עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZeroLeveL,

as every ADSL user in Israel, you all feel the major slowdown happening in the last few months. this is coused by cheap hardware Bezeq (=Nezeq) bought when starting the aDSL project. usally, the slowdown doesn't have anything to do with your ISP, but with the major load on Bezeq's servers. i've attached a trace, done at 2:15AM. the 1st "hop" is the nearest place to my modem, it's my ISP router, that writes down i'm connected, bla bla bla, and assign me with my own IP, usally, it would be XXX.XXX.YYY.??? when, X are always the same, and Y can be 2 options, and ? always change. as u see, it gives 50-70 ms ping, that is about the ping thats a ISDN connection gives. aD…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by gil_st,

שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by elgard,

האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?

5. Started by ofir_16,

אהלן אני רוצה לארגן לחבר שלי מחשב חדש. עכשיו התקציב שלו הוא 3000 ש"ח אולי קצת קצת יותר.המטרות של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ואופיס ואולי קצת קצת משחקים. בקשר לכרטיס מסך אני לא חושב שהוא צריך יותר מגיפורס 2 mx. עכשיו יש לי התלבטות בקשר למעבד ולוח אם. אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט אחד של AMD ואחד של INTEL לפי התקציב. אההה זה כולל מסך 17 לא חייב להיות הכי טוב. תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by God4U2,

בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BlackTalon,

אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Boomer,

אני הולך לקנות ממש בקרוב. זה המפרט: מעבד: +AMD Athlon XP 1500 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH זיכרון: DDR-RAM 256mb Micron דיסק קשיח: IBM ERICSSON 7200 40 GB כ. מסך: ASUS 7700 Pure GeForce 2GTS 32mb כונן Actima X52 :CD מקלדת: Genius KB-16M עכבר : Genius Optical Netscroll + Eye כ. רשת : Genius 10/100 X2 כונן פלופי: 1.44 מארז : ????????? משהו לא בסדר? אני לא יודע איזה מארז לקנות. אני לא עושה OC ואני ממש לא רוצה לבזבז כסף על מארז. אני פשוט לא רוצה להידפק עם איזה מארז שהגיע הישר מעזה. תודה

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by Inspector,

קודם כל לא מדובר במחשב שלי מעשה שהיה כך היה: העבירו דיסק קשיח ישן שתואם למחשבי AT ועליו מותקנת תוכנה חשובה למחשב מדגם חדיש בן זמננו (פנטיום 3) עם הדלקת המחשב נשמע פיצוץ ויצא עשן מהדיסק הקשיח. מישהו מסוגל לדעת על סמך הנתונים המועטים האלו מה היתה הסיבה? זה דחוף כי צריך לסדר את העניין עד מחר בבוקר. תודה מראש צבי

10. Started by The_Moose,

שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by old,

שלום לכל חברי הפורומים,Pcpro, PcTip, Mentor & H.W-Zone. אז נכון, נעלמתי מהשטח לדי הרבה זמן אבל זה מהסיבה הפשוטה של מה שהתנהל בפורומים , בכל הפורומים.. גרם לי להבין שנכון לעכשיו זה די-חסר תקווה ופשוט אין טעם להגיב לכל השטויות לריבים לקללות ולהסטות שנכתבו בהם. אבל על הכתבה האחרונה באתר PcTip פשוט הייתי חייב להגיב, לא בגלל טיבה, אלא בדיוק להיפך. רציתי להזהיר את כל הקוראים מההטעיות הרבות שיש בכתבה.. ולפקוח את עינכם (למקרה שלא שמתם לב) לחוסר האוביקטיביות באתר. נתחיל מכך שהמתחזקת המנהלת וחברת הרכש של האתר היא פנדה, במקום להיות ספונסרית שתומכת בצוות של אתר הם שולטים בעצמם באתר,ומשתמשים בצוות שיותר משהם יתמכו בו הוא תומך בהם למען מטרות פרסום ורווח. הם כותבים מפרסמים חדשות ועו…

12. Started by MasterYoda,

יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KoM,

יש לי בעייה שצצה לאחרונה, ואני מקווה שתוכלו לעזור... יש לי חיבור ADSL בבית ויש לו בעייה משונה ומרגיזה. אני מחובר לאינטרנט זהב, ואני מהמתחברים הראשונים לשירות, בעבר המהירות הייתה גבוהה מאד ויציבה, אבל כיום, בעיקר בשעות הערב המהירות צונחת לחלוטין, בעשרות אחוזים, והמהירות חוזסרת רק למוחורת ושוב צונחת ... מה יכולה להיות הסיבה ? הספק? בזק ? אולי איזושהי הגדרה לא מוגדרת נכון ? תעזרו לי בבקשה ...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by KoM,

במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MasterYoda,

האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gnk,

שלום, חבר שלי קנה מעבד ATHLON XP 1600 ולוח אם ASUS A7M266 וכשהוא מפעיל את המחשב, המחשב נתקע! האם זה בגלל שהוא צריך לעדכן את ה-BIOS?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

אתם יודעים מה חבר שלי סיפר לי היום ? שאינטל הוציאה פנטיום 6 ג'יגה אני הגבתי עם הכותרת

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by doron_s1,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Sman,

ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ThE_BesT,

פירסמו פה את הדרייבר החדש של nVidia -Detonator השאלה שלי היא... האם הוא מתאים לכרטיס מסך שליץ שהוא... asus nVidia Geforce2 V7100/t?????

22. Started by PeaS,

פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by drorel,

שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by UVnet,

למישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי סקזי [glow=red,2,300]Ultra320[/glow] ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים