עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש, (מפרט בפרופיל שלי).... אלו הטמפ' שלי... המערכת קירור שלי עובדת באופן הבא: (החצים שלמעלה זה אומר פנימה). אשמח לדעת גם, כיצד אני מקרר כרטיס מסך מדגם MSI 7300GT ... וגם לדעת אם הטמפ' שיש לי במחשב נחשבות לטובות? והאם רצוי לי לעשות OC למחשב? ואם כן כיצד אני עושה זאת? בברכת שבוע טוב אבי

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by shlomi8,

מאורר בצד של המחשב למעלה ישר למעבד....עדיף משרוול?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by TheShadow,

מה מבין אלה יותר טוב? ?Athlon XP 3000+(FSB 400) ?Athlon 64 3000+ (S-754) הם אותו מחיר*.. מה עדיך? מה יותר חזק? והבנתי שהXP יותר חזקים לOC זה נכון?

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום אנשים אני הזמנתי את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי להזמין בשבילו ... חשוב מאוד שיהיה שקט וגם חזק בשביל שניתן יהיה לעשות oс יש כמה אופציות: Nexus 120mm Real Silent Case Fan SP802512L D12SL-12 Scythe 120mm S-FLEX (SONY) SFF21D 800rpm 33.5CFM / 8.7dBA / 0.10A אולי יש משהו עדיף יותר ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by poops snitzel,

עשיתי OC למעבד שלי ורציתי לדעת שני דברים. 1. אם הטמפרטורות טובות יחסית ל OC הזה. 2. אם אשפר לעשות עוד קצת ל 8X400 ואשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by ndav,

הכרטיס הוא הרקולס GF3 PROPHT 3 64 DDR RIVA TUNER WIN XP עשתי אוברקלךוק לכרטיס המסך העלתי אותו מ200 ל241 [הליבה ] ואת הזיכרון העלתי באותו יחס . מעבר לזה [241 ] מתחילים להופיע לי פסים ב3DMARK השאלה אם אני מוסיף מאוורר לזיכרונות אני יכול להעלות עוד או שלא ניתן להעלות יותר אני רוצה עוד המלצות לאוברקלוק לכרטיס המסך תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Quickly,

שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  11. חייב המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך חם מאוד ג'י פורס 5900 128 מגהבייט רותח יש פאסיבי שיעשה תעבודה יש לי 7 מאווררים של 80 בפול תאוור של טרמל טייק שתיים מהם על הכרטיס מסך אחד מעעליו ואחת מתחתיו מכניסים אוויר (יושבים על הדלת ולא עליו) תקציב לא חשוב

• 10 תגובות
    • 592 צפיות
  12. כמו בכותרת. המפרט שלי כתוב פה בצד. אני רוצה לעשות OC למעבד כי אני חושב שהוא עושה לי צוואר בקבוק ל8800GT שלי שיוכל להוסיף לי עוד כמה FPSים נחמדים.. שנגיד בקרייסיס יעזרו לי לפעמים.. ואולי גם במשחקים אחרים בהמשך. עשיתי הרצה ל3DMark06 כמה פעמים והתוצאה לא הייתה גבוהה. הנה תמונה מצורפת של התוצאות.. אנשים עם אותו כרטיס ומעבד יותר חזק קיבלו תוצאה הרבה יותר גבוהה.. סביבות ה-11/12 אלף... העניין הוא שאמרו לי שהלוח אם שלי דיי זבל... ושאני לא יכול לעשות איתו OC רציני.. כי המהירות BUS שלו (אני לא ממש מבין בזה, זה מה שאמרו לי) לא תגיע למשו רציני... עכשיו בעיקרון למעבד שלי יש כרגע קירור סטוק, אבל אם זה יהיה אפשרי לעשות לו OC טוב אין לי בעיה להשקיע איזה 200 שקל לקירור יותר טוב.. עם המפר…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by Dwhore,

ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by ranyr,

כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  17. יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים הלוח שלי : Asus p4p800 se Deluxe מעבד : prescot 2.8 איך משנים בביוס את התיזמונים ( אני חדש בזה....)

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אתמול הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את הכרטיס המסך (HIS HD 4850 IceQ 4 512MB GDDR3) + הספק החדש שלי (Tagan Piperock 500W TG500-BZ) וסתם דיברתי איתו ואמרתי לו שמעתי שצריך לעשות OC למעבד כדי שהכרטיס ישתחרר קצת מהצוואר בקבוק של המעבד ... בקיצור אחרי חצי שעה אני חוזר אחרי שהוא כבר התקין את הכל והוא אומר לי שהוא עשה לי OC . כמובן שמחתי והכל ושאלתי אותו אם אני אפרמט את המחשב ה - OC לא יעלם ?.. הוא אמר לא ... באתי הבייתה, פירמטתי את המחשב ובאמת כל ההגדרות של ה - OC נשמרו ... אבל, כשהתקנתי Service Pack 2 ה - OC נעלם ! ניסיתי להעזר בכם אבל לצערי לא הייתה תגובה שעזרה לי אז התקשרתי אליו ועשינו ביחד דרך הטלפון את ה - OC מחדש ... הצלחנו להחזיר למה שהיה ... עכשיו מה הבעי…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by ברק2000,

יש לי את EVEREST ושאני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך( geforce 6800 gs) ללא מאמץ היא 58-60 ובמאמץ במשחקים כמו COD4 היא 108-110 האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by popkorn,

אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by wow,

E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. איך כתוב שהמידע לקוח מההשוואה בdansdata כשאין שם בכלל את הSP-94 וה-XP-120 (לדוגמא). וההשוואה שם בכלל לא מעודכנת מאז מאי?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by ace_low,

בוקר טוב... שמתי לב היום בבוקר בזמן איתחול המחשב שהוא מורץ ב-1100 מה"צ. כדי לוודא זאת גם במאפיינים וגם ב-MBM5 הוא מראה את אותה המהירות. העניין הוא שמדובר ב-AMD Barton 2500.... עם המאוורר המקורי של המעבד, ומאוורר נוסף שמוציא אויר מהחלק העליון של המארז, הטמפרטורות הן:מעבד 58, מארז 34. לוח האם הוא Gigabyte GA7N400LNForce2 . מה הסיבה שהמהירות הורדה ללא שהורדתי אותה? המחשב בכלל יכול לעשות את זה? (זה מצב חדש, קודם המהירות הייתה מתאימה למעבד, ואף אחד לא התעסק עם הביוס או כל תוכנה אחרת...) האם אני יכול בשקט להעלות את המכפלה/באס כדי לחזור למהירות הרגילה ללא חשש מהמהירות ההתחלתית? תודה רבה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by ezx,

חברה מה השיא של 6800 ב3 די מרק 05

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.