עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר לי את המעבד טוב. קראתי פה הרבה כתבות על מאווררים. אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי לי לקנות התקציב שלי הוא עד 250 שקל איזה מהמאוורים כדאי לי לקנות? Thermalright SLK 600 Thermaltake Volcano 11 Thermaltake Volcano 12 Zalman CNPS6000 אני רוצה שהמאורר יהיה שקט ומקרר טוב אני פתוח להצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  2. Started by BLACK-ICE,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP1700+ לוח אם ATI A3 Motherboard Name PCPartner AA3MSA-A275 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s ומצורפת תמונה עם התאור של המעבד שלי בתוכנה WCPUID אםתוכלו לעזור לי אני אהיה אסיר תודה או כן ויש לי גם את החוברת של לוח האם שלי בקובץ PDF למי שרוצה אני יכול לשלוח לו בשביל יותר מידע על לוח האם

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  3. עלה לי רעיון, לא יודע אם טיפשי או לא... יש לי 2 מאווררים שבאים עם הTT TR2... מה אם אני אשים 2 מאווררים אחד על השני... זה יקרר את הסינק יותר מהר ויותר חזק ויתן תוצאות OC טובות יותר... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by chen1234,

Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Sunbeam Transformer BLACK ENERMAX LIBRITY 400W המפרט הזה יוכל לעשות oc טוב שיגיע לסביבות 2.8 Ghz???

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש קצת התקמצנתי על ההרכבה והרכבתי אותו בעצמי (חסכתי ככה 200 ש"ח... וגם רציתי פעם אחת לעשות את זה, כי אף פעם לא יצא לי להרכיב מחשב מההתחלה), מה שהסתבר כרעיון לא חכם במיוחד - אבל בסופו של דבר זה עובד. יש לי שתי בעיות כרגע, אחת קריטית ואחת פחות, ואני מקווה שאתם תדעו לעזור לי (זה קשור למהירות ולקירור של המעבד) הקריטית: המאוורר של המעבד לא עובד. כשהמחשב נדלק הוא פועל למשך כמה שניות - ואז מפסיק (מה שאומר שכשהוא מקבל חשמל הוא פועל, אבל הוא משום מה לא מקבל חשמל). לקחתי אותו לחנות שבה קניתי וביקשתי שיבדקו, הוא אמר לי שככה לוחות אם עובדים היום - רוב הזמן המאוורר לא פועל ורק כשהמעבד מתחמם הוא מתחיל לפעול. הוא גם חיבר את המחשב ובדק, הבעייה הי…

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום שוב.. ;D מישהו מכיר איזה חומר שאפשר לצייר איתו (טוש.. או מין דבק כזה..) שזוהר באולטרה? תודה 8) ;D

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by l_r_c_t,

מערכת הפעלה: Windows vista 32-Bit. כרטיס מסך: Palit 9600 smart 1024MB. המשחק שבו התגלתה הבעיה: Flight Simulatr X (נקבע לרמות התצוגה הגבוהות ביותר). בימים האחרונים שמתי לב להפרעה הקורה בזמן תצוגת משחק. הפרעה זו היא הימתחות של עצמים ברקע. כמו כן קראתי את המדריך שלכם לתיקון בעיות, ועליו אני מבסס את הכותרת של נושא זה, משום שהתמרחויות דומות (אמנם בצורה מועטה יותר) שהופיעו בדוגמה במדריך, מופיעות אצלי בזמן משחק. לכן הסקתי שזה תוצאה מחימום יתר של כרטיס המסך. על ידי בדיקה בתוכנה EVEREST טמפרטורת הכרטיס הייתה 44 מעלות (נבדק מיד לאחר יציאה מהמשחק). כרטיס מסך אמור לעמוד בטמפרטורות גבוהות יחסית, לכן איך זה שהתוכנה מראה לי רק 44 מעלות, בעוד הכרטיס מראה סימנים כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by levimadman,

שלום לכם, לפני כמה ימים קניתי מעבד זיכרונות ולוח למחשב ישן.. הכל תקין ועובד כמו שצריך אני רק רוצה לוודא שהטמפ' של המעבד שלי תקינה כי היא נראית לי מעט גבוהה.. יש לי Pentium D 2,66mhz.. והטמפ' במנוחה היא 54-56.. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by aracer,

יש לי מאורר למחשב שעושה אור כחול.. עכשיו זה ממש מפריע בלילה ולא מתיד אני יכול לחבות את המחשב, יש דרך לבטל את האור?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. רציתי להתקין את הקירור הזה במארז HTPC , אבל היה גבוהה ב 2 ס"מ , אז חתכתי 2 ס"מ מצנורות הנחושת (מלמעלה) . אחרי ההתקנה , הגוף לא מתפקד , החום נאגר למטה ולא מתפשט לחלק העליון , טמפרטורת המעבד הגיעה ל 80 מעלות ... כנראה זה קשור לכך שע"י החיתוך ביטלתי את אטימות הצינורות ...למישהו יש מושג על מה אני מדבר !

• 24 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by bezangeloo,

ג'נרית, איכותית? תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי איך לקבוע כמה LOOPS לשים בתוכנה 3DMARK06???

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  13. היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by zokri,

I N T E L ® A C T I V E M O N I T O R System Information Report 04/02/2004 15:32:29 *************************************************************************** General Information *************************************************************************** Product name Intel® Desktop Board D845WN based system Board model Genuine Intel® D845WN system board OS version Windows* XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM *************************************************************************** Processor *…

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  15. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  16. Started by Nijhuis,

אהלן קרור הסטוק על כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ולאחר שקילה של כל האפשרויות ובהתחשב בעובדה שאין אחריות על המאוורר בחנות ממנה קניתי(או בכל חנות אחרת) החלטתי לקנות קרור חדש, אז אם בטוב ליבכם תוכלו להמליץ לי על קרור טוב+ לכרטיס מסך X700 PRO של ABIT אני אודה לכם מקרב לב nijhuis

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by tomas18,

אהלן אתמול הורדתי Everest רציתי לדעת אם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי זה GPU DIODE? רשום שזה אל 70 אם זה כן זה טמרפוטרה טובה הוא לא?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. -אוויר,מים,גז לא משנה לי כלכך -יביא את המעבד במנוחה ל30-25 מעלות מקסימום -קטן וקומפקטי יחסית -אפרופו גז, איפה מוכרים כזה בארץ? עם אחריות וכו'?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Access Denied,

עד כמה ניתן לעשות OC לכרטיס מסך FX5600 של פאליט (נניח לאחר הוספת סינקים לזכרונות)?? האם ניתן להגיע ל-OC נורמלי יציב?? או שצריך להחליף גם מאוורר אולי??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by romany2005,

שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  21. Started by raz002,

אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by The-Devil,

שלום רציתי את חוות הדעת שלכם בנוגע למאוורר מעבד מסוג Zalman CNPS7000A-Cu Cooler והאם הוא שווה הוצאה של 250 שקל??

• 5 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.