עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006596961&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

2. Started by The_Moose,

יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by biodome,

תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

5. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Or ei,

תגידו יש מעבד כזה 2500 MHz או שזה בפיתוח?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Lior_A,

יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Boomer,

יש לנו איזה חבר שעובד עם מחשבים (לא יודע בדיוק במה אבל לא חשוב). בקיצור, יש איזה 3 מעבדות שהוא עובד איתן והוא מקבל את הדברים שם במחירים מוזלים. בקיצור הוא אמר לי להגיד לו איזה מחשב אני בדיוק רוצה והוא יביא לי הצעה מהם. אז אמרתי לו איזה מחשב אני רוצה (עם מעבד XP 1500). עכשיו, בשלושת המעבדות הם אמרו לו שהם בכלל לא מתקרבים ל-AMD. וזה אנשים שהוא מכיר, לא סתם כאלה שרוצים למכור לו את הכי יקר. אחת מהמעבדות אמרו שבגלל החום של AMD, איזה 450 מעבדים מתוך 500 שהם מכרו חזרו אליהם בגלל שהיו להם בעיות של חום והם נתקעו כל הזמן. שתי המעבדות האחרות אמרו שהם לא מתקרבים לזה בגלל שהם לא פועלים טוב כל כך עם כל מאורר ששמים אליהם. גם הוא אמר לי של-Athlon XP יש רק שנה אחריות ולא 3 שנים כמו ל-AMD …

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by NaNdoS,

תודה, ננדוס.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  11. Started by KoM,

[poll] [opt] IBM[/opt] [opt] MAXTOR[/opt] [opt] SEAGATE[/opt] [/poll]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by yuvyuv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by reptile,

האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?

17. Started by guy94,

אני קונה מחשב : +AMD ATLON XP 1700 SEAGATE 60GB 7200 RPM Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD Mushkin 512 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 ההתלבטות שלי היא בין שני המארזים שאני רוצה לקנות: שניהם של חברת ANTEC הראשון הוא: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W שעולה 99 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/solution.html השני הוא: Antec SX1030B - 300W BLACK שעולה 149 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/sohoser.html איזה מארז אתם ממליצים לקנות ?!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות DVD חדש אבל אני לא יודע איזה יש לי מספיק כוח בשביל לפרוס את הסרט.. מה שחשוב לי שהכונן יהיה מהיר ושיהיה multizone בלי הרבה בעיות תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3

21. Started by y_i_c,

המאורר של ספק הכוח שלי רועש בצורה מחרידה!!!!!!! כנראה מאורר דפוק!!! עכשיו מה כדאי להחליף מאורר או לקנות ספק חדש שכבר יתאים לפנטיום 4??????

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Boomer,

לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש: אני עומד לקנות AMD XP 1500 Readeon 8500 Maxtor 40 GB מסך של Samsung לוח אם GA-7VTXH בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: ;D מה הקשר בין מסך לאיכות המחשב : : : הוא אומר לי שקודם כל ל-AMD יש מלא באגים והם מתחממים מאוד מהר והם פועלים יותר לאט. גם הוא אמר שלרוב היבואנים אין את זה בכלל והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה. ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות ;D ;D ;D איך הוא הגיע למסקנה הזאת שכבר היום MX לא מפעיל הכל חלק לגמרי?? ?? ?? ??? וזה עוד כרטיס של …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Pc_Master,

אני רוצה לשפר את המחשב שלי איפה הייתם משפרים אותו? המפרט המלא: ASUS A7V133 AMD ATHLON-C 1.4 ASUS V7700 DELUX 32MB MICRON 512MB PC133 CREATIVE LIVE VALUE DVD-ROM E612 RICOH MP 7125A W.D 20GB 7200 מה הייתם מציעים לי לשפר המערכת מיועדת למשחקים,תוכנות גרפיקה ועוד...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. , אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by y_i_c,

כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?

דיונים חדשים בפורומים