קראתי את שתי המדריכים לאוברקלוק שבאתר ולא מאצתי OC למעבדים מישהו יכול לעזור לי בבקשה כי אני רואה לשהרבה פה יש OC על ה A64 יש לי את התוכנה ClockGen for nVidia nForce3 אבל אני יודע יודע בדיוק איך להשתמש בא כדי לא לגרום נזק השמח לקבל עזרה.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by mDs,

עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אני משתמש כרגע בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 36 מעלות, עכשיו אני לפני אוברקלוק ואני רוצה לקנות קירור, אז אין לי כ"כ הרבה כסף, אני רוצה לקנות משהו ב150 שקל לכל היותר, עכשיו מצאתי בזיגזג את המוצר הזה: VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 הוא טוב לאוברקלוק? יש לי מעבד 2.4 בסקוט 478. עכשיו ראיתי אותו בנועה ב100 שקל, אבל עם כל השליחה בלה בלה יוצא 135 ובשביל 10 שקל אני מוכן ללכת ברגל לזיגז שזה דיי קרוב אלי :ס. מה אתם אומרים, כדאי? או שיש קירור יותר טוב במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by RENESANSE,

התחלתי OC קטן והינה המערכת שלי... (בתמונה) מה אתם אומרים? עד לאן אני יכול למשוך אותה? ובצד זה הטמפרטורה שלי.. אגב... לוח אם של asus p4s333 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים