ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מפרט: מחשב ראשון P3 500 256MB SDRAM VOODOO 3 3000 לוח אינטל 440BX-2 Seagate 17GB + IBM 15GB מחשב שני TB 1400 512MB SDRAM METROX G400 ASUS A7V-133 IBM 60GB 60 GXP + IBM 60GB 60 GXP צריך להיות הבדל בביצועים נכון? הוא צריך להיות מורגש? איפה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב... אז ככה: לכבוד החגים ובעקבות יציאתם של כרטיסי המסך החדשים של nVIDIA ו- ATI, המעבדים החדשים של AMD, כרטיסי קול ולוחות אם חדשים. החלטתי לעשות קניה מרוכזת של חומרה ביפן עבור משתתפי הפורום שלנו. הקניה מתבצעת דרך מכר שלי ביפן שישלח את כל הפריטים בחבילה בדואר, התשלום על המשלוח יתחלק בין המזמינים בצורה שווה... אם אתם מעוניינים במשהו (אפילו זיכרון פלאש...) תכתבו פה הודעה עם הפרטים ועם השאלות שלכם לגבי הקנייה... סתם לדוגמא... (מחירים בשקלים) Athlon 1.4Ghz - 470 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 700 Inno3D GeForce 3 - 1400 SB Audigy - 500
-
- 57 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002910112&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי Enc0der
-
שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי נושא לפני חמישה ימים בנוגע לכרטיסי מסך. הפעם יש שאלות שונות: א) האם הפילטרים של ATi ו-LeadTek טובים? אני מתכוון בכלליות...נגיד בהשוואה לאלה של ELSA ו-Hercules. ב) איך הפילטרים של האחד ביחס לשני? ג) רישמו בבקשה את היתרונות והחסרונות של הכרטיסים הבאים ואיך הם האחד ביחס לשני? ATi Radeon 7500 LeadTek GeForce2 Pro 64MB DDR ד) האם יהיה שיפור משמעותי והאם כדאי לי להחליף את כרטיס המסך? (המפרט למטה) תודה על המאמץ... AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX Buffalo 256MB DDR PC2100 Hercules 3D Prophet 4500
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אל תקנו מאופיס דיפו!! אתמול הכניסו לי המניקים האלה. היה מבצע טרייד אין של המדפסת הישנה ומקבלים את 959 ב 650 שקל. זה ממש זול!! בגלל זה הלכתי לקנות שם אבל הבנתי למה זה כל כך זול הם מוציאים את הכבל USB (אולי עוד כמה חלקים, לא בטוח) לכל לקוח הם פותחים את הארגז במקום כדי "לבדוק שיש את כל החלקים" ואבל בעצם הם לא רוצים שיהיה מצב שהלקוח יחזור הביתה ויראה שאין לו את הכבל ויהיה בלגאן. ואולי הלקוח יקנה מהם את הכבל. כשהבנתי שאין כבל USB חשבתי אולי כדי שאני יקנה בנפרד והמוכר אמר שזה עולה 70 שקל כימעט קניתי אבל לא היה במלאי למזלי. וקניתי בבאג ב34 שקל!!!!! אבל סה"כ המדפסת אחלה !!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-