עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הנה: הקופסא מקדימה הקופסא מאחורה זה המקורי כמו שאתם רואים בתוך הקופסא (הכרטיס עצמו (בתוך השקית... עוד לא פתחתי! אז זהו! איזה כיף! אבל המחשב עוד לא הגיע אז אני פשוט אצטרך לחכות!

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by the_saint,

יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zabadak,

האם המעבדים של מחשבים ניידים משנים את מהירות עבודתם ראיתי אצל חבר שישי לו מחשב נייד שמותקן בו מעבד 1 גיגה פנטיום 3 שהוא רת ב 532 מגה זה מופיע בחלון פתיחה של System ב Control Panel אם כן מה הגורמים לשינוי המהירות ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by i_love_u,

עוד מעט אני מקבל את הכרטיס מסך החדש שלי השאלה שלי איך אני מתקין את הכרטיס החדש בתוך המחשב פיזית אף פעם לא עשיתי את זה זה פשוט כמו להחליף זכרונות? כי זה באמת קל איך אני מוציא את הכרטיס הקודם?

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by mulderfox,

אז ככה.. אני מקווה שאני אצליח לרשום ולשלוח בלי שהמחשב יאתחל או יתקע.. כבר לא מעט זמן אני חווה בעיות של יציבות עם המחשב. אחרי שהחלפתי זכרונות חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה, עד שיציאת המדפסת הפסיקה לתפקד ביום בהיר אחד (לפני הגשמים). התחלתי להתעצבן, אבל אמרתי, אני פשוט אשיג יציאת מדפסת חדשה על כרטיס PCI, ובינתיים אבטל את הLPT בביוס. אז זהו, שזה לא נגמר בזה.. התחילו קפאונות ואתחולים בלי סיבה, האטה של הסמן עד תקיעה, וכל מיני ירקות מוזרים כאלה. התחלתי להתחרפן.. עד שחבר אמר לי פשוט לבדוק אם זה בלוח עצמו.. וזה אכן בלוח עצמו.. יש לי לוח של ABIT KA7. לוח טוב בפני עצמו, אבל מה שקרה זה ששלושה קבלים (מתוך לפחות 20) נשרפו.. הוא טוב אפילו מהבחינה שהוא עדיין עובד!! אבל לדעתי המצב רק ידרדר..…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by puNani,

יש לי לוח אם ASUS P3V133, מעבד INTEL PENTIUM 3 600MHZ ו128MB SDRAM אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב... לא משהו רציני.. עכשיו אני עשיתי ריסט למחשב ולחצתי על DEL כדי להיכנס ל - SETUP של הביוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור למהירות המעבד.. ועברתי על כל ממש! ראיתי איך חברים שלי עושים את זה אז זה לא שנאי לא מבין, עברתי על כל דבר שמה... אבל אין שום דבר שקשור למהירות המעבד... יש שם MAIN, POWER, FAN ועוד כל מיני דברים, ובדקתי בכולם אבל לא כתוב כלום על זה... אז איך עושים את זה? יכול להיות שיש לי גרסא ישנה של הBIOS?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by unknown,

אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by unknown,

איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. Started by the_saint,

מישהו יכול לעזור לי למצוא לינק לדגם של ההארד דיסק שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. חודש הבה מגיע אלי במקר ide של prosime ata66. ואני רוצה לדעת אחיך לחבר את הכוננים לעבודה המהירה ביותר.. אז ככה: ---- ibm - הריסק ראשי, עם 2 ווינדוסים.. w.d ישן- הרדיסק עם דוס שאני מפעיל אותו בעט הצורך (מחובר כל הזמן, ההפעלה דרך הביוס...) צורב- yamaha 16*10*40 דיוידי- asus *12. 2 הרדיסקים על מגירות נשלפות. *** כנראה יהיה גם עוד סידירום *50 נוסף, לא בטוח. --- איך, למה, כמה, ואיך..

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Moo,

מה אתם אומרים?? גם חנות אני לא יודע איפה ???

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ofir_16,

אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by PeaS,

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מתוצרת ATI לארץ? ???

16. Started by Ibrow-Now,

של 3COM או של אינטל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

מישהו יודע אם מעבד AMD מסוגל לדפוק את הלוח!!! כי משהו ממש מוזר קורה!!!!! שלחתי את המחשב של אח שלי למעבדה (אחריות) הם החליפו ספק ולוח! ושמו מעבד זמני שלהם לראות שהכל טוב! או קיי הכל עבד סבבה!!! הם הוציאו את המעבד שלהם שמו את שלי המחשב נדלק!!! שמו את הכרטיס מסך שלי (Geforce 3 T200) ומחשב לא נדלק!!! החזירו כרטיס מסך שלהם מחשב גם לא נידלק!! עכשיו לא נראה לי שהכרטיס מסך הרס משהו כיוון ש א. לא נראה הגיוני! ב. הרצתי אותו על המחשב שלי במשך כמה ימים ולא עשה בעיות!! מה שלי נראה שה מעבד דופק הכל!!!!

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by tochkel,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by chichy,

היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

23. Started by X,

איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

קראתי פה את התוכניות שלהם http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1008512620 וכמו שאמרתי בוויכוח של זה שפנטיום 4 2.2GHz יהיה יותר טוב בזמנו (כשהוא יצא), אני עדיין חושב שצדקתי. יודעת למה ? כי AMD תתן מעבד לפנטיום 4 2.2GHz מאוד מאוחר. המעבד אמור לצאת ב3 שבועות הקרובים, ובכתבה תוכלו לקרוא מתי בדיוק AMD מתכוונת להוציא את המענה המתאים (AMD Athlon XP 2200+ שיבוסס על הליבה החדשה, לא פאלומינו). חבל שהם זורעים לעצמם דרך חדשה לכישלון.

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by ntl,

נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.