ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם LG. בד"כ, המחשב פועל כשהוא מחובר לשקע חשמלי. שאלתי היא: האם מוטב במצב כזה להוציא את הסוללה מן המחשב כדי למנוע מצב שבו היא מתמלאת ומתרוקנת לסירוגין וע"י כך להגדיל את הבלאי שלה, או שמוטב להשאיר אותה במחשב? (למשל, כדאי לאפשר אספקת חשמל גם בזמן נפילת מתח). בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי רכש X800XL עכשיו יש לו ספק כח 300W והוא לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב ספק כח נוסף. עכשיו השאלה: אם הכרטיס מתחמם הכרטיס מסך מתכבה אוטמטית לפני שקורה נזק. ואם אתם יכולים להביא לינק של ספק כח דרך האתר .NEWEGG תנסו כמה שיותר זול. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא מדובר במסך , אלא תצוגה כמו של סלולרי שאפשר לרשום בה כל דבר שרוצים . עד כמה אנשים ירצו אחד כזה , ועד כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על אחד כזה מוכן ? מתחבר לLPT .
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ולא מצאתי דיון מרוכז בנושא. מה צריך שיהיה בספק? מה טווחי המחירים? מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים למדפסת מהאתר של canon, ומאז המדפסת מראה הודעת שגיאה 1403 "the type of print head is incorrect". ניסיתי לקרוא קצת בגוגל, והוצע באחד הפורומים להוציא את המחסניות, לכבות את המדפסת (להוציא מהחשמל), להוציא את הראש הדפסה ולנקות אותו, לאחר מספר דקות להחזיר הכל ולהפעיל. ניסיתי ולא עבד. קראתי בכמה מקומות שמדובר בבעיה מוכרת במדפסות Canon, האם מישהו אחר חווה את הבעיה והצליח למצוא פתרון? המדפסת נקנתה לפני כשנתיים ויש לי עדיין אחריות לעוד שנה. השתמשתי במחסניות דיו תואמות ולא במקוריות אם רלוונטי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מה- Ebay את האוזניות logittech g930. כאשר התחלתי לעבוד איתם האוזניות נכבות כל 10 דקות בערך. יש לציין שזה קורה גם שהבטריה על 100%. פניתי למוכר והוא טען שהוא מוכן להחזיר אתה כסף ושאחזיר את המוצר. הקטע שאני צריך את האוזניות ולא מעוניין בהחזר כספי. מישהו מכיר את הבעיה ? יודע לזהות אם הבעיה באוזניות או שיש פתרון דרך הגדרה מסוימת ? אגב התקנתי את הדרייברים של logittech.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם, בימים האחרונים איני יכול לבצע הדפסות אלחוטיות של מסמכים כדוגמת PDF ו- doc מערכת ההפעלה (win 10 pro) מציגה לי הודעת 'שגיאת הדפסה' או 'המדפסת במצב שגיאה' בקוד AA918B. בהסטוריית האירועים של ישום הניהול של המדפסת מצויין הקוד - 74899. המדפסת היא מדגם HP deskjet advantage 5275. בדקתי את החיבור בין המחשב למדפסת (דרך נתב הוטבוקס) והוא נמצא תקין. השתמשתי בכלי HP print and scan doctor כדי לאתר את הבעיה, ללא הצלחה. איני יכול להתחבר ישירות למדפסת (direct wifi), משום שאיני יודע מהו מספר ה- PIN של הנתב. חיפשתי על התווית, לא מצאתי. אני מאמין שהבעיה היא במחשב. תודה מראש לכל המסייעים.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא תקלה בעכבר עצמו כי בדקתי עם עוד עכבר וקורה אותו דבר. כשלוחץ על הגלגלת: שלא כמו קודם, הסימן מופיע ונעלם מיד וה-דף קופץ לתחילתו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך ולמה אבל פתאום המחשב שלי השתגע והוא מתחיל להריץ כל מיני ישומים מוזרים שבחיים לא ראיתי. אשמח לקבל את השם של תוכנת האנטיוירוס ושל תוכנת האנטיספייוור הכי חזקה שאתם מכירים על מנת להיפטר מזה... אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים :-X תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?