ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כדאי לי לקנות את כרטיס המסך Ge Force 3 Ti200? יש לי את הכי זבל.. Nvidia TNT2
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא לינק לדגם של ההארד דיסק שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד מעט אני מקבל את הכרטיס מסך החדש שלי השאלה שלי איך אני מתקין את הכרטיס החדש בתוך המחשב פיזית אף פעם לא עשיתי את זה זה פשוט כמו להחליף זכרונות? כי זה באמת קל איך אני מוציא את הכרטיס הקודם?
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P3V133, מעבד INTEL PENTIUM 3 600MHZ ו128MB SDRAM אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב... לא משהו רציני.. עכשיו אני עשיתי ריסט למחשב ולחצתי על DEL כדי להיכנס ל - SETUP של הביוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור למהירות המעבד.. ועברתי על כל ממש! ראיתי איך חברים שלי עושים את זה אז זה לא שנאי לא מבין, עברתי על כל דבר שמה... אבל אין שום דבר שקשור למהירות המעבד... יש שם MAIN, POWER, FAN ועוד כל מיני דברים, ובדקתי בכולם אבל לא כתוב כלום על זה... אז איך עושים את זה? יכול להיות שיש לי גרסא ישנה של הBIOS?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים?? גם חנות אני לא יודע איפה ???
-
איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.
-
שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.
-
הציעו לי משומש ibm p-III 600 ram 192 MB hd 20 G DVD F.d. modem כרטיס רשת מסך 12" משקל 1.2 ק"ג תחנת עגינה באחריות לעוד הרבה זמן. מחיר: 5500 ש"ח. לדעתי זה ממש מציאה, מחר אני נפגש כנראה עם הבנאדם לבדוק את הכל ולהשאיר לו מקדמה שישמור לי אותו. הבעיה היא שא' זה נשמע לי קצת יותר מדי טוב. (מחשב כזה בלי תח' עגינה ודי.וי.די עם מעבד 700 עולה בפלונטר כמעט 10000 ש"ח) ב' באותו הכסף או קצת יותר בהתחלה חשבתי לקנות compaq 701, שזה אותו מפרט רק AMD Duron 950 ו 256 ram ומסך 14.1, אבל שוקל פי 3, בלי תחנת עגינה, וזה קומפק שנחשב הרבה פחות טוב מיבמ, או לחלופין דגמים מקבילים של קומפק או Hp עם מעבד p-III 800-850. ועכשיו אני בהתלבטויות קשות. מה דעתכם? ובכלל על מה הייתם ממליצים בסכום של עד 6-6.5…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן!! אני חייב עזרה! אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (7vtx-h, amd 1600, 256 ddr),וראיתי שהטמפרטורה של המעבד היא 63 מעלות צלסיוס!!! האם זה יתכן? זה לא מסוכן?? הטמפרטורה של המערכת היא רק 35 מעלות, למה יש כזה הבדל??? המעבד מגיע אפילו עד 70 כשאני מפעיל דברים רציניים, האם זה נורמלי??? כמה בערך צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד?? המעבד בא עם מאוורר של spire! מה לעשות??? המאוורר שעל המעבד פועל ב 4300-4400 rpm יש לי מאוורר אחד בתחתי המארז שמכניס אוויר ואחד למעלה מתחת לספק שמוציא אוויר
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אז ככה המפרט של המחשב כמעט סגור - וזה הולך ככה - athlon xp 1800 gygabite GA 7DXR Enemarks FS 710B Asus X50 Hercules 3D Prophet III Titanium 500 - Geforce 3 - 64MB DDR TVout DVI out Mushkin 256 ddr 2400 audigy live 5.1 maxtor 40 GB 7200 rpm d740x logitech mouseman optical keyboar microsoft ואיזה צורב פשוט , שזה לא כל כך חשוב לי . ועכשיו השאלה הגורלית והכי קריטית - זה המסך . אני רוצה את המסך שיתאים למערכת האכזרית הזאת - אני הולך על מסך 19 , ואני מחפש מסך איכותי ביותר , רק שאין לי מושג איזה הכי טוב . חלק אומרים סמסונג וחלק מאג ( כי השפופרות שלהם יותר טובות ) אז בבקשה מכם , תעזרו לי להחליט , ולסגור את המפרט הזה . דרך אגב , עזרתם לי מאוד בבחירה של הכרטיס מסך , אחרי שקראתי …
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמה שאלות: א. כמה עולה כל אחד מהחיבורים האלה? ב. איפה ניתן להשיג חיבור כזה? ג. מה המהירות של זה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??
-
שלום יש לי שאלה - מה יותר חשוב בזיכרון - המהירות או הגודל ??? כלומר מה יגרום למחשב ולמערכת ההפעלה לפעול יותר מהר ??? עוד משהו בלי קשר - מה ההבדל בין אריזת OEM לבין אריזת RETAIL???? :
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל