ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדבר האחרון שקניתי למחשב שלי היה: הארד דיסק של W.D 20GB 7200 RPM
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר עדיף ולמה אתם חושבים ככה GA-7VTXH או GA-7VTX-P שניהם של Gigabyte ומה ההבדלים בין הלוחות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
1) אני מתלבט בין לקנות את הג'יגהבייט 7DXR או איזה כרטיס מבוסס KT266A (כמו ה7VTX-E או משהו של אסוס) למה ההתלבטות? כי הנושא את הדרעק שצריך להתקין דרייברים ללוח אם בווינדוס (4IN1, דרעק) ובעיות התאימות של VIA... מה אתם אומרים פה? וה7DXR יקר בכ50 ירקרקים, למרות שאם אני לא טועה הוא יותר איטי 2) אני מתלבט בין שתי כונני דיוידי ה AOPEN 1648 שהוא קורא דיוידי בX16 וסידירום רגיל בX48 (דהה). בREVIEW ב CDR-INFO (כתובות למטה) רשום שהוא REGION FREE ושהוא לא תומך ב SUBCHANNEL. אבל באתר ל"שחרור ריג'נים" (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון 8-) ) יש כלי מיוחד לשחרור הריג'נים שלו בפירם-וורים כאלה וכאלה... אז זה ריג'ן פרי, או לא? ולגבי הASUS E616 הוא X16 בדיוידי (שוב דהה) וX50…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב חדש עם DVD של LG מעבד פנטיום 4 וכ'ו. בכל מקרה הוא ניסה להתקין צורב די ישן של MITSUMI המחשב היה מחובר ככה: ב - PRIMARY היה מחובר ה HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY היה מחובר ה DVD כ - SALVE וזה עבד לו טוב.. הוא ניסה לעשות כזה דבר: ב - PRIMARY להשאיר את ה - HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY לחבר את ה - DVD כ - MASTER ואת הצורב כ - SLAVE זה לא עבד לו, ועכשיו שהוא מנסה לחבר רק את הדי וי די לבד בלי הצורב זה רושם לו הודאת שגיאה (סימן קריאה ליד השם של ה - DVD, הוא מזהה את ה - DVD אבל לא מפעיל אותו) החשמל מחובר כמו שצריך (כי ה - DVD דולק ונפתח) למישהו יש רעיון מה צריך לעשות ?!?!?!? בבקשה תעזרו
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-