ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009205306&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי התחיל לזמזם מן זימזום מעצבן כזה שרק אני ואחי שומעים, והדבר הכי מוזר הוא שהזימזום נפסק כשמכווצים את כל החלונות. הדבר קורה רק בחלונות אינטרנט ולא בתוכנות. המסך הוא mag DJ707AV (עם רמקולים מובנים, אבל הבעיה לא בהם.) וכרטיס המסך הוא innovision GeForce 2 MX200 . אנא עזרו לי אני לא יכול יותר!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרסמים אותם שם באתר? d4 21.83 - XP1.74@12x145(1.85v), Ti500 255/549, 512mb CAS 2.5 3-6-3 t2 - ultra - score:9549 מערכת הפעלה XP. אני חייב לעבור את ה- 10000 נקודות.. ;D ביינתים שניסיתי 1800 מגה-הרץ (150) הווינדוס לא עלה.. אבל הוא עבר את ה-post.. נראה לי שזה הכרטיסים. או הזכרונות האלה.. אני אנסה עוד דברים יום שני, מחר עושה לילה בבסיס.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה: הקופסא מקדימה הקופסא מאחורה זה המקורי כמו שאתם רואים בתוך הקופסא (הכרטיס עצמו (בתוך השקית... עוד לא פתחתי! אז זהו! איזה כיף! אבל המחשב עוד לא הגיע אז אני פשוט אצטרך לחכות!
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג, והבעיה היא : שאני תקוע עם 512 מגה SDRAM של קינגסטון ואני לא מאמין שמישהו יהיה מעוניין לקנות אותם ממני או בכלל להתמקח עליהם ב Trades למיניהם. השאלה שלי היא האם הלוח של אזוס A7V-133C (אחרי עדכון ביוס), יסתדר טוב עם ה Athlon XP 1600+? האם השימוש ב SDRAM ייגרע משמעותית מהביצועים? האם ישתלם לי ללכת על "עסקת החבילה" בפנדה שכוללת לוח אם של ג'יגהבייט, DDR 256MB של מאשקין וה 1600+ ואיכשהו לנסות להיפטר מהזכרונות (שעלו הרבה לפני חצי שנה...)? בבקשה אם תוכלו לחוות את דעתכם בנושא, אעריך זאת מאוד! תודה רבה!!!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?
-
הגיע הזמן לקנות עכבר למחשב הנייד החדש שלי, על המחשב הרגיל שלי יש את הטראקבול המעולה של לוג'יטק ה-TRACKMAN FX CORDLESS OPTICAL, אבל עם כל הכבוד לאהבה בגדולה שלי לטראקבולים זה לא יהיה הגיוני עם מחשב נייד, אז אני צריך לקנות עכבר חדש בשבילו וישנן כמה אופציות מובילות... 1. ה-MouseMan הכחול של לוג'יטק.. 2. ה-Cordless MouseMan® Optical... 3. או ה-MouseMan® Traveler dual optical 4. והאחרון חביב MouseMan® Dual Optical... שני האחרונים בעלי טכנולוגיית ה-dual optical החדשה של לוג'יטק לדיוק מירבי גם על משטחים קשים. אל תציעו לי מייקרוסופט, לא תודה, ואני שואל האם באמת כדאי להשקיע על הדגמים היקרים ? תודה מראש...
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חברים, קניתי דיסק IBM GXP 40G כשהייתי ב- הונק קונג ( בערך 85$) , כשהתקנתי אותו גיליתי שהוא מלא ב- Bad Sectors, הרצתי את ה- DFT של IBM מספר פעמים והוא תיקן את הבעיה אך לאחר מספר שעות שוב Bad Sectors. האם לדעתכם אני יכול להחליף את הדיסק בארץ אן עלי לשלוח אותו מעבר לים שוב .... ???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009110072&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
יש כמה (הרבה) דברים שאני לא יודע איך להגדיר בביוס, ואני מאוד מאוד רוצה לדעת איך::: ההדגרות נמצאות בביוס בadcvanced-> CHip Configuration Super Bypass function [Enabled] -> [Enabled] [Disabled] AGP Drive Strength P Ctrl [C] -> [0][1][2]...[F] AGP Drive Strenght N Ctrl[5] -> [0][1][2]...[F] AGP Data Strobe P Cntrl[F] -> [0][1][2]...[F] SDRAM CAS Latency -> [2T] [3T] SDRAM RAS Precharge Time -> [2T][3T] SDRAM RAS to CAS Delay -> [2T][3T] Delayed Transaction [Disabled] -> [Eneabled][Disabled] PCi to DRAM Prefetch [Enabled] -> [Eneabled][Disabled] AGP to DRAM Prefetch [Enabeld] -> [Eneabled][Disabled] I/O Recovery Time [Medium(8…
-
המחשב שלי פשוט לא נדלק.... כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עובד (כל המאווררים עובדים הכל עובד אבל כל הזמן רואים מסך שחור והוא לא משתנה) כלום לא מופיע לי על הצג... וכאשאר אני מנסה להכבות את המחשב זה רק אחרי שאני לוחץ איזה 10 שניות רצופות על כפתור הכיבוי. בכל מקרה אני משער שזה קרה אחרי שעשיתי אוברקלוק (קטן מאוד) יש ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H המעבד עבד עד לפני זה על טמפ של 43 מעלות והאוברקלוק היה הרמת הבאס - 142 במקום 133, יש לציין שלנפי זה עשייתי מ 132 ל 136 והכל עבד כמו גדול , ואחרי זה שעשיתי מ 136 ל 142 המחשב לא עבד יותר ומופיע המסך השחור כל הזמן אבל המחשב עובד (כלומר כל המאווררים הסידירומים וההארד דיסקים) עזרו לי בבקשה.... (אני כותב אליכ…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה היה המחשב הראשון שלכם? שלי היה: xt 27mhz עם כ.מסך vga, זה בערך מה שאני זוכר. היה לי בבית גם מחשב עוד יותר ישן אבל אבא שלי השתמש בו: מחשב raibow עם כונן ענק ומסך קטן.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אמא שלי גרפיקאית והיא רוצה לרכוש מדפסת חדשה במחיר של עד800 ש"ח. שמענו המלצות על HP 930 אך אמא שלי מעדיפה מדפסות של קנון בגלל מחסניות הדיו הנפדות שלהן. כמו כן אני מבקש את המלצתכם גם לגביי מדפסת A3. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה המהירות של מערכת הוא 99.68 והFSB 398.70 ????
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-