עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofir_16,

אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by huber,

"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)

3. Started by X,

???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Or ei,

יש לי כרטיס רשת שישב די הרבה זמן במגירה (בלי שקית נגד חשמל סטטי)(רק עכשיו הוא בשקית כזאת) וגם עבר די בידיים ככה שנראה לי שיש סיכוי שהוא קצת התקלק אבל אני רוצה לבדוק את זה עכשיו אם אני שם את הכרטיס בתוך הלוח זה יעשה לו(ללוח) נזק (מכל החשמל הסטטי וכו...)

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by shl122,

שלום אני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד כל מיני סוגים של באנצמארקים וטוויקים.... אני זוכר שהיה איזה אתר ישראלי אחד ממש טוב, שממנו היה אפשר להוריד הרבה והוא היה מחולק לנושאים וכו".. אני אשמח אם תתנו לי את הכתובת שלו, ואם לא אסתפק במה שתתנו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guy94,

מה עדיף לי מבין השניים, מבחינת איכות והכל, לא מבחינת מחיר ! 3D PROPHET III Titanium 200 או Elsa Gladiac 721 ?!?!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KoM,

נוצר לי מצב בו אני חייב לקנות בקר שכזה, כי יש לי מעל 4 התקני IDE שונים במחשב... אין לי הרבה מושג בתחום, והייתי רוצה שתמליצו לי מה כדאי, ומה יש בארץ, ואפשרויות סידור ואירגון שונים... 8)

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Haflo,

אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Valoo,

אני קונה מחשב חדש.. מעבד - ATHLON XP 1900 לוח אם - Asus A7V266-E זיכרון - DDR HYUNDAI PC266 256 דיסק קשיח - 60.0GB MAXTOR DM60 7200RPM מסך - 17" SAMSUNG SM753DFX סידירום - X 50 ASUS IDE מארז - ATX AOPEN HQ 45A מה דתעכם? מה כדאי להחליף אם בכלל? יש לי תקציב מוגבל של 6000 שקל. תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by PeaS,

אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MiniMizer,

יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by unknown,

ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by puNani,

יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  17. קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by makron1,

Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by d3vil,

מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

לא מספיק שהם לא הורידו מחירים מאז השביתה (בטענה שהמחירים בכל העולם עלו) עכשיו הוסיפו על כל זכרון DDR 256 60 שקל !!!! זכרון ב340-360 איזו מדינה הכל לוקחים כפול

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by mulderfox,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by DaniDin,

במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד amd athlon במהירות 1000 על לוח אם asus a7v 133A זכרונות sdram . אני רוצה לשדרג את המעבד ל xp_1600 plus (מהירות אמיתית 1400). ;D מישהוא אולי יודע האם לוח האם שיש לי מסוגל לתמוך במעבד החדש ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by X,

תגידו לי מה אתם עושים שאתם קונים מחשב: 1. קונים מחשב מוכן (או עם מעט שינויים) מחנות כלשהי 2. קונים חלקים מכל מיני חנויות ומרכיבים לבד (ואם כך, איזה חנות הכי טובה לקניית חלקים?) ? :argue:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים