ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רגע האמת הגיע.כידוע לכולנו בארץ פועלים 3 אתרי חומרה עיקריים.הצעיר מכולם hwzone שכבר פועל מספיק זמן על מנת שנוכל לחוות את דעתנו עליו.כמו כן, כולנו רואים את היריבויות בין האתרים המלוות לעיתים בהשמצות הדדיות. הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו. בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד. מהו אתר החומרה הטוב ביותר בישראל?? [poll] [opt] HWzone [/opt] [opt] PcTIP [/opt] [opt] PcPRO [/opt] [/poll] להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
או קי אני די מבולבל, כרגע יש לי כרטיס קול מותבע בתוך הלוח אם, אם omer8 או ido9 יעברו פה הם יגידו לכם איך קוראים לו, ויש לי atp 3, עכשיו אמרו לי שעם הvalue אני יהנה יותר, עכשיו אמרו לי גם שאם אני יחכה עד שיגיע הaudio g לארץ זה אפילו יהיה יותר טוב ;D ;D אבל מה יהיה הבדל, אני באמת ירגיש אותו? מה באמת נותן הvalue שאין נגיד בvibra? ואיך אני ירגיש הכי טוב אם הatp 3 (ברור שאני ירגיש הכי טוב עם הaudio g אבל כאילו, זה באמת משנה?)
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שימוש המחשב יהייה בעיקר משחקים... מה דעתכם על הפירוט הבא? תגובות, הצעות, לטוב ולרע: Intel pentium 4 1600 Asus p4t-e g-force 2 mx 32m IBM-30G ata 100 7200 Creative sb live value IBM RDram 256 pc 800 modem ESS 56 Mag 786, 0.24 17" שטוח Ricoh 16*10*32 הכרטיס מסך הזה זמני...אחרי שאני יקנה ת'מחשב...כשירד המחיר של הג'יפורס שלוש, אני יעשה טרייד אין, יחזיר את הג'יפורס הזה, יקח ג'יפורס שלוש, וישלים ת'הפרש במחיר תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקנות? (DDR) למשל של MUSHKIN יותר זול משל KINGSTON.. מה ההבדלים ביניהם?
-
התקנתי היום את הGEFORCE 2 GTS החדש שלי וראיתי שמהירות הAGP היא רק X1 בזמן שהלוח שלי תומך לעד X2 ... (ASUS P3V) איך אני משנה את המהירות אנשים איך ????????
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום האם הלוח GA-7VTXE של gigabyte שמוכרים בפלונטר באמת מבוסס kt266a - איך יכול להיות שהוא כזה זול 116$ ? למישהו יש מבחני ביצועים איתו?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מכיר את היבואן הראשי שלהם בארץ הבנתי ממכם שהוא בינוני מינוס (למרות שיש לי אותו ב15 ו... בסדר מה כבר אפשר לבקש מ15) אז... מסך פרוויו=לא מוחלט ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למי היה בעיות עם hd של wd שהיה לו, תרשמו כאן אם היתה לכם בעיה ומה הייתה הבעיה. אני עורך את זה כי לחברה הזאת יש שם רע, למרות שלא שמעתי אף אחד שבפועל היה לו בעיה איתם, הבעיות תמיד היו אצל חברים, אז בבקשה רק למי שלו היתה בעיה איתם לרשום כאן.
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר זה בארץ. בחו"ל הוא מגיע ב-2 גירסאות. השאלה שלי האם הוא קיים בארץ...? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכל עם ישראל. ראיתי , קראתי, שמעתי שיש בעיות תאימות של RADEON 8500 עם המעבד של AMD ATHLON XP. אז רציתי לדעת אם יש בעיות תאימות גם אם הכרטיס הישן יותר שלהם ה- RADEON 64MB VIVO. כי יש לי את הכרטיס הזה ואני רוצה להביא את המעבד החדש של AMD, אני צריך לחשוש שיהיו לי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-