עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הצלחתי להעלות ליבה ל: 460 זיכרנות ל: 330 בינתיים עובד טוב עבר בדיקה ב-Atitool לא ממש מתחמם בוא נגיד ככה מה דעתכם איך אני בודק אם יש שיפור רציני בכרטיס?! תודה ענקית לעזורים,

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by sirexrv,

אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים... פעם ניקיתי מאבק את המחשב עם מייבש שיער (לא על חימום), אבל הבנתי שיש בקבוקים עם לחץ אוויר גבוה שמנקה יותר טוב... מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? ובכלל יש עוד שיטות שאני לא מכיר?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה אני עוד שבועיים נוסע לאירופה (טיול כללי) אז חשבתי לי (מיכוון שמחירי החלקים למחשב שם זולים נורא) אז שחבתי לקנותת לי מערכת קרור גז למחשב שלי אחת כמו שצריך הכוונה מבלי להיות לחוץ בוכל הקטע של העיבוי וכו וכו וכו וכו מישהו מכירים אתרים שמהם אני יכול להזמין את זה לארץ (ועם אני לא יזמין אז לפחות לדעית איך זה ניראה ושם ודגם וכו כו) תודה..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. סוף סוף, לאחר בעיות רבות (קטודה מקולקלת, פרפקס שבור ועוד) סיימתי (בסיוע של אבא שלי) להכין את המודינג שרציתי, ולפי דעתי יצא מעל המצופה. חלק מהתמונות יצאו מרוחות קצת, ואין לי אפשרות כרגע לצלם מחדש כי המצלמה היתה של חבר והחזרתי לו אותה, אם מישהו יודע איזה טריק לסדר את זה אשמח אם הוא יכתוב כאן. קצת פירוט על התמונות: -פאן באס בעל שלושה מצבים - 12V/5V/off כאשר הלד הכתום מציין מהירות גבוהה והירוק נמוכה. -את החלון אבא שלי ואני חתכנו עם ג'יקסו, אני תיכננתי את הצורה -תוכלו לראות את ה-Vantec UV led החביב, ואת הקטודה של sunbeam שיוצרים חלון יפה יחד. הצבעים שלהם הותאמו לצבעים של הלדים מקדימה. כמו כן גם קדחתי מקדימה (מתחת ל-floppy) חור למפסק של הקטודה. -באחת התמונות תוכלו לראו…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. טוב אחרי היום הבעע הזה לא מספיק חם גם מספר מאווררים הפסיקו לעבוד :-X ניגש ישר לנקודה... חשבתי וקראתי ביקורות רבות והגעתי למסקנה שהכי משתללם והכי טוב לקנות את המוצרים הללו.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2580 מה אתם אומרים ?? ד"א זה ממש מצחיק לדעת אחרי התקציב שהתחלקתי עם ההורים שלי נשאר עוד 250 ש"ח ובדיוק עכשיו זה מה שאני צריך ;D בבקשה תענו מהר זה דיי דחוף כפי שאתם מבינים..

• 21 תגובות
    • 985 צפיות
  7. קראתי באשכול מסויים, שP5B דלוקס למשל לא יכול לעבור את ה-370 באס אם לא מגדירים לו את התזמוני זכרונות ידנית. יש לי DFI אינפיניטי 975X ואני לא מצליח לשבור את ה-360FSB, יכול להיות שזה בשל העובדה שאני מגדיר את הזכרונות כAUTO בכל הפרמטרים חוץ מהחלק של היחס שאותו אני שם על DDR-400 בכדי למנוע מצב שהזיכרון הוא המגביל? עוד שאלה, יש לי זיכרון TWINMOS 667MHZ 5-5-5-15, אם אני מגדיר לו תזמונים ידנית, על כמה כדאי לי לקבע אותו? אני מניח שצריך תזמונים גבוהים יותר מהסטוק בכדי למנוע אפשרות שהם מגבילים, אבל אשמח לתשובה יותר רצינית ממישהו שמבין יותר ממני. שאלה אחרונה, האם יש סיכוי שהמעבד שלי דורש יותר מ-1.40V כדי לעבור POST ב-370FSB? נשמע לי קצת הזוי, אבל בכל זאת? תודה מראש לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Night_Fox,

הגעתי איתו ל 2305 אבל ראיתי בביוס שכתוב שיש לי רק 256 מגה זיכרון כשאמור להיות לי 512 ושאלה נוספת מה עדיף להעלות את הFSB או את המכפלה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב - כשבהתחלה קיבלתי את המחשב- הצ'יפסט היה על חום 27-35 מעלות... אח"כ החלפתי למעבד קרור לנוכחי (מופיע במפרט) , את המאוורר סטוק של המעבד תקעתי בדלת המארז והוספתי לכ.מסך את הקרור הנוכחי (מופיע במפרט) ואז דפקתי לו בOב - הגעתי ל250 FSB החום של הלוח אם זינק ל40 מעלות- ייעצו לי כאן להרגיע-אז ביטלתי לבנתיים את הOC והכל פועל במהירויות סטוק רק ש... החום של המעבד ושל הלוח אם - לא נמוכים- המעבד במנוחה על 40 (שזה לא ממש גבוה אבל גם לא נמוך בהתייחס לקרור שיש עליו) אבל מה שיותר מדאיג אותי שהחום של הלוח אם לא יורד מ38 מעלות-כשרוב הזמן הוא על 40... (כל המפרט של המחשב כולל המאוררים מופיעים במפרט) למה זה קורה? ניסיתי לסדר כמה שיותר את החוטים במארז- אבל אין מה לעשות עדיין צפוף שם-…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TZuKi,

משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי את הלוח הזה: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 ויש לו מאין ג'מפרים בצד ליד המעבד ועוד אחד בודד ליד הAGP X8 איך אני עובר ל200 FSB?? כי כשאני משנה בביוס ל200 FSB אז המחשב לא עולה לי לא מגיב לא כלום... ואם אני משנה הג'מפר מOFF לON (הג'נפר שליד הAGP) הוא עולה לי ורושם לי במקום 2800 1250MHZ ..... מה אני צריך לעשות כדי לעביר אותו ל200 FSB??? הטמפ' שלי הם לאחר סידור המארז ועשיית מודינג חמוד... 45 במנוחה... ו48-49 במאמץ....... אז לא ניראה לי שהבעיה היא הטמפ'...... או שאני טועה.... בתודה אלעד

• 21 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by rafi-s-,

השאלה בכותרת תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Killer-Storm,

איזה חברה מיצרת ערכת קירור איכותית מאוד ועד כמה זה יכול לקרר מעבדי AXP במהירויות גבוהות ?!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SubX,

זה אותו הגוף קירור של הוולקנו6CU רק שהוא נוסר ורוחבו הוקטן ב1.5ס"מ , הורכבו עליו שניי מאווררי 50מ"מ במהירות של 6200סל"ד. מצליכים להחזיק מעבד פלומינו במהירות ברירת מחדל ומתח ברירת מחדל ב37מעלות. פתרון הקירור הזה "שקט" כלומר שניי המאווררים שרקניים אך שסוגרים את המארז בכלל לא שומעים אותו. הינה התמונה שלו: מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, אני חושב על לקנות קירור חדש לכרטיס מסך 8800GT שלי והמעבד E6300 1.86 שלי. לכרטיס מסך חשבתי וכמעט סגור על Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2+מאווררים Turbo Module מה אתם אומרים, שווה? למעבד חשבתי אולי על ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775. עליו מה אתם אומרים? משחה טרמית כבר הזמנתי MX2... תגידו זה מספיק גם לכרטיס מסך וגם למעבד או שאני צריך 2 של MX2 בשביל זה? עכשיו בקשר להרכבה חשבתי שאני ינסה לבד ואם אני לא יצליח אני ילך לחנות שירכיבו לי.. אני מזמין מ-FOXPC. סך הכל הקירור לכרטיס מסך ולמעבד יוצא לי 300 עם שליח עד הבית (המשלוח עולה 40 שקל). שווה? תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Eli100,

ראיתי בכמה טארדים בכמה מקומות שצריך לדעת ולהבין הרבה כדי לעשות OC לi5 יותר מאשר לשאר המעבדים זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Nitro,

שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מנסה לפתוח HD ישן.... אין בעיה של לפגוע בו כי הוא 500 מגה ממש ממש ישן......... ככה שאני לא פוחד עליו ואפשר (ניסיתי) אמצעים לא קונבנציונליים! ניסיתי לחמם את הברגים עם מלחם עד שהתושבת שלהם תמס , ניסיתי לפתוח אותם עם כל כלי אפשרי (חוץ ממסור..) זה לא ממש ברגים אני לא יודע איך קוראים לזה זה כמו בורג רק עם....זה כמו כוכב במקום פיליפס למשל! מכירים ? בבקשה עזרה....אני משתגע עד שבסוף אני ינפץ אותו בלי לפתוח ויהיה חבל!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by white_rider,

Hey i have the system in my spec i wanted to buy a cooler to hold on my CPU overclocked to 3.2 - 3.5GHz all the time, 24 7. note that my case has lots of fans that can collide with the cooler. i need a cooler that is NOT higher than 13cm Recommendation Please. thank you

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני רוצה להחליף את הקירור לATHLON XP 2500 שלי לקירור טוב שלא ירעיש הרבה ובגלל זה אני מוכן להשקיע עד 300 שקל בגוף קירור טוב ולקנות מאוורר רגיל שלא עושה הרבה רעש. חשבתי אולי על הThermalRight XP-120 אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים כי רק במקום אחד ראיתי שהוא מתאים אז אם מישהו יודע שזה יכול להתאים אז שיגיד לי או שתתנו הצעות לגוף קירור טוב במקומו ומאוורר לא רועש. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

אני רוצה לקנות מאוורר ל h.d אותי זה יקרר אותו ויעזור לו לשרוד איזה לקנות ואיפה אני שם את המאורר

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לכולם. אני קניתי כרטיס מסך של Asus HD 6870 1GB GDDR5 ורציתי לדעת האם הכרטיס הזה ניתן לאוברקלוק בוא נגיד ''כבד'' כדי להרגיש הבדל משמעותי בביצועים , אם הוא כן ניתן אז בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לעשות את זה ובכלל איך לעשות את זה , תודה.

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by sobe,

שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ofir38,

אני רוצה לקנות זוג מאווררי 12 למארז אחד אני רוצה עם לדים והשני לא.. עכשיו חשוב לי שהם יהיו די שקטים..... יש משהו להמליץ לי? יש קצת יותר עדיפות לביצועים ואמינות מהמאורר אבל לא מאוורר שיעשה רעש של טרקטור תודה לעוזרים,אופיר.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by DS,

קניתי את ה 9550 של GIGABYTE וכרגע אני רוצה לעשות OC קודם כל שווה לי? ניסיתי ב ATI TOOL וכתוב שזה חסום! איך פותחים אוברקלוק ואיך עושים? אגב קראתי את המדריך אך לא עזר לי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.