עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by just_me,

יש לי קירור SILENT TOWER של THRMALTAKE כחול כזה מגניב למי שלא מכיר אותו זה קירור עם "היט פייפס". השאלה היא - שמעתי שבתוך ההיטפייפס יש נוזל שאמור להתעדות ולעלות עלפי מעלה לתוך ההיטסינק. הבעיה שיש לי מארז עומד מה שאומר שה SILENT TOWER הוא במצב שכיבה האם זה רע? האם זה פוגע בביצועים שלו? החיישן חום שלי דפוק אז קניתי מדחום אלקטרוני (רפואי) הצמדתי אותו לפלטת הנחושת שיושבת על המעבד וזה הראה לי 36 מעלות... יש מצב שזה נכון?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by haimiko84,

אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?

5. יש לי לוח P5GL-MX זיכרונות DDR400 Kingston CL3. מעבד 2.93 P4 באס 533. עכשיו הצלחתי להרים את הבאס מ133 ל175. ככה שהמעבד הגיע לי ל3.85. האם זה נחשב לOC טוב? והאם אפשר ליותר מזה??? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. מחפש מאוורר איכותי 12CM המגיע עם פאנל לפלופי. מעדיף פאנל כחלק מהחבילה. מוכן לקנות בכל חנות בארץ - מכיר אנשים בכל מקום . לחילופין - מאוורר בנפרד ופאנל בנפרד אבל שיהיה חזק מאוד. תודה מראש, פטאליקו.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  7. יש לי לוח של GIGABITE ואני רוצה לבנות קירור מים ללוח ולמעבד אני צריך מידות לחיבור שלהם ללוח (מרחק בין החורים) תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit socket 745 אני צריך קירור שיהיה שקט, טוב ולא יקר במיוחד ( אין בעיה של כסף אבל לא משהו יקר מאוד ) וגם אני צריך מארז מידי טאוור חדש שיהיה יפה, שהאיוורור בו יהיה מאוד טוב ( זה הכי חשוב לי ) וגם שלא יהיה יקר יותר מדי תודה

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  9. יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  10. בחו"ל יש את זה, ובארץ לא מצאתי בינתיים. אני רוצה לחבר את זה ל AC F7P

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שלום במחשב הנוכחי יש לי מעבד p4 (סוקט 775) והקירור שלו די רעשן וברצוני לקנות לו קירור שקט ויעיל. חשבתי לקנות את big typhoon. העניין הוא שאני כנראה אשדרג את המעבד בעוד כחצי שנה ואני מעוניין שהקירור שאקנה כעת יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים יותר של אינטל/amd שאמורים לצאת בחודשים הקרובים. אשמח לשמוע האם ידוע שקירור big typhoon יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים. במידה ולא אשמח לשמוע גם הצעות אחרות לקירור בתקציב של כ250 שקל. הערה: אומנם אני לא עושה אוברקלוק אבל בכל זאת אני מעוניין בגוף קירור רציני. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Mor Abergel,

בתוכנה EVEREST מופיע לי שהמעבד נמצאעל 40 מעלות! והמאוורר שלו מסתובב על 596RPM!! בתוכנה של הלוח..EasyTune5 המעבד מופיע על 26 מעלות בעוד שהמאורר מסתובב על 560RPM.. למי להאמין? ועוד משהו.. איפה שרשום לי CPU ו SYSTEM מהבהב לי סימן קריאה באדום וצהוב.. מה זה אומר??

13. Started by ndav,

הכרטיס הוא הרקולס GF3 PROPHT 3 64 DDR RIVA TUNER WIN XP עשתי אוברקלךוק לכרטיס המסך העלתי אותו מ200 ל241 [הליבה ] ואת הזיכרון העלתי באותו יחס . מעבר לזה [241 ] מתחילים להופיע לי פסים ב3DMARK השאלה אם אני מוסיף מאוורר לזיכרונות אני יכול להעלות עוד או שלא ניתן להעלות יותר אני רוצה עוד המלצות לאוברקלוק לכרטיס המסך תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני יודע שעקרונית רוב הסינקים של AMD מתאימים לP3 כי יש להם את אותו סוקט, אבל!!! האם סינק מקורי של AMD (אלומיניום , מלבני , מאוורר שחור) יתאים לP3?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by TAsraf,

הטמפ' הנורמלית עכשיו היא 50 מע' ואני רוצה להמהיר את המעבד ב30% עכשיו אני רוצה לדעת אם זה משתלם יש לי את הקירור שבא עם המעבד הרגיל ועוד 120 מ"מ מכניס ועוד 80 מ"מ מוציא עכשיו מה אמורה להיות הטמפ' אחרי הOC.. יש לי זכרונות 512MB DDR2-667 (333Mhz) 512MB DDR2-667 (333Mhz) (יש לי 2 סה"כ 1GB) ומעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ולוח אם Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) תודה רבה.. תמיר

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  18. יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by namyob,

יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC? ואם כן איך?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by popkorn,

אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by wow,

E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by or_doc,

המחשב לא עולה פשוט מסך שחור לאחר oc של 200 mhz המחשב הוא 2180 msi 945gcm7-f זיכרון 1gb פעמים מהירות 677 ספק גנארי 300w ezcool המחשב פשוט לא עולה בכלל אחרי 200 mhz

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום לכולם: יש לי מחשב דיי חדש כ9 חודשים. מעבד core to due e6300 ורציתי לדעת האם הטמ"P של בסדר אז הפעלתspeedfan וזה מה שיצא(אגס רציתי לדעת יש שמה משהו מסומן באדום מוזר) [http://www.siz.co.il/up/man5myjztydz.jpg/img]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by Noam V,

מה אתם אומרים? נראה שווה לא? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V06&other_title=LHD-V06CoolDrive%206 שליטה ותצוגת טמפ של 4 מאווררים + שליטה מלאה וקונפיגורציה מתוך תוכנה מצורפת...

• 6 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים