אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד 3200+...אבל ההבדל במחיר הוא 270 שח...בין 3000+ הקירור צריך להיות טוב לOC נחמד ++.....בסוקט 939... AeroCool DP-103 Cpu Cooler Thermalright SLK-948U + Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 Zalman CNPS7700-AlCu Zalman CNPS7000B-AlCu Thermaltake Volcano SilentBoost K8 או כל קירור אחר שלא עובר את ה270 שח...
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו יש לי את הלוח P4S533-MX... אין שם נעילת PCI... אבל יש שם PCI משהו ושאני משנה את זה...הדיפולט שלו זה 33...עכשיו אם אני מוריד את זה ל30...ועושה OC...אז הבאס יעלה את זה בחזרה...כן??
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
למה ה-core speed באינטל, לדוגמא במעבד 1800, הוא 1800mhz, ובמעבד 3000+ של amd זה יהיה 1800 כ-core speed? לא ממש הבנתי למה זה ככה ו-HTT זה FSB פשוט ב-64bit של amd? אין מהירות באס ב-amd? תודה
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול להישתמש כדי לעשות אוברקלוג לזיכרונות יש לי a-data שתי סטיקים של 512 400 mhz
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
הורדתי את הCPU-Z החדש וניכנסתי לMEMORY יש לי שני זכרונות תאומים של PC3200 שעובדים בDUAL שמתי לב שב TIMINGS כתוב שהFREQUENCY הוא 200.7 MHZ ,זה לא אמור ליהיות 400 כי זה PC3200 ? יש לי EPOX 8RDA3+ מישהו שיש לו אותו לוח יכול בבקשה להסביר איך אני משנה בBIOS את הFSB:DRAM ל6:6 ? עכשיו זה על 5:6 . בבקשה תעזרו בתודה סתיו .
-
- 4 תגובות
- 408 צפיות
-
-
סוף כל סוף גירסא עם אישור תוצאות גירסא 1.27 להוריד מפה : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-127.zip זיהוי : יש לכנס ללשונית האחרונה וללחוץ על velidation - מסומן בחץ אדום לאחר מכן יפתח חלון נוסף. שמירה : יש לשמור את הקובץ עי לחיצה על : save velidation file מסומן בחץ כחול ולבחור את המיקום שהקובץ ישמר. פירסום : יש לכנס לקישור המופיע החץ הירוק ומלא את הפרטים ותקבלו לינק המאשר את המערכת עם פרטים נוספים כמו ציפסט, תיזמונים וכדומה. דוגמא: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=373 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 49 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
-
- 15 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי לכולם, החורף הגיע ואיתו המעלות הקרות לכמה הצלחתם לדחוף את החומרה שלכם? מה השיא שהגעתם אליו? פרסמו תוצאות של super pi ואת המפרט שלכם+הOC שהגעתם אליו. הכללים הם: חישוב ב1M, חוץ מזה כלום פחות או יותר.. play dirty את התוכנה אפשר להשיג פה: http://www.visionengineer.com/files/Super_Pi.exe אני יתחיל: צפו ל35 שניות או פחות מדי שאני יעבור בלי יחסים על המפרט שלי פה התוצאה היא 44 שניות, מהמעבד הקודם שלי עכשיו תורכם i wanna see some extreme results! מקום ראשון לאינטל: holy J עם 35 שניות מקום ראשון לAMD: בייטר עם 27 שניות (מדהים! מתקרבים לשיאים עולמיים)
-
- 85 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב? אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב. תודה…
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
או קי אתמול בערב היה איזה 5 מעלות...אז חשבתי מה אפשר לעשות במזג אוייר כזה....אוברקלוק... אז אני ואבא הוצאנו תמחשב שמנו מולו מאורר ענק.... או קי העלתי את GFORCE 4 MX 8 התוצאות ב AQUAMARK עלו מ-4900 ל 5993 (22% יותר) ואת המהירות העליתי בכור מ- 275 HZ ל- 390HZ (עוד 42% ) זכרונות מ-300HZ ל- 350HZ (עוד 17%) מה אתה אומרים? נ.ב...המעבד שלי היה על 21 מעלות במאמץ.....וכל זה בקירור פסיבי וקצת עזרה של הטבע.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז המחשב שלי הוא כזה מעבד 2800 פרסקוט לוח אם גיגהביט Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרון של סמסונג pc3200 ddr 400 Wintec אז ככה העלתי את הבאס של המעבד ל215 המכפלה זה 14 וזה הגיע ל3000 אבל יחד עם זאת זה העלה את הבאס גם של הזיכרונות מ400 ל430, זה אומר 215. אבל היו בעיות זה עלה לווינדוס ופשוט פעם נתקע בברוך הבאה ושהוא עלה אז ניהיה מסך שחור החזרתי למצב הקודם כאילו ברור השאלה שלי היא אם הזיכרונות אם 400 אז אי אפשר לעלות אותם יותר נכון ? או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברה אני משתגע אין שם מקום שאני יכול לקבוע את היחד כך יוצא שאני בבס של 300 אם זכרונות במהירות של 200 יש מקום לקבוע כי אני לא רואה
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהת'ראד שייך לOC וקירור לגמרי, אך נראה לי שפה הוא יועיל יותר ראיתי שבדובים מוכרים את הCOOLWATER של קרוסאייר ב1.4Kוהבעיה היא שלי היא WTF ARE THEY THINK THEY ARE DOING בואו נראה את הלוגיקה שלי: BIGWATER של טרמלטייק : חו"ל - 150$בערך , ישראל - 600 ש"ח בערך , אין הפרש יחסית גדול COOLWATER : חו"ל 200$ , ישראל - 1400 ש"ח, איפה ההיגיון בזה? הפרש של 50$ בחו"ל הפך להפרש של 800 ש"ח בארץ, למה? מאיפה ? בלי קשר שהחומרה שיש ב COOLWATER טובה פי כמה משל BIGWATER שניהם מערכות למתחילים אבל יש הפרש פי 2+ במחירם בארץ לכן אני אומר WTF
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברה יש לי axp2000+ tbred האם זה נכון שעם לוח טוב יהיו לו ביצועי קלוק גבוהים יותר? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מחשב חדש.. התחלתי לעשות (או יותר נכון,לנסות) אוברקלוקינג למעבד ולזכרונות ו..הדרך למעבדה היתה קצרה מאודד (אפילו לא עברו 24 שעות מאז שקיבלתי אותו :'( :'( ) *תוכלו לתת לי תווחים של מתחים (מקסימום ומינימום) כדי שאני אדע באוברקלוק לעתיד? (אני רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות,מעבד כרטיס מסך). -בבקשה תתנו לי את התווחים בשמות שהם מופיעים בלוח שלי -אני לא מתמצא ממש כדי שאני אבין את שמותיהם בלוחות השונים- *ועוד משהו,תוכלו להסביר לי בטלפון\איכשהו כיצד להתחיל את האוברקלוק? (הגדרות בביוס וכו'..) תודה רבה לעוזרים. -המפרט למטה-
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במזל טוב המשפחה שלי קנתה מקרר חדש, וכרגע המקרר הישן זרוק בחצר. האם אפשר לפרק ממנו את המדחס, ולהשתמש בו על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה
-
- 12 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה הטמפ' המומלצת לX800XL? ועד איזה מעלות אסור להגיע?? עריכה: מה דעתכם על הקירור הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7019
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-