עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kaisman,

בבקשה אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט תסדרו לי מחשב עם זכרון RDRAM או DDR בבקשה: (אתם יודעים עם הכל לא רק זכרון) ולמטה תענו רק על זה מה יותר מהיר DDR או RDRAM ומה יותר עדיף על פנטיום 4? בבקשה :(

2. Started by manco,

ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by guy94,

שלום, אני קונה מחשב חדש AMD ATHLON XP 1700, עכשיו התקשרתי לכמה חברות לגבי מחירים למפרט הבא: AMD ATHLON XP 1700 Maxtor 60GB 7200RPM DX740 Asus A7V266-E KT266A Elsa Gladiac 721 - GF3 Enermax 710-S (BLACK) Mushkin 256MB DDR 2400 בכל מקרה הם לא עשו לי בעיות בקשר לזה שאני קונה את המחשב מבוסס AMD, (ציפיתי שימליצו על INTEL והם לא עשו את זה) אבל מה שהם עשו זה זה: הם כל הזמן ניסו לשנות לי את המפרט, למשהו אחר (הם טענו כל הזמן שמכיוון שהם עובדים עם "אזטק" בלבד הם יכולים להביא לי רק את הדברים שלהם , אחד ניסה לשנות לי את ההארד דיסק ל - IBM כי הוא טען ש MAXTOR הם רק שנה אחריות (זה נכון ?) השני ניסה להגיד לי שהמארז אינו מאושר AMD ואי אפשר להביא אותו בכלל. אמרו לי שהלוח אם לא טוב בכלל …

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Omri4u,

מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  10. רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by HunterVee,

אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by xXDevil4Xx,

חברה תעזרו לי לבחור מארז מה יותר כדאי זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 (הם הורידו את המחיר בגלל שהתלוננתי שזה יקר לעומת אתרים אחרים....)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Static,

שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by tvrl,

תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Wheel,

אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by LermanIsUberCool,

מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשך העזרה שאני צריך: מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד. תודה מראש, zniibidl.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by Boomer,

יש לנו איזה חבר שעובד עם מחשבים (לא יודע בדיוק במה אבל לא חשוב). בקיצור, יש איזה 3 מעבדות שהוא עובד איתן והוא מקבל את הדברים שם במחירים מוזלים. בקיצור הוא אמר לי להגיד לו איזה מחשב אני בדיוק רוצה והוא יביא לי הצעה מהם. אז אמרתי לו איזה מחשב אני רוצה (עם מעבד XP 1500). עכשיו, בשלושת המעבדות הם אמרו לו שהם בכלל לא מתקרבים ל-AMD. וזה אנשים שהוא מכיר, לא סתם כאלה שרוצים למכור לו את הכי יקר. אחת מהמעבדות אמרו שבגלל החום של AMD, איזה 450 מעבדים מתוך 500 שהם מכרו חזרו אליהם בגלל שהיו להם בעיות של חום והם נתקעו כל הזמן. שתי המעבדות האחרות אמרו שהם לא מתקרבים לזה בגלל שהם לא פועלים טוב כל כך עם כל מאורר ששמים אליהם. גם הוא אמר לי של-Athlon XP יש רק שנה אחריות ולא 3 שנים כמו ל-AMD …

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by jj516,

אהלן אנשים, אני רוצה לעשות קצת סדר בחדר ובכך אני רוצה להכניס את כול ה20 מיליון כבלים שלי לתעלות. העניין הוא שאני לא רוצה תעלות מרובעות או מלבניות שסמים אותם בפינות בחדר והם לא נותנות שום תועלת לכבלים שמנים, אלה אני מחפש תעלות עגולות שנסגרות על כול הכבלים שאני אוסף, כזכור לי התעלות האלו הן גמישות גם והם פשוט נסגרות על כול כבל קיים וכמובן הם באים בגדלים שונים, מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? ואם לא מכיר כאלה אז איזה פתרון יש לו לאסוף הרבה מאוד כבלים?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by kaisman,

חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש

24. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by Mr_pentium,

תגידו לי, לא נמאס לכם לבלבל את המוח לאנשים עם שטויות.התחלתם עם הטענה שאתלון יותר טוב מפנטיום 4 :lol: :lol: ....תחזיקו אותי כואבת לי הבטן :lol: :lol: עכשיו יש שטות חדשה radeon 8500 עולה על geforce 3 , זה טוב :lol: :lol: בקיצור אם התבוננתם בבנצמרקים אפילו geforce 3 ti 200 מהיר מהדרעק העלוב radeon 8500 .כולם מאשימים את הדרייברים של הכרטיס ומקווים לדרייברים טובים יותר- לעולם הם לא יגיעו . והגדיל לעשות איזה יוביוב אחד שמבלבל את הביצים כל הזמן כמה radeon 8500 סובל רק מדרייברים וכמה נפלאה איכות התמונה של radeon, אז תקרא את הכתבה הבאה המוכיחה שאפילו איכות התמונה טובה יותר בgeforce 3 :http://www.geocities.com/legion88/index.html וכמובן רק להזכיר:פנטיום 4 תותח, אתלון=ד…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים