אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסך יש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BIT אז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאני לא אצטרך להפעיל אותה כל פעם, כאילו שאני מגיע למהירויות החדשות ואז התוכנה מקבעת את הכרטיס על המהירויות האלו. ושאני לא אצטרך לטעון PROFILE או להפעיל את התוכנה בכל הפעלה של המחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט חדש של 3D CLUB העניין הוא שבתוכנות שהגיעו אין שום תוכנה לתאמר לי את הטמפ של הכרטיס יש משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם:8IPE775-G ורציתי לשאול האם יש איזשהי אופציה בכלל לפתוח את המכפלה הגדולה הזו ? אולי לעדכן ביוס או משהו... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון יש לי מאוור שמחובר לדלת במחשב, יש לו חיבור מולקס, והוא ללא חוט שלישי של ה rpm אז השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף את החוט הזה ? אם כן, לאן אני צריך לחבר אותו כדי לשלוח את הrpm למחשב ? ועוד שאלה... המאוורר הזה משתמש ב 12V,0.13A) 1.56W) האם יש נגדים שמסוגלים לתמוך בהספק כזה ?
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,אבל בכל זאת אני אסביר: התכוונתי לשאול מהו הכרטיס שהכי כדאי לקנות (לא כרטיס מסויים של יצרניות שונות) כדי לבצע לו אוברקלוק ושיפורי ביצועים כך שיגיע לשיפור ביצועים משמעותי? למשל:לקנות את הכרטיס הכי חדש שיש לא ישתלם מבחינה כספית ולכן הוא לא מועדף,או , לקנות כרטיס ישן מדי לא ישתלם כי גם עם אוברקלוק גדול הביצועים שלו לא יספקו במשחקים חדשים וכדומה.. עכשיו בעזרת הפרטים הללו תוכלו להגיד לי את הכרטיס המשתלם ביותר ושל איזה חברה הוא? (אין העדפה של ATi או NVIDIA) נ.ב:האם יכול כרטיס 9800XT מתוצרת ATi להיות משתלם מאוד במחיר של כ-1,650 ש"ח? Luv u ppl
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי האתר ROJAKPOT אי אפשר לעשות צריבת ביוס ל MSI R9800P על מנת להפוך אותו לXT (מדבור על כרטיס עם 128 מ"ב) מה שנשמע לי די תמוהה כי קראתי כאן בפורום על אנשים שעשו את זה אז אם יש מישהו מבין או בעל ניסיון שמוכן להסביר לי את העניין אני אשמח. תודה רבה נ.ב אין באתר לינקים משומה (הכתובת המלאה לא מופיעה בשורת הכתובת) אז אם מישהו רוצה לראות על מה מדובר אז כנסו למאגר כתבות באתר ואז לכתבה השלישית או הרביעית.. אתם כבר תזהו לפי השם שלה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב ,אז המחשב האחרון שלי היה AMD 1700 tb 0.13 אם אתם זוכרים אותו , אלוף באובר קלוק עבדתי איתו שנתיים בלי בעיות על 2100מגה הרץ (הוא במקום 1446) עכשיו , אני מחפש לקנות אי אמ די 64 , ורציתי לדעת יותר לגבי האובר קלוק (כל הסיפור עם הצבא והכלא בחודשים האחרונים , הוציא אותי לגמרי מהעסק הזה) השאלות הם ככה : 1) המכפלה של האי אמ די (במקרה שלנו amd 3500 939 newcastle) פתוחה או נעולה? (שינוי דרך הביוס) 2) כמה FSB המעבדים האלה פועלים? , כאילו יש לי כרגע Corsair 512 3200 , שאני יודע שזה מתאים למעבדים שהם עד FSB 200 אז בעצם אם המעבד הזה הוא 200 , אני לא יוכל לעלות את הבאס... כי הזכרון שלי לא יתמוך , זה נכון? אני זוכר המעבד הקודם שלי היה על 133X11 במקור , והעלאתי את הבאס …
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאורר חזק מאד ולא מרעיש במיוחד למעבד שלי: Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading, Northwood, Socket 478 תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קראתי קצת על קירור מים ובערך הבנתי מזה ועד כמה זה אפקטיבי! רק יש לי מספר שאלות: 1. איפה ניתן להשיג קירור מים איכותי ולא יקר יותר מדי? 2. האם זה בטיחותי וכיצד זה עובד? 3. זה מקרר רק מעבדים או כל דבר אחר גם? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו הסרקולציה הנוכחית במארז שלי. הסבר: 1. מאורר 80 מ"מ במכניס אויר מהפאנל הקדמי. 2. 92 מ"מ שמחובר לכרטיס PCI שמעלה אויר למעלה. 3. 80 מ"מ שמוציא אויר החוצה. 4. המאורר של המעבד ! 5. המאורר של הספק! טמפ נוכחיות במנוחה: 19-20 מעלות במארז 33-36 מעלות במעבד בפעולה: עד 25 במארז עד 47 במעבד (אם אני לא טועה) יש הצעות לשיפור? שינוי? הוספה? גריעה? תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
-
- 15 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי להעלות מהירויות למעבד דרך האפשרות המובנת בלוח אם שלי - ASUS P4P800 Deluxe - ואז כשבדקתי בפריים 95 את היציבות זה כתב את הודעת השגיאה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. תוכלו להגיד לי מה זה אומר ומה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה? שמעתי גם שכשעושים אוברקלוק למעבד צריך לשנות כמה הגדרות בביוס, תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות? (ראיתי שרצוי לבטל את ה Spread Spectrum למשל..). ושאלה אחרונה,כיצד אפשר לדעת אם העלת מתחים תשפר את היציבות או משהו אחר? תודה מראש, עמית :
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 4 Max 440. ברצוני לבצע בו אוברקלוק והייתי מעוניין לדעת מהי תוכנת ההמהרה הכי טובה להכרטיס זה.. האם RivaTUner?
-
- 8 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9800PRO 256bit 128mb של CONNECT3D בדקתי ואפשר לקנות לו שני SILENCER Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 מה עדיף ??? (שניהם מתאימים ?) ואולי בכלל מומלץ משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי באוורסט 2 טמפ' : אחד של ה CPU ואחד של הSYSTEM לכמה הSYSTEM אמור להגיע במאמץ?? כי הוא הגיע לי ל 42... ואני לא יודע מה המקסימום שהוא אמור להגיע... אם צריך מפרט אז הנה: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4HT CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed CPU Clock 2780.06 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 7%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 213.85 MHz (original: 200 MHz, overclock: 7%) Memory Bus 213.85 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboar…
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שאלו הזכרונות הכי טובים ויציבים שעבדתי איתם עד היום .....270 ב2.2.2.10 מה שהVX הללו עושים למערכת ...... פשוט תענוג מומלצים בחום ...יקרים ....אבל מומלצים . כרגע עובדים במתח 3.5 על 270 2,2,2,10 יציבים בטירוף PRIME ללא הפסקה MEMTEST גם כן ותוצאות בשמיים . דרך אגב CUPRA ....הם עובדים מצויין גם מתי שהם בסלוטים 3 ו4 והבוסטר בסלוט 2 .....תנסה ....זה נראה מסודר יותר וגם ככה הבוסטר לא יושב על הזכרונות . בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך Asus Radeon A9600XT/TD. כאשר אני משחק ויוצא מהמשחק, כמובן הכרטיס היה במאמץ, והוא הגיע לטמפרטורות שאני חושש כי הן גבוהות מדי (תמונה מצורפת)! לא ביצעתי שום OC על הכרטיס, והוא במצב המקורי שלו - הוא גם חדש! יש להזכיר כי עכשיו חורף... האם הכרטיס באמת חם מדי, או שאני דואג סתם? תודה לעונים! :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-