אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מה הוא הקירור הכי טוב למעבד שלי שיוביל אותי לביצועים גדולים של אוברקלוק המעבד שלי הוא P4 3.0 GHZ LGA 775 קירור רציני שיידחוף הכי הרבה למעלה (באובר) וכמובן קירור של אוויר.... התקציב הוא עד 300 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס 8rda3+ והמעבד בכותרת הבעיה שלי היא שאני לא יכל להביא אותו לאובר של 184fsb מתחת למתח של 1.775 שזה יעבוד בלי שגיאות בפריימ באס אחד יותר ואני מקבל שגיאה,אני לא יודע מה לעשות אני כבר מנסה ימים להביא אובר עם המעבד הזה?הסטפינג שלו הוא aqxea כבר נמאס לי מכל הנסיונות האלו אני הולך לוותר על זה כבר,מה הבעיה שלו?זה הגיוני שקיבלתי מעבד דפוק?לא שמעתי על בארטון 2500-2600 שלא עשה 200fsb. זה יכל להיות בגלל שיש לי זכרון דפוק?אני יריץ בדיקה בmemtest למה זה כזה קשה להביא אובר למעבד בארטון הזה שאמור לי מצויין לאובר קלוק,מי שיש לו את המעבד הזה או את הלוח הזה מוכן להיכנס בבקשה ולעזור לי?אני עומד לזרוק את המעבד הזה מהחלון
-
- 2 תגובות
- 377 צפיות
-
-
בשביל לעשות oc עכשיו יש לי את הכרטיס ב44 מעלות במנוחה ו51 בערך שאני במשחקים ובקשר למעבד אני לא יודע מה כל דבר אומר אבל כתוב לי באוורסט Aux 28° °WDC WD800JB-00FSA0 38 Board Temperature 31 התקציב עד 500 שקל, והלוח אם זה Asus PS4SGX-MX (ואם זה משנה: ספק ג'נרי 400w) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מדובר ב3500 WINIE.. אני כרגע על 267*10 יציב.. 33 שניות בפריים. 45C במאמץ.. 33C במנוחה VCORE 1.59.. זה לא יותר מדי? כמה אפשר מקסימום? 60K באקוומארק. (6600GT) נראה לי שזה הOC הסופי שלי..אולי 10*272..לא יותר. אני אשאיר את זה כמו שזה. האם המכפלה משנה משהו בביצועים? לדוגמא.. זה משנה אם המכפלה היא 10 או 11? ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה HTT? תודה!
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
twinmos הוציאו זיכרון מעולה עם הציפים של OCZ VX GOLD הרעבים למתח והמעולים. הזיכרונות האלה יכולים לסגור לפחות 250 באס על 2.2.2.5 ובדרך כלל יותר לכיוון ה260-270 במתחים גבוהים. הציפים דרך אגב הם winbond utt אם אני זוכר נכון.. למקור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49660
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב AMD ישן, שעובד כיום בתדירות 1100 (11*100). הזכרונות שלו עובדים ב133mhz ב2-2-2-5 עם תיזמון של 1. עד כמה שאני יודע הMultiplier נעול (אין אופציה בביוס וגם לא מצאתי על הלוח אם), כלומר זה נשאר כפול 11. השאלה אם עדיף יחס של 3:4 או שכדי להוריד את הזכרונות ל100. המחשב לא מצליח לעלות אם אני מעלה את התדירות שלו ל133 דרך אגב, זה גם אם אני מעלה את המתח ל1.9 (במקום 1.75) יכול להיות שאני גם לא יודע איך משנים מכפלה, כיוון שאף פעם לא עשיתי את זה (שמישהו יגיד לי איפה האופציה אמורה להיות...) זה הלוח אם שלו דרך אגב: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב חדש, 3500+ Winchester Asus a8n SLI deluxe 1024 dual ddr OCZ 4000 6600GT 128mb אף פעם לא עשיתי OC לאיי אמ די.. תמיד היה לי אינטל..חדש לי כל העסק של ה HTT ושינוי המכפלה (!!!). תמליצו לי בבקשה על נתוני OC למערכת הזאת ונראה אם משהו יזוז השאלה השניה שלי היא.. בכרטיסי ATI היה אפשר לבצע OC בעזרת ATITOOL המצויינת..יש תוכנה דומה לכרטיסי ה NVIDIA? תודה!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65
-
- 10 תגובות
- 496 צפיות
-
-
או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הזכרונות שלי Samsung 512 Ddr pc 3200, קורסים ב fsb-250, לכן אני רוצהל השאיר אותם ב 230, ולעלות את ה fsb הכללי ל 260. אבל לא מצאתי בלוח אפשרות ל Ratio, וחיפשתי טוב... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא יכול לעבור את ה fsb 250? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת http://www.hwzone.co.il/ocdb/users_pics/AMD/1863_2.JPG ואני רוצה את התוכנה בבקשה שמישהוא יביא לי אותה תודה samsong
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
או במילים אחרות, מה זה AUX? לי בבית אין את זה, אבל אצל חבר שלי אוורסט הראתה לו שיש לו טמפ' של "AUX"... הטמפ' הייתה 70 מעלות, אבל אין לי מושג טמפ' של מה זה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
vx = voltage extreme ולפי האתר של ocz צריכים לעבוד עם 3.2v מכובדים, מה שמצריך מרוב הלוחות לעשות מוד vdimm או לקנות בוסטר. ובאמת הבוסטר: בסה"כ מילה טובה ל ocz, לאחר כיוון קל הוא מוכן לעבודה, ומאוד קל ונוח לקינפוג. על ה msi וה pcb שלו אני באמת יכול לרשום סיפור, אבל מי שתכנן את התצורה של הלוח חייב לעוף ומהר. בין שאר החסרונות ה dimms כל כך צפופים שחייבים להכניס את הזיכרונות קודם ורק לאחר מכן את הבוסטר (ולפרק באותו סדר) וגם במצב הזה הבוסטר עדיין נוגע בזיכרונות. עוד מילה קטנה על החיבור הבוסטר, הוא מקבל מתחים ישירות מהספק דרך כבל מתאם 20 פינים מהספק ללוח שממנו יוצאים 2 מולקסים, החלק הזה לא נועד ליופי, אם תנסו לשרשר או לחבר את המולקסים האלו לרכיב אחר סביר להניח שהוא יפסיק ל…
-
- 66 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המאוורר המרשים והמפלצתי הזה לא יכול לעשות נזק ללוח האם ? יש לו מומנט אדיר ואם הוא לא מורכב בדיוק במקביל ללוח, הוא יכול לעשות נזקים, לא? גם המשקל העצמי שלו לא נמוך בכלל. מה דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-