אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

המחשב שלי בין השאר מכיל : לוח אם Asus P5Q-E מעבד Q9550 2.83 GHz זיכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper מארז -  CM 690 CoolerMaster קירור למעבד -  Freezer 7 Pro Arctic Cooling עשיתי OC ל GHz3.2. אחרי כמה חודשים קיבלתי הזהרה שלוח האם שלי התחמם (הגיעה ל 53 מעלות) פתחתי את המארז וגיליתי שפלטת הקירור של אחד הזיכרונות החליקה החוצה,כנראה הדבק שהחזיק אותה התחמם ונמס. מוזר שהפלטה לא תפוסה בצורה יותר רצינית. האם הוספה של מאווררים נוספים במארז תפתור את הבעיה ואם כן איזה מאווררים שקטים מומלצים ? כרגע יש במארז 3 מאווררים,אחד לכיוון הכוננים,אחד לכיוון לוח האם ואחד שזורק החוצה את חום המעבד. יש אפשרות הוספה של עוד 4 מאווררים: בתחתית אחד,בתקרה שתים ועוד אחד מול המעבד
- 

- 8 תגובות
 - 602 צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לקנות freezer 7 pro בשביל המחשב שלי. השאלה אם הוא יכנס? אם הוא יכנס ויתן ביצעוים יותר טובים מהסטוק המקורי של אינטל? (אני שואל אם הוא יכנס בכלל כי יש ליד מעבד סטוק של ציפסט והכול ממש צמוד) מפרט: intel Core 2 Duo e8200 GIGABYTE EX38-DS4 Kingston ValueRam 4 gb DDR 2 800 Seagate 320gb 7200rpm hec 500td psu 500W themaltake sopranoRS 101 vg7000BWS ------------------------------------------------ קירור: rear fun =2500+ rpm front fan = 800-1500 rpm processor FAN for intel CPU s775 (רגיל) כנירה מחליף ל freezer 7 pro עד כמה רחוק אני יכול להגיעה אם המפרט הזה??? תודה.
- 

- 9 תגובות
 - 779 צפיות

- 

- 

הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

^^
- 

- 10 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

השאלה פשוטה. האם OC יכול לגרום ל BAD SECTORS ע"ג ההרד דיסק? האם OC יכול להגביר את המהירות ע"ג ה - IDE? PCI\AGP LOCK - למנוע את הבעיה בערוצים האלה. אז מה קורה בדיוק ב IDE?
- 

- 21 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

א)איך אני יכול לראות את הטמפרטורנ של המחשב שלי? (יש לי PCPartner) ב)איפה אני יכול להשיג מדריכים למודינג? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

יש לי מארז COOLERMASTER 370+ עם שני מאווררים 120ממ. את המאוורר הקידמי אני רוצה להחליף לאחד עם לד (בשביל היופי בלבד http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9839)אז את המאוורר שנמצא שם עכשיו חשבתי לשים בתחתית המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך אבל הלוח שלי הוא זה :http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html#?div=Detail וכתוב שם שיש לו תמיכה רק עד שני מאווררים ATX 24-Pin power connector - 4-pin ATX 12V power connector - CPU x 1 / System x 2 FAN connectors - CD-in connector - Front panel audio connector - Front panel connector - 1 x chasis intrusion connector - 3 x USB 2.0 connectors - 4 x Serial ATAII connectors - 1 x Clear CMOS jumper - 1 x SPDIF-out connector - 1 x TPM module co…
- 

- 6 תגובות
 - 681 צפיות

- 

- 

קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 572 צפיות

- 

- 

התקציב הוא עד בסביבות 300 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.
- 

- 5 תגובות
 - 851 צפיות

- 

- 

אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner. תודה מראש
- 

- 20 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

- 

איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc
- 

- 0 תגובות
 - 929 צפיות

- 

- 

טוב ככה חבר'ה .. אני מעוניין לבצע OC למעבד כמו שהבנתם .. עכשיו מה עלי לעשות ? אני מעוניין בתחילה להגיע ל3GHZ ואז ניראה איך מתקדמים ... אני עם קרור סטוק ובמצב כזה גם הבנתי שאין צורך לעלות מתחים .. אז איפה עושים בהגדרות בלוח עזרה חברה.. מה לרשום ואיפה
- 

- 23 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

- 

שיתמוך P4 2.4 וזהו אני מניח שכל הכטיסים תמוכים את כרטיסי הרשת וכו... שיהיה של חבר מוכרת ומחיר סביר... אהה ויש לי רק 3 מאוורירים (אחד ספק אחד מעבד ואחד פיצי שהרמתי לאחותי ממעבד P2 חחח...) אז אם אפשר המלצות לשלוש מאווררים חזקים (קדימה איפה שהכוננים מאחורה לצערי אין מאוורר שם אבל יש הכנה ולדלת אני יארגן חורים..) *אם אפשר שתתנו לי לינק לכל חלק מהאתר של פנדה.. http://www.pandas.co.il נראה לי אתר זול ואמין...
- 

- 0 תגובות
 - 517 צפיות

- 

- 

אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קי…
- 

- 13 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה על טמפ של 68-72 מעלות בדקתי בשלוש תוכנות +ביוס נגעתי בסינק והוא לא חם מה יכול להיות הבעיה אני קונה מאוורר חדש אבל יש מצב זה בעיה במעבד או בספק כי כרגע יש לי ספק גינרי
- 

- 3 תגובות
 - 499 צפיות

- 

- 

לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?
- 

- 4 תגובות
 - 918 צפיות

- 

- 

האם אני חייב לעדכן או שאוכל להסתפק בביוס הנוכחי. אני מעדיף שלא לעדכן את הביוס כי לא מצאתי את הלוח אם שלי באתר הבית של pcchips
- 

- 2 תגובות
 - 527 צפיות

- 

- 

עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?
- 

- 3 תגובות
 - 813 צפיות

- 

- 

טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
- 

- 1 תגובה
 - 525 צפיות

- 

- 

שלום חברים. אני מחפש המלצה לקירור 120מ"מ, להצבה בגג המארז. חשוב שלא יהיה רועש במיוחד. תודה רבה.
- 

- 4 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?
- 

- 4 תגובות
 - 547 צפיות

- 

- 

אני מחפש קירור ל- CPU שקט אך שיקרר מאוד CPU ב- OC בסוקט FM1 שמעתי את קורסר 100 הכפול הוא אולי טוב אך מרעיש
- 

- 7 תגובות
 - 913 צפיות

- 

- 

טוב יש לי את הכרטיס מסך ואני לא יודע איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס כי פעם ראיתי משהו כזה תוכלו לעזור לי??
- 

- 0 תגובות
 - 495 צפיות

-