עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NISAN,

אני צריך תשובה בקשר לדילמת האי טי אי...לקנות כרטיס של 8500 אי טי אי או לקנות כבר ג' פורס שלוש ?? תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Etus,

אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Or ei,

הכרטיס הזה שוה את המחיר שלו?? ASUS V7100 PRO 64GF MX 400 PRO 108$ 538 ש"ח

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???

8. Started by Boomer,

יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.

9. Started by נומאד,

ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AMD_Athlon_xp,

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

11. Started by itzik_now,

היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Mr_pentium,

תגידו לי, לא נמאס לכם לבלבל את המוח לאנשים עם שטויות.התחלתם עם הטענה שאתלון יותר טוב מפנטיום 4 :lol: :lol: ....תחזיקו אותי כואבת לי הבטן :lol: :lol: עכשיו יש שטות חדשה radeon 8500 עולה על geforce 3 , זה טוב :lol: :lol: בקיצור אם התבוננתם בבנצמרקים אפילו geforce 3 ti 200 מהיר מהדרעק העלוב radeon 8500 .כולם מאשימים את הדרייברים של הכרטיס ומקווים לדרייברים טובים יותר- לעולם הם לא יגיעו . והגדיל לעשות איזה יוביוב אחד שמבלבל את הביצים כל הזמן כמה radeon 8500 סובל רק מדרייברים וכמה נפלאה איכות התמונה של radeon, אז תקרא את הכתבה הבאה המוכיחה שאפילו איכות התמונה טובה יותר בgeforce 3 :http://www.geocities.com/legion88/index.html וכמובן רק להזכיר:פנטיום 4 תותח, אתלון=ד…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by unknown,

ועוד שאלה: יש הבדל גדול בביצועים בין gf 2 pro ל-gf 2 titanium?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ybe,

הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoM,

אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.

17. Started by unknown,

geforce 2 titanium agp*2/4 64mb ddr tv out, מצאתי אותו ב-620 ש"ח, מחיר טוב, אבל גיליתי שהוא שייך לחברה סינית שקוראים לה PALIT, בגלל זה אני לא בטוח עם לקנות את הכרטיס. האם עדיין כדאי לי לקנות את הכרטיס? תסבירו למה כן או לא. בתודה, unknown.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Etus,

רציתי לשאול אם בשביל להנות מהמירב של ה- GeForce 3 צריך שיהיה מחשב מסויים, עם מעבד חזק. אצלי לדוגמה יש מעבד P3 800MHz, הביצועים של ה- GeForce 3 שלי גרועים למדי. אגב, גם OverCloacking לא עזר. בכל מקרה, בשביל שג'י פורס יעבוד כמו שצריך, צריך מחשב מסויים?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Boomer,

אני מאוד מבולבל! כל הזמן אמרו כאן בפורום שהדיסקים הקשיחים של IBM הם הכי טובים. עכשיו כולם אומרים שה-60GXP עשוה מלא בעיות לארוך זמן. אני עומד לקנות דיסק קשיח עם 30-40 ג'יגה. אז קנות את ה-60GXP 40GB או 30GB של Maxtor או של איזה חברה אחרת? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DaniDin,

קראתי בלינק שלכם לבקורת על הדיסק הנ"ל שהיו איתו בעיות, האם ה-IBM 60XP זה ERICSON ואם כן איזה בעיות היו איתו?! (כי הזמנתי אותו, ומחר הוא אמור להגיע, כמובן שיש סיכוי להחלפה). על כן ספרו לי מה אתם יודעים עליו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by unknown,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by loopital,

www.fdrsoft.fr.fm הוא אמנם בצרפתית אבל באתר הזה מצאתי דרייברים שלא מצאתי במקומות אחרים כמו: www.driverguide.com www.windrivers.com loop

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by loopital,

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים