עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.

3. שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Motix,

קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כבר הרבה זמן שאני בלי מדפסת בבית, מאז שהקודמת התקלקלה. אנירוצה לקנות מדפסת צבעונית ביתית, ומתלבט לגבי שני דברים: 1. האם יש טעם לקנות מדפסת משולבת? (כמה פקסים אני כבר אשלח? כמה מסמכים אני כבר סורק? במקרה הגרוע אפשר לצלם בסלולרי). 2. יש לי נטייה להעדיף מדפסת לייזר - לדעתי ההדפסה יותר איכותית (צודק?), וגם יש צרכים ספציפיים באחד התחביבים של אשתי שמתעדף שימוש במדפסת לייזר. אשמח לקבל המלצות ודיעות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nadavkr3,

Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OmerNeu,

שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Lapua23,

שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal426,

היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!

11. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי hp משולבת דגם 4675. היצרן כותב שהפקסים שלהם דורשים עבודה רק עם קוו אנאלוגי ( כלומר בזק, לא יודע אם יש עוד סוג אנאלוגי). לי יש קוו אינטרנטי של נטויזון. אני לא מתקשר דרכו כמעט בכלל, אלא בסלולארי, אבל צריך אותו לשימוש פקס. רק לאחרונה כשנוצרה לי בעיה עם כיווני הנט בוקס שלהם ( שהוא עצמו לא הדבר הכי ידידותי) שמתי לב שאני מקבל ושולח בהצלחה פקסים אל/מ מכונות פקס שישובות על קוו בזק. שולח בהצלחה גם לאלו על קוו אינטרנטי , אבל המשלוח מהנל אלי נכשל. מה שקצת מוזר לי כאן הוא אם hp דורשת קוו אנאלוגי למה זה עובד בכל זאת לצד אחד, כלומר כשאני שולח לאלו שישובות על הרשת? למישהו הסבר לכך? בהערת אגב קצת מוזר שחברה כמו hp במדפסות המדורניות שלה מתעלמת מכך שהעולם הופך ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה

14. Started by DJO,

שלום, העבר הנ"ל הושק בחו"ל לפני קרוב לחודשיים. מתי להערכתם הוא יגיע ארצה? איך הכי זריז ומשתלם לקנות עכבר מחנות בחו"ל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Armageddon1,

קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Niv Norman,

לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Smough,

שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Elad Cohen,

היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה

21. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by victor99,

אני רוצה לקנות בארץ כי אני לא רוצה להתעסק עם עניין השפה במקשים מחיר? רצוי עד 200-300 אבל יכול לחרוג מהתקציב לא דורש אלחוטי לא דורש שיתאים לגיימינג שיהיה הכי שקט שאפשר תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yuvalm2,

יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by naamani3,

שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי חבר'ה, אני מחפש רמקולים וסאב למחשב עד ה - 500 ש"ח בהגזמה. אני מחפש בזאפ ואמאזון ולא רואה משהו שאפשר להגדיר כשווה את הכסף. יש לי רמקולים של קריאטיב שמהיום הראשון עושות לי רעשים לא נעימים כשהווליום ברמה מסוימת. תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים