עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iam4u,

וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by y_i_c,

ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NaNdoS,

לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by guy94,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sxs,

מדהים כמה שדרייברים יכולים לשנות את ביצועיי כרטיס המסך שלכם! הורדתי את ה-23.11 החדשים והתוצאות השתפרו פלאים! 3DMark2001 with 21.83: 3200 3DMark2001 with 23.11: 4000 קדימה! כולם להוריד! תראו איך זה משפיע על הכרטיס שלכם. עוד לא בדקתי את הדרייברים על תוכנות אחרות כי אני כותב את ההודעה הזאת מייד אחרי הבנצ'מארק.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by puNani,

באתר http://www.exlmarket.co.il יש את ה ATI RADEON 8500 שכביכול הוא אמיתי ואוטנתי: כרטיס מסך: ATI Radeon 8500 64MB DDR Dual Head תמיכה מלאה ב: DirectX 7, MPEG2,OpenGL 1.3 מהיר ביותר, ATI's TRUFORM, SMARTSHADER, SMOOTHVISION, HYPER ZII 64MB RAM DDR, Supports DirectX 8.1 יצרן: ATI דגם: ATI Radeon 8500 64MB DDR Radeon 8500 :Chipset זיכרון: 64 MB DDR חיבור: AGP מערכת הפעלה: כל מערכות ההפעלה למעט: Windows 95, Win NT 3.51,4 אחר: OEM Version -------------- אז ככה כתוב יצרן ATI והדגם המתאים... בינתיים הכל נראה טוב, עכשיו כתוב WINDOWS95 ו NT לא מתאים.. XP יתאים? והכי חשוב כתוב שזה גרסת OEM... זה לא אומר שזה לא מקורי.. פשוט בלי הקופסא ושאר הדברים המהודרים... בשבילי זה לא חשוב, הע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by guy94,

שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sman,

אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zoyaniv,

שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guy94,

היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DAN,

דן האים יהיה לי שיפור משמהותי בביצועים בקונפגורציה זהה אים אחליף את ה P3 1G שלי עים CUSL2-C ב A7V133 ומעבד XP1600+ ? דן

18. Started by guy94,

שלום, אני קונה מחשב חדש AMD ATHLON XP 1700, עכשיו התקשרתי לכמה חברות לגבי מחירים למפרט הבא: AMD ATHLON XP 1700 Maxtor 60GB 7200RPM DX740 Asus A7V266-E KT266A Elsa Gladiac 721 - GF3 Enermax 710-S (BLACK) Mushkin 256MB DDR 2400 בכל מקרה הם לא עשו לי בעיות בקשר לזה שאני קונה את המחשב מבוסס AMD, (ציפיתי שימליצו על INTEL והם לא עשו את זה) אבל מה שהם עשו זה זה: הם כל הזמן ניסו לשנות לי את המפרט, למשהו אחר (הם טענו כל הזמן שמכיוון שהם עובדים עם "אזטק" בלבד הם יכולים להביא לי רק את הדברים שלהם , אחד ניסה לשנות לי את ההארד דיסק ל - IBM כי הוא טען ש MAXTOR הם רק שנה אחריות (זה נכון ?) השני ניסה להגיד לי שהמארז אינו מאושר AMD ואי אפשר להביא אותו בכלל. אמרו לי שהלוח אם לא טוב בכלל …

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Haflo,

אני צריך לקנות כרטיס מסך, שיהיה עם יציאה לטלויזיה ובתקציב שעד 500ש"ח, יש המלצות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by y_i_c,

קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by PeaS,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007483079&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

למישהו יש מושג איפה מוכרים את המצלמה הזאת חוץ מבאקסלנט??

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by PeaS,

ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mr_ripper,

אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mulderfox,

במחיר טוב ובאיכות טובה? יש לי צורב של ריקו כפול 12. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים