אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המאוורר צד הענקי של הצ'אקרה נתקע בטוניק כשאני מנסה לסגור.. אולי אפשר לסגור בורג אחד אבל זה עקום.. אוף. יש פתרון יצירתי אולי למישהו? מעבר לפירוק המאוורר הענק של המארז.. רק בגללו בחרתי במארז הזה. אחרת כבר הייתי לוקח קומפיוקייס וזהו. אפשר אולי לפרק מהטוניק חלק מהשכבות שלו כדי להוריד לו את הגובה? הבאסה שזה גם לא בשבילי ויש לי שתי מערכות כאלו פה.. :-\
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11369 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11370 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10668 התושבת שלי היא 462 כן מעפנה וישנה אבל זה מה יש אני צריך תקירור הכי טוב שאפשר והכי שקט =]]] כי אני רוצה לעשות למעבד שלי OC עד 2.5 או אפילו 2.6 =]]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה לאן ללכת שם בביוס או לשלוח אותי לאתר שמסביר את זה, רק עם תמונות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא היה לי אלכוהול אז לקחתי ממגבון לח ניקיתי ניגבתי עם נייר טואלט ושמתי ת'קירור, וואלה זה היה סבבה, זה פוגע או משהו?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל בכל מקרה אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן לקנות את אחד מהמעבדים האלה לוח האם הוא GA-P35-DS3 זכרונות 800 MH/z CL 4 קירור למעבד V1 אם חסרים פרטים תכתבו אני אערוך את ההודעה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
intel q9300 asus rapage g.skill 4gb 1066 thermalright ifx-14 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 16:02:22 בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה צריך נוסחה של OC להירות של 3600MHZ שהנוסחה תיהיה כמה שיותר קרובה למערכת שלי כדי שלא יהיו לי בעיות בביצוע הOC. צריך שיהיו התאמות כאלו שהמעבד יהיה מי גירסת E8400 SLB9J ביגלל שאני רוצה להיות בטוח שהOC יתאים לי. שהלוח יהיה GA-EP-P45-DS3 לא ניראה לי שזאת בעיה כי זה לוח טוב לOC ואני לא היחיד שיש לו לוח כזה. שהזיכרונות יהיו כמה שיותר קרובים לגירסה שלי Geil DDR2 800 1GBX2 DC CAS5 ניראה לי שהמתח הוא 2.1V עם אני לא טועה. וגם האם הטמפרטורות שלי בסדר מעבד-32 מעלות במנוחה-במאמץ מלא 40 מעלות לוח אם-45 מעלות מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום קניתי את הGAINWARD 4850 הטמפ' במנוחה היא 83 מעלות. והטמפ' במעמץ 95 מעלות. 1. האם זה בסדר? חשוב לציין שהסירקולצית אוויר שלי במארז גרועה ביותר, כי יש לי את המארז הבא: COMPUCACE micro atx 300w 6k series. הנה קישור http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_micro_atx_6k.htm עוד פרט שולי אולי הטמ"פ של המעבד במנוחה 55 מעלות, ובמאמץ 63 מעלות יש לי את הintel pentium 4 3ghz 630 2. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר ואיפה? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ש לי את הלוח NF7-SL עם ביוס 14 שאמור לתקן את הבעיה של מד הטמפרטורה שמראה טמרטורה שגואיה. היום סוף סוף מצתאתי זמן והרכבתי את הסינק של הפנטיום3 לצ'יפסט של הלוח ובאותה הזדמנות הרכבתי גם את החיישן חום למעבד מהפאנל של אנרמקס שיש לי. הפאנל מראה 41 מעלות והביוס מראה 34 בעיקרון ישנה סטייה קבוע של 7 מעלות כשהפאנל מראה יותר. אני לא ידוע מה לעשות, מישהו בדק את אמינות המד טמפרטורה של הלוח עם ביוס 14? הדבקתי את החיישן על המעבד קרוב לליבה שלו.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי radeon 9800pro והאם יהיו שיפורים משמעותיים?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי כולל: AMD X2 3800 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D לאחרונה נתקלתי בבעיות עם המעבד בהפעלת משחקים ועל זה כבר פתחתי תראד בפורום, הבעיה שכל תוכנה לבדיקת טמפרטורה מראה לי תוצאות שונות וקיצוניות. בתמונות מובאות תוצאות מהתוכנות הבאות: EVEREST SensorsView Pro 2.1 SPEED FAN איזה תוכנה הכי אמינה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כי תקשיבו עשיתי אובר קלוק למחשב שלי למעבד ויש לי מעבד של אינטל ויש לי שאלה אפשר גם לשפר תזיכרון???....תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את הבלוק קירור לכרטיס מסך הזה ולפי האתר של זלמן הכרטיס מסך שלי (ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB) לא מופיע ברשימה אבל הרשימה של הכרטיסי מסך ישנה ואולי לא מעודכנת. מישהו אולי יודע אם זה יתאים לי ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2321/a2321.asp ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה המערכת הותקנה לפני 3 ימים הטמפ' צנחה מ-68 ל-36 הפרש מדהים הכל טוב ויפה ואחרי יומים....... תקלה אתמול נתקלתי בתופעה שהסתדרה בסגירה והפעלה מחדש של המחשב הטמפ' טיפסה כמעט ל100 הבלוק קרור רתח והתמלא בבועות אויר כנראה מהרתיחה היום שוב בעת הדלקה מתפסת הטמפ מ50 ל70 ++ ואז כיביתי השאלה היא לבעלי מערכת הקרור הנ"ל ישנם 3 חיבורי 3 פינים האמורים להתחבר ללוח זה היוצא מן הרדיאטור אצלי מחובר לחיבור ( צהוב בלבד ) cpu fan עוד אחד מהבלוק קרור (מנורת לד) מחובר (אדום שחור) sys fan 2 והאחרון מהמשאבה (צהוב בלבד) לא חיברתי כמה משמעותי זה שלא חובר (לפי דעתי זה אמור להיות סנסור או משהו כזה) החיבור השלישי ואייך זה עבד מצוין יומים בתודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי אובר עם התוכנה COOLBITS ושאני מפעיל את 3DMARK אז בסרט הראשון זה זז חלק ואז יש איזה תקיעה של 3 שניות וזה יוצא ואומר לי שיש בעיה עם הדיירקטס9 ובלי אובר זה לא קורה (אני עם הדרייברים הכי חדשים והטמפ בסדר גמור
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי OC ל9600XT שלי (לצערי הצלחתי רק 8% יותר =\ ) ואז עשיתי ריסטרט וזה חזר לרגיל ואני לא יודע איך לסדר את זה... אני עושה OC עם ATITOOL
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-