עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. טוב ואיכותי שידע לקרר מפרט מעט כבד ושיבוא עם ספק כוח של 400 וואט בסכום של עד 500 ש"ח תודה....

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב חדש הכוונה לחלקים עכשיו אני רוצה לקנות את החלקים האלה amd xp 1800 256 ddr geforce 3 ti500 ומארז לAMD שיהיה FULL TOWER עכשיו בקשר ללוח האם אני רוצה של asus אבל לא יודע מה שווה אז אם אפשר לקבל המלצות ורציתי לדעת מה המחיר של חמשת המוצרים האלו ??? מאיפה אפשר לקנות אותם באזור הדרום

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009205306&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי חבר'ה אני מעדיף עכבר אלחוטי לגיימרים שמעתי שחייב חוטי בשביל לקבל ביצועים מקסימליים האם זה באמת כזה משנה ? חשבתי על G7 של לוגיטק אבל זמן העבודה של הבטריה שלו 12שעות וזה בעסה להטעין כל פעם , אני לא מבין בכל המשקולות האלה שמוסיפים אז אם אפשר משהו מובנה כבר או הסבר איך זה עובד , אם חייב להיות חוטי אז תנו לי המלצה על משהו טוב עד 470 ש"ח תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  16. על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by amir_nimni,

אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by oa_18,

יש לי מפצל של lindy מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים חיפשתי איך מעבירים ממחשב למחשב אין כפתור על הקופסה ואין לי מושג לא מצאתי שום מדריך על זה משהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by OZGOOD2002,

כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.