עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RedHat_Lover,

ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pelpal,

שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם לא... אז למה לא ? ???

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה

8. אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. <אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. אין עוד פרטים זה לחבר שלי לא לי בבקשה אם אפשר תשובה חד משמעית .הדגם זה PINE-XP3800PRO- הוא לא קונה את זה אונליין אבל הנה זה 128http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/products_results.tmpl$search?db=catalog.txt&EQcategorydataRQ=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&EQdivisiondataRQ=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&EQshelfdataRQ=SIS&category=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=SIS&cart=309853723321257323〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם לשימושים הנ"ל^^ עדיף ךקנות אלחוטי או רגיל? (לא כולל הסלון...). כי שמעתי שבמשחקים יש לאלחוטי פחות דיוק ושזה יכול להתנתק לפעמים וכ"ו... ואני חושב לקנות את ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ב-190 שקל, האם זה טוב? (זה קולט עד 6-7 מטר, אולי יותר!). בקיצור, לשימוש רגיל ומשחקים זה עדיף או לא? תודה!

12. שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  13. מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by tal daniel,

אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?

15. Started by Danielamos168,

שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ברצוני לקנות את המארז הזה, בעקבות המארז הקטן והישן שלי. (קראתי כבר ביקורת, התרשמתי, ראיתי חיסרונות והיתרונות, הוא כיום עולה כ400¤ ואפשר למצוא אותו בפחות, אהבתי את עיצובו, הוא גדול ומרווח. משמע - אני הולך עליו כמעט בטוח.) המארז שלי מתחמם יותר מדיי, ועושה עוד הרבה בלאגן. הגיע הזמן להחליף אותו.. רציתי כמה דברים לדעת לפניי שאני קונה אותו.. עכשיו מה שרציתי לדעת כעקרון, קראתי את הביקורת באתר עליו, אבל לא ממש הבנתי משהו כי לפי צילומים שראיתי מאתרים אחרים, צילומים של המארז מאחורה, של הפח עצמו, אני לא רואה חורים בברזלים בשביל 4 USB מאחורה. האם יש רק את שתי היציאות למעלה של הUSB, ואני אצטרך לקנות מפצל ולחבר אותו למעלה, וככה להשתמש עם הUSB? =| כי זה ממש לא יהיה נוח ומעצ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by urich,

האם כדאי לקנות מחשב נייד יד שנייהאו שלא כדאי להסתכן כי ראתי הצאה מפתה למדי לנייד של compaq ב6000 מה אתם אומרים

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  25. החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים