עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בעל המפרט הבא: M.B - nforce 4 Ultra CPU - amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 RAM - 2X512 ddr 400 mhz 2.5 CL dual channel Graphics Card - 6600gt or 6600 Hard Disk - 160 gb 7200 rpm SATA II floppy 1.44 dvd rom dvd-+rw 16x dual layer optical mouse multimedia keyboard כרגע רשימת הרכיבים הסופית לא סגורה ולכן לא ציינתי דגם ספציפי. כמובן שצריך לחשוב גם על מאוור מארז נוסף ומאוורר למעבד. שאלתי היא האם המארז המומלץ כאן בד"כ Compucase 6A19 המכיל ספק 300W של HEC אמור להספיק למחשב כזה ואם צריך אחר אז איזה? והיכן? שאלה נוספת היא האם יש משמעות של התאמת מארז ללוח אם. כלומר אם אקנה מארז+ספק, האם אני צריך לבקש.לבדוק התאמה ללוח Nforce 4 ספציפי או שזה ג'…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by zoman,

הבחנתי במארז הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975 ,אך הוא מבחינת איוורור ובכלל האם הוא מומלץ ? כמו כן אך הספק כוח שבא איתו ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by orrm,

שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by composite,

שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. שלום! לאחר שרכשתי את HP 3920 ו-2 המחשבים שלי לא זיהו אותה, העפתי אותה בחזרה לכיוון הדלפק של אופיס דיפו והחלטתי על היערכות מחדש: הערה: אני מאוווד מרוצה מה- HP 920C שלי. סוס עבודה, חסכונית בדיו. לכן אני נשאר ככל הנראה עם HP. אין מה לעשות, איכות המדפסות גבוהה והביקורות ב- PCMAG לא רעות. 1. האם כדאי לרכוש ב-333 ש"ח את ה- 1410? או אולי להוסיף 150 ש"ח וללכת על 1510? ההבדל הוא בסריקה: 600 מול 1200 DPI. קריטי לדעתכם? (למטרות סריקת דפים מספרים וכו', לא תמונות באיכות מטורפת). 2. למדפסת שלי יש מיכל של 20 מ"ל אם אני לא טועה. האם מיכלי ה-5 מ"ל החדשים זה סוג של בדיחה? לאחר שקלול, הם עולים כפול מהמיכל הישן שלי. מה קורה פה? 3. האם החבר'ה שמספרים על סל תוכנות של 800 מ"ב שהותקן ללא …

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by lmlm,

1. האם המארז מרווח יחסית למארזים אחרים? 2. האם אפשר להכניס SLI או CF מבלי שיהיה צפוף או חם? 3. כמה מאווררים באים איתו? 4. האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר (400) תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by coben,

ה DeathAdder נראה מומלץ ממה שראיתי. אני מניח שהוא מומלץ גם לשימוש רגיל (לא גיימינג) ? האם אפשר להשתמש בו על כל משטח (שולחן עץ) או שצריך פד ? והשאלה העיקרית - זה נראה לכם אמיתי: http://www.ebay.com/itm/2014-New-Razer-DeathAdder-2013-Essential-Ergonomic-Gaming-Mouse-4G-6400DPI-/151305175145?pt=AU_PocketBikes&hash=item233a7dc069 תודה.

10. Started by snapdragon,

מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by xzibit,

האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)

12. Started by Muddy,

מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. 1) אני מתלבט בין שני מארזים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2278 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 האם המארז השני שווה את ההפרש במחיר ? ( יש לו מלא מאווררים אז הוא מאוורר מצוין, הלא כן?) 2)אני מבקש המלצות ( +לינקים) למאווררי 80 מ"מ ו - 120 מ"מ בעלי דחיפת האוויר (CFM) הגדולה ביותר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roiroi2,

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  15. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by alfus73,

היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by alfus73,

הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by Aloha-Boy,

אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by PeaS,

הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by puNani,

פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Real_Me,

התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by the_jackal,

איזה לוח אם מומלץ יותר מבחינת אמינות,ביצועים ותוספות ושמתאים למעבד amd נגיד atalon xp 1700 asus a7n266-e msi k7n420-pro ecs k7vta3(אם יש בארץ) והאים עדיף לשים זכרון 128mb ddr x2 או 256mb x2 או שזה לא ממש משנה ???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים