עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by esaly,

היי לכולם! אני מעוניין להחליף את הספק כח במחשב שלי שהגיע עם המארז....איזה ספק הייתם ממליצים לי? ובאיזה הספק?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. טוב, בגלל שהרמקולים שלי די גרועים ואני לא רוצה להפריע את מנוחת הסובבים בזמן שאני מוריד אנשים ב-BF אז החלטתי שאני רוצה אזניות. הדרישה היא לאוזניות גיימינג, עד 500 ש"ח (או סכום זהה רק בדולרים קנדיים = אמריקאים) שיהיו איכותיות וישרתוני מס' שנים טובות. את הסיביריה אני מכיר , הסיבה שאני נרתע היא תלונות חוזרות ונשנות מאנשים שהן ברשותן על מיתה של אזנייה אחת או שתיהן ואיכות מיקרופון ירודה. אני מאוד אוהב את סטיל ומן הסתם שאבדוק גם דגמים נוספים, איך ה-7H? והאם הגרסא הנמכרת ב-KSP כרגע ב-495 היא USB? אני אשמח להמלצות אחרות מהאנשים המבינים של הפורום. ד"א יש לי אפשרות קנייה מחו"ל, אם באמת יש אלטרנטיבה טובה מאוד שבארץ לא קיימת \ לא נכנסת בתקציב תודה רבה וערב טוב

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום לכולם! אני זקוק לעכבר למשחקים (בעיקר FPS). נחוצים דיוק מירבי, ונוחות שכן יש לי יד די גדולה - 20 סנטימטר מפרק כף היד ועד לקצה האמה. כמו כן אשמח לדעת למה עכבר לייזר הוא חסרוני. תודה. עריכה: זקוק גם לפד. תנועה הכי חלקה ומדוייקת שאפשר, רצוי שטח גדול. אני משחק בCS:S על sensitivity 8 ואני זז למרחקים די גדולים ואני שונא להרים את העכבר, לכן יש להימנע מכך על ידי הגדלת שטח הפד. תודה שוב.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497, עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. יש לי הגה קצת ישן בבית והוא לא מתחבר למחשב החדש היציאה שלו היא קצת גדולה.. האם יש אולי איזה משהו שיתחבר אליו ויצא ממנו USB?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  11. היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by captaincaveman,

http://www.modthebox.com/review241_1.shtml

14. Started by G-BOY10,

אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. ברשותי Logitecg G9 שהוא עכבר ממש טוב. עכשיו אני מחפש לו פאד איכותי ללא הגבלת תקציב (הבנתי שזה טיפשי שיש לי עכבר כזה טוב בלי פאד, זה נכון???). בכל מקרה החלטתי להשקיע והרצתי חיפוש בפורום וראיתי המון המלצות על משטחים לעבר. אז קודם כל - יש הבדל בין משטח לעכבר אופטי לבין משטח לעכבר לייזר? ודבר שני על איזה פאד ללכת? (ה G9 שלי לייזר..).

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. שלום רב, מחפש מקלדת ועכבר למחשב נייח - למטרת משחקים ועבודה משרדית התקציב בין 250-350 שח (האמת שאין לי מושג כמה אמור לעלות אז התקציב יכול להשתנות) מעוניין שגם המקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים אם אפשר גם המלצות איפה לקנות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by kma_32,

שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם. אני מקווה שאני לא חורג המנהלים כאן חדש לי כל העסק הזה. מישהו יכול למצוא לי דריייבר לעכבר בלוטות' של מייקרוסופט 5000? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by orio2,

שבת שלום, יש לי מחשב NUC, עם יציאת Mini hdmi ומסך עם חיבור DVI. נכון לעכשיו אני משתמש אני משתמש במתאם הזה אליו אני מחבר כבל hdmi to dvi. יש לי שתי בעיות: 1. המתאם לא מתחבר בצורה יציבה למחשב (מתאם + הראש של הכבל זה די ארוך) ולפעמים צריך לשחק הרבה עם החיבור עד שהמסך חוזר לעצמו (לפעמים רק כיבוי עוזר). 2. כל פעם שעושים פעולה חשמלית באיזור המחשב, המסך נכבה ונידלק (זה יכול להיות קצר, רק כי הדליקו את האור בחדר או ארוך כי סוגרים אצלנו את התריס החשמלי, אז הוא מרצד עד שהתריס נסגר). לפעמים שתי התקלות באות ביחד, המסך נכבה בגלל פעולה חשמלית וזצריך לשחק עם החיבורים כדי להדליק אותו. המסך כבר היה בשימוש במחשב אחר עם חיבור dvi ולא עשה את הבעיות הא…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by dzbeda,

שלום , השאלה שלי מחולקת לשתיים 1. מתי נכון לקנות מדפסת לייזר הביתה ? אשתי גננת ובשנה אני שם בערך 1000 על דיו (אולי יותר). האם נכון לקנות מדפסת לייזר ? ואם כן אז למה ... האם הדיו זול יותר? 2. במידה ונכון...אשמח לקבל המלצה על מדפסת ליזר צבעונית לבית שכוללת סורק וחיבור רשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amitoff,

שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by zagreb,

בזמנו הוא נבחר ב-TOMSHARDWARE רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו, הוא לא כל כך יקר יחסית לשאר המארזים (380ש"ח) נראה לכם הוא יתאים למערכת מבוססת AMD64?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.