ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מאד אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הזאת כי זה קצת משגע אותי: קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, עם מאוורר volcano 2 למעבד. בזמן האחרון מתרחש הדבר הבא: כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, המאוורר (אני כמעט בטוח שמדובר במאוורר המעבד, אבל...) מתחיל להרעיש חזק, כאילו נתקע בו חוט או משהו. מבדיקה שערכתי לא מצאתי שום דבר שמפריע למאוורר להסתובב. בנוסף, אם אני מטלטל את המארז קצת, או נותן מכה למארז, המאוורר מפסיק להרעיש ולא מרעיש שוב עד לפעם הבאה בה אני מדליק את המחשב מחדש. ז"א שכשאני עושה reset, המאוורר לא מתחיל להרעיש שוב. specs: AMD Duron 800 256 MB HD 20GB IBM GEForce 2 32 MB מאווורר: Volcano 2 מקווה שמישהו יכול לעזור כי המאוורר הזה מרעיש כמו אופנוע dw <t…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כונני cd - אחד צורב ricoh ושני creative x 52, ניתקתי לזמן מסוים את הכונן של קריאטיב והחזרתי אותו. עכשיו ה win xp - לא מזהה את הכונן של קריאטיב (הוא מחובר טוב - כי הוא מזוהה בדוס), זה יכול להיות קשור לזה שהתקנתי aspi drivers שבאים עם cdrwin בזמן שרק הצורב היה מחובר?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהליין כולם. לאחר שרכשתי את מחשבי החדש (AMD ATHLON)... והתקנתי את WINDOWS XP PRO, ניסיתי להתקין מספר מודמים עם CHIP ROCKWELL... אבל לשווא. מתברר כי WINDOWS XP לא תומכת בצ'יפ זה. לכן, מבקש מכם עזרה למצוא MODEM 56.6K שכן יעבוד עם XP במחיר של 100 שקלים ואפילו פחות אם יש ...ואיפה אוכל למצוא אחד כזה (זיגזג,פלונטר...וכו'?) תודה מראש, דחוף, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי לחבר שלי מפרט מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם למעט משחקים. המחשב ללא מסך, נכון קראתי את המפרטים המומלצים אבל יש לי מספר שאלות. לא כדאי להשקיע בזיכרון ddr (המהירות בווינדוס חשובה לחבר שלי מאוד) + ga-7vtx-h אני הלכתי על מעבד 1000, זה בחירה די טובה בהתאם לדרישות לא? וזה המפרט: מעבד AMD Duron 1000 לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H זיכרון MUSHKIN 256 DDR PC 2100 hercules gf 2 mx 400 Maxtor 40 gb 7200 rpm Cd asus x 50 Pine 56.6 ess chip TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לכם איזה הצעות לשינויים?
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…
-
אוקיי אז החדשות הרעות הם שעדיין לא הזמינו לי את המחשב, אבל החדשות הטובות זה שזה ייקרה מתישהו השבוע (אם יירצה השם!) בכל מקרה יש לי שאלה, כמה זמן לוקח לזיגזג להביא את המחשב? או נגיד לסיים להרכיב והכל? מישהו יודע? כמה זמן לקח להם לבנות / להביא לכם?
-
איזה נגן יותר טוב? המחיר של הג'אזפיפר הוא 420 ש"ח שמחיר של הפיין הוא 585 ש"ח הנה קישורים לדפי היצרן שלהם: pine jazzpiper הנה התמונות של שניהם: ---------------------------- בתודה מראש, Component
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!
-
-
יש לי את החבילה WOW הכי נמוכה ואני מחובר גם ל 012 אני מוריד במקסימום ב 60KB לשניה זה מהירות בסדר נכון?? אם לא כמה גולשים במקסימום?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם מעבד AMD מסוגל לדפוק את הלוח!!! כי משהו ממש מוזר קורה!!!!! שלחתי את המחשב של אח שלי למעבדה (אחריות) הם החליפו ספק ולוח! ושמו מעבד זמני שלהם לראות שהכל טוב! או קיי הכל עבד סבבה!!! הם הוציאו את המעבד שלהם שמו את שלי המחשב נדלק!!! שמו את הכרטיס מסך שלי (Geforce 3 T200) ומחשב לא נדלק!!! החזירו כרטיס מסך שלהם מחשב גם לא נידלק!! עכשיו לא נראה לי שהכרטיס מסך הרס משהו כיוון ש א. לא נראה הגיוני! ב. הרצתי אותו על המחשב שלי במשך כמה ימים ולא עשה בעיות!! מה שלי נראה שה מעבד דופק הכל!!!!
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800 Asus A7V E-266 512MB DDR Asus v8200 Geforce 3 Ti 200 Creative Live 5.1 כרטיס רשת של 3com 100GB W.D 7200 RPM 8MB YAMAHA 16\10\40 SCSI עם בקר של ADAPTEC מה שכחתי.....? אה רמקולים Philips a2.600 5 רמקולים + סאב + שלט עם איזה 10 מאווררים (אין לי מושג איזה ... אני לא מבין בכל החרא הזה) מארז ענק ומסך SAMSUNG 955 DF המחשב כבר אצלי הוא פצצה !!!!!! נהנה מכל רגע .... בינתיים לא ניתקלתי בשום בעיה ב 3d mark הוא מוציא 7501 בקיץ קוץ זהו נו מה אתה אומרים?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כי לפי התרשמותי בקריאה בפורומים, זה נראה יותר כמו אתר של אוהדי כדורגל של קבוצת : AMD כי כל מי שנכנס לפה ושואל משהו בנושא מעבדים, שהוא שונה מ AMD מייד מקבל סדרה של ירידות במקרה הטוב ועד העלבות במקרה הפחות טוב כבר קראתי " אם אתה מספיק אדיוט טיפש ו... ו...שקנית אינטל אז... ואף אחד ממנהלי האתר לא מגיב. זה כמו שאוהד הפועל חיפה יכנס לאתר מכבי חיפה ויגיד משהו בזכות הפועל. אז אם אתם רוצים אתר של חובבי AMD בלבד שנו את השם כך שכל גולש ידע לאן הוא נכנס ומה צפוי לו בהזכירו את המילה "פנטיום 4" וכל זאת בלי קשר ליתרונו של AMD על פנטיום 4 כיום. לפי דעתי כל אדם זכותו לקנות בכספו מה שנראה לו טוב בשבילו. ואין לאף אחד זכות לרדת עליו בגלל זה. אם אין לך מה ליעץ לו, עדיף לא לענות בכלל ולא לרד…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנה מודם ADSL של USR הוא מתחבר לקו טלפון רגיל שיש בבית והוא מתחבר ל USB האם הוא טוב ? : והאם אני יכול לגלוש איתו עם שרת רגיל כמו שיש למודם כמו קוי זהב? : הנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/dsl/dsl-product.asp והנה התמונה שלו ובבקשה תנו לי תשובה מהר כי אני רוצה להזמין אותו.
-
- 50 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-