עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by laviy,

מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שלום לכולם. היום הורדתי את התוכנה SPEEDFAN ומכיוון שאני לא מבין כלום במה שהיא מציגה אז אני פונה לשאול אותכם האם הכל בסדר או שיש לי סיבה לדאגה? עוד שאלה מה זה TEMP3? אני יודע מה זה TEMP1 (זה טמפ' הלוח אם לבי הבנתי) וTEMP2 זה טמפ' המאבד. המערכת שלי: sempron 2600 MSI K7N2 Delta-ILSR (nforce2 ultra) kigston 512 ddr [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  5. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  7. GeForce2 Mx 400 64mb http://www.guru3d.com/forum/showthread.php?s=58327ea606c001632aec0dfcea0712b3&threadid=31767

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by RONENE7300,

היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by x-pac,

יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  10. זה מה שראיתי http://www.bit-tech.net/article/73/ משהו יכול להסביר לי למה צריך את המעגל החשמלי הרי אפשר לחבר חשמל ללדים (עם נגדים כמובן) והם יעבדו 2. איזה חוט חיברו למאורר (זה שמעביר את האור)? בברכה, אבי שרם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אורח Si-Nom

שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

אני רוצה להחליף את הקירור של הצ'יפ.אבל מה שקורה זה ש"החכמים" ב-GB לא חשבו שאם יש כרטיס ארוך אז הוא יושב בדיוק(!!) על הצ'יפ! השאלה שלי היא האם יש פיתרון?ומה קורה אם ח"וח הוא ישרף?מה אז?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד בקרוב. אני עדיין עובד עם הקירור סטוק של INTEL ובמאמץ המעבד עובד על 60-65 מעלות. כבר החלטתי להשקיע בזלמן 9500 וכמעט הזמנתי אותו אבל יש לי אפשרות לקנות מערכת קירור מים של BIG-WATER משופרת במקום רדיאטור אחד המערכת עם שני רדיאוטרים.. רדיאטור נוסף עולה בסביבות 200 שקל כך שהיא שווה לפחות 650 שקל חדשה. ( היא עבדה שבועיים שלושה אז היא כמעט חדשה ) כל המערכת נמכרת בשבילי ב 300 שקל. הזלמן יעלה לי עוד 50 שקל הפרש. מבחינת ביצועים על איזה אפשרות ללכת ? תודה.

14. ההבנתי שזה מעלה את מהירות המעבד.. לחבר שלי יש לו מעבד 1000MHZ נדמה לי והוא העלה אוותו ל 1600 נדמה לי משו כזה הוא אמר לי שאאם אני ילמד תנושא הזה של הגדלת ליבת השעון זה יהיה נחמד...ואני יוכל לעשות תמחשב שלי יותר מהיר.... וגם אפשר לעשות את זה לכרטיסי מסך או זיכרונות... אתם בטח יודעים ...ועל בטוח למדתם מאיזה מדריך או משו כזה כי לא נולדתם עם זה ביד אלא למדתם!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by pazer005,

אני צריך דגם של מאוורר פשוט 12 ס"מ למארז שהוא גם שקט.

18. Started by gshhar,

יש לי רדאון 9600 פרו (מחשב מבוסס AMD).

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by ZXY1,

שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by amit123,

שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by ROTEMan,

אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. הברגים הלכו לי לאיבוד חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ואין להם יש לי רק 2 ברגים האם ניתן להתקין את הקירור ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by lover323,

יש ברשותי Radeon 9200 128mb של Gigabyte היתי רוצה לעשות לו OC קליל בלי הוספת גופי קירור (הוא בא עם מאורר עלו) כמה להאיץ אותו ואיך?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום לכולם! אני חדש בפורום.. אני מעונין להרכיב בלוק קירור פאסיבי ל CHIPSET , עדיפות לבלוק עשוי נחושת. איזה אתם ממליצים? תכלס אני יכול פשוט לקחת אחד מגופי הקירור סטוק הקטנים שזרוקים אצלי במגירה אך אם יש בלוק יעודי זה יכול להיות יותר נחמד. אני גם מתלבט האם להדביק את הבלוק ל CHIPSET בדבק דו צדדי טרמי (שלדעתי לא כזה מוליך חום כמו שצריך) או לעשות שימוש בשילוב של דבק טרמי ומשחה טרמית באמצע הצ'יפ להולכת חום טובה יותר. אודה לכל עצה / אינפורמציה thanks TWOZ

• 5 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים