עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elgard,

מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nw,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Component,

שלום רב רוב הדברים הרעים ששמעתי על WD התיחסו לכוננים ישנים. מישהו יכול לספר לי על בעיות בכוננים של 20 GB ויותר?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

ATI RADEON 8500 64MB DDR - OEM Powered by the revolutionary RADEON 8500 worlds fastest and most advanced graphics processing unit (GPU) Features ATI's TRUFORM. SMARTSHADER SMOOTHVISION, and HYPER Z II technologies The only GPU to support DirectX® 8.1 Supports OpenGL® 1.3 features 64MB of powerful double data rate (DDR) memory Latest 3D games support the advanced features of RADEON 8500 Dual monitor and Video output support Industry-leading DVD video playback ETA 10/19/2001 Fedex Saver Shipping $7.00 - Product Link - Chipset Info -See It! (N82E16814102185) (avg rating out of 9 reviews) $254.00 זה מה שראיתי מהאתר שבאחת מהכתבות האחרונות כתבו כאן ATI לא אמרו שהם יתנו לחברו…

6. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by L.I.C,

שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!

9. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by demultiplexer,

מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by D_N_A,

כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002910112&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Inspector,

יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kknd,

שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

מה אתם אומרים על RioVolt SP250? 8)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

מפרט: מחשב ראשון P3 500 256MB SDRAM VOODOO 3 3000 לוח אינטל 440BX-2 Seagate 17GB + IBM 15GB מחשב שני TB 1400 512MB SDRAM METROX G400 ASUS A7V-133 IBM 60GB 60 GXP + IBM 60GB 60 GXP צריך להיות הבדל בביצועים נכון? הוא צריך להיות מורגש? איפה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Moo,

בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?

18. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MishaK,

זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ybe,

איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?

21. Started by omri_ro,

שממש קצר בתקציב, משהו מבוסס על DURON 800-900MHZ לדעתי יספיק לו אני רק צריך המלצה על לוח אם טוב וכ.מסך נורמאלי... ונ.ב המחשב לא משמש למישחקים

22. Started by gladiator,

מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?

23. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Etus,

כן, אני יודע שזו שאלה של Newbie, אבל בכל זאת. שמעתי הרבה בזמן האחרון על ה- FSAA שנמצאים ב- GeForceים למיניהם. אתמול קניתי GeForce3 ורציתי לדעת יותר מה זה בכלל FSAA. -Etus

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by THL,

יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.