עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan,

שלום..אני לא מבין באוברקלוק יותר מידי אז תתחשבו (: רציתי לדעת אם זה שאני מקטין את הטמפרטורה של המעבד זה די ויותר בשביל להגדיל את מהירותו או שצריך ואפשר לשנות משהו בהגדרות ואם כן האם זה יכול להזיק למעבד בצורה כל שהיא למעבד או לשאר חלקי המחשב http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=1774

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ezx,

עשיתי אובר למעבד שלי יש לי אטלון 2800 עכשיו אני עומד על באס 204 מכפלה 11 עכשיו ברגע שאני מעלה ל 205 ומעלה יש לי הפרעות בסאונד בזמן הכתיבה הכרטיס קול שלי זה קריאטיב extige לוח msi delta ilsr כבר הישתגעתי מזה תעזרו לי לפתור תבעייה המציקה הזאת מצורפת תמונה של שעונים תודה לכול העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  3. היום אחרי בשעה 18:30 יחל שידור חי ברשת של ביצועי מערכת הקרור מול המעבד במאמץ ובמנוחה. השידור יהיה דרך המסנגר - לצפיה נא להוסיף לרשימה loony4@hotmail.com בצרוף הודעה "מעוניין לצפות". אני אשתדל לשדר לכל מעוניין. השידור יהיה אינטראקטיבי - כלומר ניתן יהיה לשאול שאלות תוך כדי ולבקש בקשות. **דרוש פיתרון מסודר לשידור קבוע ברשת** נא לפנות אלי בפרטי. תודה ולהתראות מתחת לאפס...

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by mafisto mafisto,

יש לי מעבד AMD 3500 רציתי לדעת אים יש למישהוא איזה שהוא הצעה למאוורר או איוורור של המארז והמעבד שיוריד את הטמפ מיתחת ל 30 מעלות בעבודה ובמנוחה אני יודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  5. Started by ThePinkPanther,

שלום מישהו יודע כמה l/h עושה הdangerden dd12v-d4? ואם לא,מישהו יודע איפה אני קונה איזה ehiem חזק? פשוט כי המים במערכת שאני מתכנן הולכים לעבור 3 מטר צינורות + הבלוק + רדיאטור דיי גדול שהיה פעם מאייד של משאית תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  6. שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם . החומרה שלי היא: AMD atlon xp 64 +3000 756pin DFI LanParty 250GB עכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחיר והטמפרטוה במארז היא 29 עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  7. ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נ…

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  8. טוב יש לי מעבד 2.4 פנטיום 4 מהירות באס 533 רוב האוברקלוקרים כאן יש להם פחות מ500 אז למה לי יש באס כל כך גבוהה??

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  9. זה יעשה משהו רע? יש לי גם 2.5 עכשיו זה על SPD והוא עושה לי את זה ב3 וחוץ מזה יש לי שמה טבלה שאומרת שכשהFSB על 200 MHZ אז זה על CL3)T3 וT3 זה אותו דבר, כן?) וזה מראה שכשהFSB יהיה על 133 אז זה יהיה על T2... אז שווה לי ידנית (במקום הSPD) להחליף לT2? מה זה בעצם יעשה??? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by lipa,

תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

הקירור סטוק שלו יחזיק OC ל3200+..?...(עוד 200Mhz)...

• 12 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח dfi nforce4 ultra מעבד amd a64 3200+ ווינצ'סטר עכשיו ההתלבטות שלי היא ביין הקירור של זלמן ה 7700cu ל 7700alcu הפחד העיקרי שלי מה cu זה שהוא ממש כבד ואני שומע מוזיקה בחדר יש לי סאב 12 אינ'ץ ואני מפחד שמכל הרעידות האלה שרצות לי בחדר זה יגרום בעיה עם המשקל של היוניט קירור הזה השאלה היא אם שווה להביא את ה cu האם ההבדל משמעותי בקירור כי אם כן מקסימום אני ימצא לזה פיתרון ויביא את ה cu תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  13. עשיתי OC לכרטיס מסך דרך הדרייברים של NVIDIA עכשיו עשיתי שהדרייבר ימצא את ה OC המקסימלי שאני יכול לתת עם קירור רגיל שבא עם הכרטיס מסך שאלה: איך אני יכול לבדוק שמה שנקבע עובד טוב בלי בעיות? Core: 300@429 Memory: 700@780 איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס? :\ זה דיי דחוף תודה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by roei88,

1.איזה סוקט יותר טוב לאוברקלוק עם Athlon 64 3000+ או ששניהם אותו דבר? 2.זה משנה אם עושים אוברקלוק עם שני סטיקים של 256? או שחייב 1 של 512? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

טוב שאלתי את זה כבר אבל לא בידיוק שאלתי נכון. אני מחפש גוף קירור שמיועד להחזיק את האובר קלוק העתידי שלי,אני רוצה להגיע ל 3600 עם ה 2400C שלי. אני מחפש גוף קירור שיהיה ראוי.עד גג 300 שקל.[גג!] יש לי לוח אם:p4p800 של אסוס. ואם כבר אתם כאן אז אולי תזרקו לי גם איזה זיכרון יתאים לי D:

• 8 תגובות
    • 444 צפיות
  16. שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  17. אהה.... אני חדש פה בפורום =] ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת.... כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר... טוב סטיתי מהנושא. בקשר למאוורר של המעבד אמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\ מילא אז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל? אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...?? נ.ב. אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אני צריך גוף קירור במחיר של עד בערך 200 ש"ח, ואני רוצה לעשטת Overclock, היה לי SK7 עם TT smart fun 2. ואני רוצה בבקשה המלצה למשהו שיתן קירור דומה. והרעש פחות עקרוני. ומה דעתכם על ה- Thermaltake POLO 735? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by The_Byter,

Gskill 4800 la

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by pumbatal,

שלום יש לי לוח אם neo2-p 865pe אבל כל המאווררים שלי (3) באים עם חיבור רגיל (כמו של דיסק קשיח/CD) של חשמל ולכן הם תמיד על פול ספייד (רעש איום) איזה מאווררים אני צריך לקנות (העיקר שלא יהיה רעש) או האם אפשר לעשות הסבה ? נ.ב SPARK7+ הוחלף ב SILENTTOWER עולם אחר (יותר קר, ללא רעש)

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by contA-,

הראשון: Thermaltake Tower112 Pure Cu CL-P0024 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM והשני: Thermalright XP120 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM בבקשה רק מי שיודע שיגיב -אני לא מעוניין שיטעו אותי אנשים שפשוט אוהבים מאוד את אחד מהם. תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by benx,

כשאני מריך מבחן סיבולת (torture test) בפריים 95 אז במנהל המשימות הוא מראה לי שרק 50% מהמשאבים של המחשב מנוצלים ? זה אמור להיות ככה או שזה אמור להיות 100% ? המפרט בחתימה.

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  24. יש לי לוח של גיגה בייט ga-7va-c ם צ'יפסט של via kt 333 לאיזה קלוק אוכל להגיע עם הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  25. Started by brokm,

חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים