עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ntl,

נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by tochkel,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lord,

שווה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PeaS,

1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ewingum,

קניתי עם המחשב החדש את הASUS E616 (הכונן דיוידי X16 שלהם) עכשיו, בWINDOWS XP אני לא מצליח לקרוא איתו דיסקים (רגילים, לא בדקתי דיוידי). כשאני מנסה להפעיל תוכניות וחיות אחרות מדיסקים שפועלים מצויין בכוננים אחרים, בו זה נותן לי כל מיני הודעות שגיאה מוזרות. ניסיתי להפעיל אותו עם דרייבר של סידירום של קריאטיב, והפלא ופלא, זה פעל כשורה... מישהו בXP גם נתקל בבעיות מסוג זה? למישהו יש פיתרון? HELP!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by MishaK,

יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OmEr8,

MS intellimouse EXPLORER V3.0 VS Logitech Ifeel Mouseman Wheel Optical. אלה שני העכברים ביניהם אני מתלבט... ה-MOUSMAN נוח בצורה מדהימה, אך ה-V3.0 מדוייק ובעל יכולות מדהימות... 6000 DPI... מה לקחת? עכבר רועד ונוח אך פחות טוב, או עכבר שהוא מצויין כעכבר, אך פחות נוח ו"מגניב"? תודה, עומר נ.ב אני שוקל גם לקחת את ה-MOUSEMAN הרגיל...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by MND,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679178&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679570&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by SharP,

אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by biodome,

טוב אני בונה אחד חדש או השבוע או שבוע הבא, את רוב הדברים כבר יש לי. הנה המפרט: 1. XP1900+ 2. Abit KR7A-Raid 3. OCZ 512 PC2700 CAS 2.5 4. HSF Swiftech MCX-462 5. Leadtek Winfast GF3 Ti-500 6. Creative Audigy 5.1 7. Plextor 24/10/40a 8. Maxtor 60GB D740X-6L x 3 9. Antec 1240 10. Enermax 431w 11. realtek 10/100 אם אתם זוכרים, למארז יתוופסו הרבה מאוד מאווררים ליעול זרימת האוויר. ניתן לראות תמונה כאן: http://www.geocities.com/bi0d0me2002 עכשיו לשאלות.. 1. אני מתכנן לעשות אובר-קלוק.. בשביל האתגר והכיף שבעניין.. בשביל לפתוח את המעבד ניסיתי להשיג את החומר שהיה בכתבה של טום, אבל אפשר בארץ רק בחבילות של 500 גרם או משהו כזה וזה עולה בערך 450 יורו.. המלצות לחומר אחר במתקונת קטנה יותר…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by KoM,

אוקיי, יש לי שני מחשבים ראשיים בבית, ועכשיו נוסף גם מחשב נייד חמוד למשפחה... יש לי האב ובמחשב הראשי שני כרטיסי רשת, לכל שאר המחשבים כרטיס רשת אחד. איך אני מסדר שכל אחד מהם יוכל להתחבר ל-ADSL שיש לי ולרשת גדולה ? איך לחבר את החוטים ומה להגדיר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אוקיי אז זה הולך ככה.. לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי. זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה.. החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se. ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה. אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE... גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי. עכשיו כ…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  16. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by guy94,

היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. גם יש מן ברזל שחוסם לי במקצת את הכניסה מאחורה ואני מפחד להסיר אותו, כי אולי הוא אמור להיות שם? ואני לא מצליח לחבר את המחשב שלי איתו לכלום (ההאב/כרטיסי רשת לא מזהים חיבור...)

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by com,

יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by y_i_c,

בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by no_one,

יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים