עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elgard,

טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by The Winter King,

יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by singera,

אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  4. הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by Regev,

קניתי רמקולים חדשים מעולים במחיר מציאה בנטאקשן ואחר כך לא רצו למכור לי אותם כי הם הפסידו בעסקה, אבל בסוף זה הגיע. הבעיה היא שברמקולים האלו אני שומע בשירים את המנגינה יותר מאשר את הזמר ששר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  8. איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by Moshe36,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר חדשה למשרד אבל אני לא בטוח בדיוק איזה דגם וחברה הכי כדאי לקנות. התקציב הוא עד אלף ש"ח, ההדפסה תתצבע בעיקר בשחור לבן, צבע זה לא משהו קריטי, במיוחד אחריי שראיתי שיש מדפסות שאם נגמר צבע אחד בטיונר המדפסת מפסיקה להדפיס, רצוי שהטיונר להחלפה יהיה במחיר סביר ויוכל לספק בערך כ2000 הדפסותץ חשובה מאוד איכות הסריקה! מדפיס דיי הרבה (משרד בכל זאת), חיבור לרשת לא חובה אך יכל להיות פלוס רציני. חובה שהמדפסת תהיה כוללת סורק ופקס ואם היא תצלם ותדפיס דו צדדי זה יהיה גם פלוס רציני. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bigshow,

שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by genia,

אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Gilladriel,

השבוע לצערי נשברו הPlantronics 780, מחפש תחליף במחיר סביר לטובת מוזיקה וקצת גיימינג וסרטים. ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/111448406069?pt=US_Computer_Headsets&hash=item19f2d7b835 האם אמין ב35$?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם. אני מחפש עכבר טוב, שיהיה נוח ואלחוטי, וגם קטן(מיועד לנייד - Dell xps 1330). אין צורך בעכבר לגיימרים, יקר בטירוף(מה גם שהתקציב לא מאפשר). אני מחפש בעיקר בצבע אדום, שיתאים למחשב. זה מתנה לחברה ולכן אודה לכם אם תוכלו להגיב במהרה. ראיתי בינתיים את שני אלה, אך אשמח להמלצות אחרות(או לדעה מחזקת על אחד מהמוצרים הבאים): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11561 http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=9123900030&Cat2Cat1ID=2265&Cat2ID=2886&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by DarK_NaF,

קצר ולעיניין....יש עליה מקשים של הנמכת והגברת ווליום והשתקה... למה לעזעזאל ההגדרה היחידה שלהם היא להראות לי את הווליום על המסך...?!

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.