אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
חברה אתם יודעים איזה לוח(גרוע)יש לי אני רציתי לעשות קלוק אבל ברמה קול שהיא המחשב קורס חשבתי שזה בגלל הזכרונות כי אחד זה ddr 400 והשני זה ddr333 האם זאת הבעיה האם אני צריך לשנות את שניהם לddr333
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT NF7-S2 נחמד כזה יש לי מעבד AMD 2200+ ועד לפני שלושה ימים היה לי גם 256 מגה זיכרון A-DATA מהסדרות הראשונות שיצאו בארץ עם המפזרי חום הכחולים. עכשיו הוספתי עוד 256 A-DATA בלי מפזרי חום עם CL דומה גם הוא אמור להיות 2.5 (הזיכרון הישן יותר הוא CL2.5-3-3-6) הבעיה היא שכאשר אני ניכנס לביוס ומגדיר לו על התיזמונים של הזיכרונות הוא קולט ושומר אותם אבל מתי שאני ניכנס לWINDOWS ובודק בתוכנה CPUZ הוא מראה לי CL של 2 אני לא בטוח אם זה מה שגורם לי לבעיה אבל אני מקבל מסכים כחולים בWINDOWS ואני לא יודע כבר מה לעשות כאשר התקנתי את הכרטיס זיכרון כמו טיפש הכנסתי אותו הפוך קצת והפעלתי ורק אחר כך שמתי לב לזה אין שום סימן על הכרטיס שמשהוא דפוק או משהוא כזה אבל אי אפשר לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי ת' Thermaltake Tower 112 משהו אדיר קחו תמונה: http://www.legionhardware.com/Pics/Thermaltake_Tower_112Cu/Image_01.jpg אני מצפה לטמפ' נמוכות מאוד ואוברקלוק גבוה ורצחני עם זה (אל תדאגו אני לא מגזים חח), ביחס לקירור אוויר כמובן. אני מתכוון להחליף גם זכרונות כידוע כבר לBH5 רוב הסיכויים אז עד שאני לא יחליף אותם תצפו לתוצאות נמוכות מהאפשרי אני יביא עדכונים בימים הקרובים. שווה לחכות!! ;D אגב המעבד שלי הוא P4 3.0GHZ LGA775 אם כבר פתחתי ת'ארד חדש אז אני מתכוון לעשות גם מודינג חייתי בזמן הקרוב אז גם לזה אני יביא עדכונים וחדשות וגם כמובן אני קונה קירור לכרטיס מסך איך לא... לR9800PRO
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלכתי לפנדה לפני כמה ימים וכששאלתי את המוכר על משכה טרמית הוא אמר לי שהיא מדביקה לפי מה שהיבנתי משכה טרמית ודבק טרמי הם לא אותו דבר. לכן כשקניתי את ה"דבק" שרציתי, להפתעתי המרובה הוא לא הידביק... אז רציתי לשאול באילו עוד אמצעים ניתן להדביק צלעות קירור לג'וק במחשב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה זה אומר? ראיתי הרבה אנשים כותבים את זה בפורום אבל מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקיבלתי את הSX1040 החדש שלי הגיע הזמן להשתיק אותו קצת אז ככה לפי מה שהבנתי יש שני אופציות להחליף את המאווררים במאווררים חכמים או לקנות פאן באס אז רציתי לשאול מה מומלץ וגם איזה מאווררים נחשבים טובים? ראיתי שהמאווררים של zalman לא מאוד יקרים ומוצרים אחרים שלהם נחשבים מעולים אבל אני לא יודע איך המאווררים הפשוטים שלהם
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ריבה נתשתי אותה היא התגלתה כלא טובה ב gtu אני לא משתמש,איזו תוכנה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
חבר שלי 'זרק' את הDDR בוסטר שלו בגלל שהגיע לו הDFI החדש עכשיו רציתי לשאול אם הוא יכול להתאים ללוח שלי (חתימה) לא מצאתי באתר של OCZ תודה!
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
תמיד אחרי שהייתי עובד עם הפרסקוט 2.8 שלי את הFSB 210 אז המחשב לא היה עולה לי ונאלצתי לאפס את הביוס.. היום החלטתי שוב לנסות לעשות OC אך הפעם ביחס של 5:6 העלתי את הFSB (אחרי שבדקתי אותו ב210) ל229 ועכשיו המעבד עובד ב3.2GHZ והזיכרונות ב190(שזה 380 בDC שלי - X2) הזיכרונות שלי ג'נריים ואני אפילו לא יודע איזו חברה... :-\ המקסימום FSB שהביוס מאפשר לי הוא 232...(למה?? לוח EP-4sgm8i עם ביוס מעודכן מאתמול-העידכון תיקן מליון שגיאות-עצה שלי, תעדכנו ביוס כשאפשר-תמיד!!!) אז שאלתי היא-מה עדיף? FSB גבוהה זיכרונות ביחס יותר נמוך, או רגיל רגיל...??? TNX! ד"א, בPRIME 95 יציבות טובה כשהFSB גבוה והזיכרונות ביחס נמוך... כשהFSB 200 והזיכרונות ב1:1 אז בפריים95 יש מלא שגיאות...(חשבתי שזה יתרום …
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בקיצור יש לי פנטיום 4 , 3 GHZ (478) והוא מתחמם הרבה -החלפתי תקירור למעבד ל- Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED כמו שהמלצתם לי - וזה העדיין מתחמם מה כדאי כבר לעשות ?? ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעלה את התדר למהירות של 2500 MHZ והמחשב נתקע כול הזמן עכשיו יש את המפרט שלי למטה מה אני צריך לעשות? אגב אני משתמתש באיזי טיון (EASYTUNE4)
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
??? אויי התבלבלתי בפורום תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.
-
- 10 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המאוורר חייב להופיע באתר של זיגזאג כי שם אני קונה ומתקין. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157&filter_id=60 בעמוד הזה מופיעים המוצרים של זלמן, תירדו קצת למטה ושם מופיעים שלושה מאווררים ששמתי לב עליהם- מה דעתכם? אני צריך מאוורר שקט מאד עם ביצועים כמו של מאוורר הסטוק- לא פחות ולא צריך יותר. לא עושה אוברקלוק.
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 550wat האמת לא נתקלתי איתו בבעיות כל שהן עד היום אבל אני בתהליכי שידרוג כרגע אז אני מעוניין לרכוש ספק חדש (עד 500 שקל) הלוח הוא dfi nforce4 ultra-d המעבד הוא amd a64 3200+ (מחכה לליבת ה venice שצריכה להגיע )ווינצ'סטר הזכרונות הם 2X512 a-data (הרגילים שלהם שהם 2.5 ) כרטיס מסך הוא 6600 של גיגה בייט פשוט בינתיים יוחלף בעתיד הקרוב ל 6600gt כלשהו את כל שאר הדברים כגון hdd ו dvd ו dvdrw ומאווררים אני יחבר לספק ה550 הג'נרי הנוכחי שלי.. או שיש לכם הצעה אחרת שתתקבל בשמחה..:] עכשיו הקטע הוא לרכוש ספק נוסף שיתאים לי לכל החומרה הזאת (גם באוברקלוק) חשבתי על ה THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT אבל אם יש לכם עוד משהו להציע אני ישמח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
זה מה שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 יש לי מעבד פנטיום 4 2800 מגה הרץ תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום..אני לא מבין באוברקלוק יותר מידי אז תתחשבו (: רציתי לדעת אם זה שאני מקטין את הטמפרטורה של המעבד זה די ויותר בשביל להגדיל את מהירותו או שצריך ואפשר לשנות משהו בהגדרות ואם כן האם זה יכול להזיק למעבד בצורה כל שהיא למעבד או לשאר חלקי המחשב http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=1774
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-