אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
-
אני גם מצטרף לחגיגה עם VDD מוד ללוח שלי. לפני זה לא יכולתי לעבור את ה 198 FSB עכשיו הגעתי ל 220 יציב ללוח 46 שניה למגה בסופר פאי. אבל מעבר ל 220 אין בוט. כמה מתח אפשר לתת בלי לפחד? נתתי 1.95 , יש לי סינק של פנטיום 3 על הצ'יפ סט. ו שאלה ל SUBX , כמה מתח נתת אם הגעת ל 280 FSB? בטח טיגנת אם האמא שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות של 256 קבלו זכרון 1 : זכרון 2 : רציתי לדעת אם אני יכול לעשות אוברקלוקינג איתם ואיך?ואיך זה משפר
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב הטמפ' של הכרטיס עומדת על 41-44 מעלות, וממשיכה לעלות במעלה אחת כל רבע שעה, עד שהיא נעצרת על 55. ברור לי שמדובר בבעיית סילוק חום, אבל כבר מרחתי משחה חדשה על הכרטיס, ניקיתי את המאוורר והרכבתי עליו עוד אחד. למה כל זה לא עוזר?
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…
-
- 14 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השאלה דיי מסבירה את עצמה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי... המאוורים הם הThermaltake Thunderblade 120mm (עם לד ירוק). יש להם גם חיבור ללוח אם (3 פינים) וגם חיבור מולקס רגיל (4 פינים). מכיוון שהם מותקנים לי על הדלת של המארז ואני נאלץ לפרק את החיבור כל פעם העדפתי להשתמש בחיבור מולקס רגיל (בכל מקרה יש לי רק מקום אחד פנוי על הלוח אם לחבר מאוורר ויש לי שניים) הם כרגע פועלים על עוצמה מלאה, ובזמן שזה לא כזה נוראי (אפילו חלש יחסית לקירור סטוק של Intel) הייתי מעדיף לגרום להם לעבוד רק ב50 אחוז... אז יש מצב?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם K7SOM+ בגירסא 7.5C של ECS עם הביוס המקורי שלו. עכשיו, אני לא מוצא איפה לשנות את הFSB אלא מצאתי רק את ה VCORE. אין לי ניסיון בOC אבל קראתי די הרבה בנושא. לאלו שלא מכירים את הלוח אם הנ"ל (ואני מניח שרובכם לא מכירים אותו), יש בו מעבד AMD duron morgan 1.1ghz onboard שאני רוצה להאיץ ל 1.2 או 1.3 גיגה הרץ. לפי מה שראיתי באיזשהו פורום אמריקאי אין בביוס המקורי אפשרות לOC. האם העלאת מתח הVCORE שעומד כרגע על 1.78 תעלה את מהירות המעבד ? או שאני חייב למצוא ביוס מתאים שבו יש לי אפשרות לשנות את הFSB.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום פורום אוברקלוקינק וקירור...כפי שאתם רואים אני חדש פה ואני מחפש דרכים להמהיר את המחשב שלי... אז יש לי פה את הדף של ה-OC בתוכנה של האוורסט שמכיל את כל הפרטים של המחשב שלי....תסתכלו ותגידו לי למה אני יכול לעשות OC ואיך...תודה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502041512224081/comp.JPG
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי האטה(לא המהרה כמו כולם כאן :-) ) למעבד XP2600 מ1917@1734 וכן הורדתי מתח למעבד מ1.65@1.55 השאלה שלי האם זה יכול להזיק למעבד(במיוחד הורדת המתח) תודה
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לליבה לR9550 ל325 שיהיה כמו 9600NP. איפה אני שומר שכשהוינדוס יעלה יהיה OC? כמו בRivaTuner אני מתכוון..
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכרטיס שלי נמצא על 50 מעלות במנוחה, ו-59 מעלות במאמץ מלא ורציף. הטמפרטורות נחשבות טובות, אבל אני לא מצליח להאיץ את הליבה מעבר למהירות הנוכחית (420mhz) מבלי להתקל בארטיפקטים. מה שמוזר, כי אנשים עם כרטיס כמו שלי הצליחו להאיץ את הליבה ליותר מ-450mhz. הספק איכותי וצריכת החשמל (בדקתי) לא עולה על 240W. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מבין את הגרפים זה טוב או לא טוב??? :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי את המערכת A64 3200 (1Mb 2.0Ghz) S754 K8NSNXP לוח אם של גיגה בייט 2X512 DDR 400Mhz של גייל http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=10 עכשיו לבעיה 1) אני לא יכול לתת מתח לזיכרון מעל ל+0.2 וולט אין כזאת אפשרות בביוס,מה לעשות? 2) אחרי כמה זמן הרצה של פרים המחשב יציב? (אחרי אובר קטן של 100 מגה הרץ ) 3) המכפלה של המעבד פתוחה/סגורה או שבחלק כן ורק לפי הסטפינג ניתן לדעת?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, אני קונה את המחשב היום.. :jump: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-