אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?
-
- 6 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש AMD Athlon 64 3200 socket 939 Gigabyte K8NF-9 socket 939 Gigabyte 6600GT אני מתכנן לעשות OC בעתיד אך לא הקרוב מאד. אם אני הולך להשתמש במחשב בשביל משחקים בשביל מה אני צריך לקנות אמצעי קירור? האם צריך רק למעבד או גם לכרטיס מסך ולזכרון? אתם יכולים בבקשה להביא אמצעי קירור לא יקרים במיוחד בשביל המעבד ואת המחיר שלהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי את ההיטסינק סטוק של המעבד, והמאורר של הכרטיס מסך עושה לי חור בראש, אז חשבתי אולי פשוט לשים את ההיטסינק הזה שגדול בערך פי 10 מההיטסינק של הכרטיס מסך(עם תמיכה כמובן...) ובלי מאוורר. יש משהו שיכול להגביל אותי עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva זה הקירור של הכרטיס מסך זה הקירור של הזיכרונות שקניתי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו קניתי משחה טרמית כזאת http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+ עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל) עכשיו בpower strip הזיכרון של הכרטי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, טוב אז נמאס לי מהמאורר הישן (מאוד) TT 7+ אני בקרוב אלך לקנות חדש, יש לכם המלצות? יש לי AMD BARTON 2500 לוח אם ABIT NF7-S V2 המחשב נמצא בחדר שלי, ככה שהשקט דיי חשוב... יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת? אה כן, המחיר עד 300 שח. תודה, strife
-
- 23 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה xp120 ואני רוצה לדעת אם המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm יתן תוצאות טובות..?
-
- 16 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה..היה לי עד עכשיו סתם איזה מעבד P2...ולא ידעתי מה לעשות איתו...היום בבוקר התקלקל לי המאורר של הכרטיס מסך.... אז אני...פירקתי את המאורר של הP2...ולקחתי צלעות קירור של איזה כרטיס מסך מעפן (SIS 315).... אצ הצלעות שמתי על הGPU במקום המעבד...ואת הקירור של הP2..(למי שלא יודע...הקירור הוא מלבני ארוך כזה...בצבע שחור...ובמרכז מאורר נראה לי של 40מילימטר)... ואללה זה חייה.... מתי שאני יביא את המצלמה שלי אני יביא תמונות... למישהו יש רעיון איך לתפוס אותו....אבל בלי גומיות..!!..
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אם אני רק מעלה את המתח למעבד, בלי לגעת בביוס, עדיין יהיה אצלי אובר קלוק? אני פשוט מפחד להתעסק עם הביוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום, יש לי היטסינק של מעבד Celeron Tualatin שאני לא משתמש בו. חשבתי לשים אותו על הכרטיס מסך בשביל לשפר את המהירות המקסימלית של ה OC. איזה דרכים יש להלביש אותו על הכרטיס מסך? (GF4 Ti4400 או Radeon 8500)......... תודה.
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם רואים בחתימה שלי יש לי מעבד ווינצסטר 3200+ ואני רוצה לקבוע לו את המתח (כי בברירת מחדל הוא על AUTO). אז השאלות הן: *האם קביעת מתח נמוך = טמפ' נמוכות יותר? *מהו המתח המינימלי שאני יכול לשים בלי לגרום למעבד נזק? תודה רבה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-