אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הקרדיט ל - AndreYang. לקנא בו ובקינגפין שמשיגים כל כך הרבה סמפלים לבדיקה. SPI 8MB, 5860MHz: SPI 1 MB - 6GHz: ולקינוח, 6133MHz VALIDATION: מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168483
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן מידע אודות טמפ' רצויות למעבד שלי... אני רוצה לדעת מה הטמפ' ברצויות בזמן מנוחה ובזמן "עבודה מלאה"... תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור מעבד לא לOC אלא שיהיה שקט וישמור על המעבד כמו שצריך מה כדאי עד 250 שקל ואני לא מדבר על קירור שצריך להוסיף מהוורר וזה שבסוף זה יוצא לך מעל ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי. בימים הקרובים אני משדרג את המחשב שלי וכמובן החלק החשוב - מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מישהו אמר לי שמאוד כדאי לשים משחה טרמית כשאני שם את המעבד על הלוח אם (בין מעבד למאוורר). האם זה הכרחי, או שאפשר לוותר על זה? כלומר, אם אני לא שם, הסיכוי שהמעבד יישרף גדל בהרבה? ואם למישהו יש איזשהו מדריך על זה, אני אשמח אם תתנו לי קישור.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/links/ocsoft_links.html נתקלתי בו במקרה ויש בו עשרות לינקים אם לא מאות.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
היי! זה שוב אני. קיבלתי כסף מיום ההולדת אז החלטתי לעשות שידרוג קטן. התקציב הוא 1000 ש"ח. המפרט שלי הוא: לוח ECS( :-[) מעבד AMD Athlon XP 2400+ הארד דיסק של 40 גיגה(10 פנויים) זיכרון 256 MB DDR כרטיס מסך Radeon 7000 הערה: אני לא מעוניין לשדרג את כרטיס המסך! חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 40 גיגה, עוד 256MB DDR וגם Aerocool Extreme CPU Cooler. אני צריך קירור למעבד! אשמח אם תציעו לי אם כדאי לי וגם של איזה חברות הכי כדאי. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אנשים יש לי מפרט דיי טוב עם קרור גז עכשיו בתוכנה של הלוח אני רואה שהמעבד נימצא ב 10 מעלות ובצג של הקרור גז רשום לי בכלל מינוס 26 מעלות.. אני יודע שהמד טמפרטורה של הקרור גז נימצא בבלוק קרור והוא לא מדייק לגמרי אבל עדיין יש אפרש מטורף בין 10 מעלות למינוס 26 ... יכול להיות שהתוכנה הזאת לא טובה? איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי כמו שצריך?? כי יכול להיו שהבלוק קרור גז לא יושב טוב ובגלל זה המעבד ב10 מעלות... ועוד משהו עם אני יביא נוורטוד 3.4 אז אני יוכל להרים את הוולט למעבד מעל 1.6 מבלי לעשות וולט מודינג ללוח?? כי יש לי אפשרות להגיע עד 1.9850 בכלל רק שעם הפרסקוט אני לא מצליח להעבור את ה1.6 אז תהייה לי את הבעיה הזאת גם עם הנוורטוד או לא?? תודהההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום ניראה לי שאני קונה SLK 700 ורציתי לדעת כמה דברים יש לי BARATON 2500 עם קירור מקורי של AMD שמגיע ל45 בשימוש פשוט של אינטרנט, עכשיו האם בכלל יהיה שינוי עם הSLK 700 והאם המאורר המקורי של AMD על הHSF (כאילו ההיט סינק) הוא BALL BEARING (מסב כדורי)?? עי אז אני פשוט אקנה את הSLK 700 ואשים את ה60 MM של הAMD עליו. בתודה דניאל נורמן
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קירור מים למעבד AMD Sempron 2200 איזה אתם ממליצים ומאיפה ? [mrshukas@gmail.com
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אם למשל יש לי בארטון 2500 ואני עושה ו OC ל-2200MHZ . לאיזה אינטל הוא בערך מקביל מבחינת המהירות שלו? ל-2.6? 2.8? והאם אני אקח AMD 3200 ו-AMD שעשו לו OC ואותו מהירות מבחינת MHZ כמו ל-AMD 3200 האם יהיה הבדל בניהם מבחינת המהירות ל-3200 המקורי או שזה לא משנה? ז"א האם ישנם עוד פרמטרים שקובעים את המהירות חוץ ממגהרץ? (בהנחה שאני משתמש באותם הזכרונות)
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
intel p4 1.5 במנוחה הוא על משו כמו40-45 כשכולה פתוח 2 דפיאינטרנט הוא כבר על 75 קראתי בסטיקי מה לעשות הוספתי מאוורר וניקיתי כל פירור אבק אפשרי יש לו גוף קירור ומאוור מעליו, בנוסף לשני מאווררים אחד קדימה אחד אחורה איך עוד אפשר לעזור לו?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חבר שלי אומר שעם זיכרונות מתאימים הוא יכול להגיע ל 3000MHZ אם מעבד 2600+ MOBILE מה אתם אומרים אפשרי ??? הקירור שלו זה SP97 + איזה מאוורר 92MM משהו רגיל כזה... מה אתם אומרים ??
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
או קיי קניתי מאוורר לידים והבעיה שהוא מתחבר ישירות לספק... אז אין לי אפשרות לראות את הRPM שלו ושהמערכת תזהה אותו בכללל וגם אם אני לא טועה מאוורר לידים אמור להיות בצבעים נכון? ז"א כשאתה מפעיל את המחשב אמורים להיות איזה שהם צבעים אני צודק? אז או קיי אז אצלי זה סתם כשזה מופעל זה לא עושה שום אור... וגם מה ההבד בין מאוורר quad ולבין מאווררים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הגעתי לביוס לא מצאתי כלום. יכל להיות שאין לי אפשות כזאת בכלל (לוח אינטל)?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב משרדי פשוט (AMD 3800 X2) שדי מרעיש. שאני צריך שהוא יהיה שקט כמו דג. התקציב הוא בסביבותה 250 שח. למישהוא יש איזה מאוור טוב שאני יכול לשים ושימנע מימני את הצורך בשימוש במאוורים של המארז ? (מארז זול של פוקסקון
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 4 64 מגה בייט ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתוח בו צינורות עיבוד, מישהו יודע כמה בכלל יש בו ? 2 ? עשיתי לו קצת OC ואני רוצה לראות כמה אפשר להוציא ממנו תודה
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-