ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אם החנות שקניתי ממנה את המחשב פשטה רגל?, איך אני מחליף רכיבים אם הם יתקלקלו לי?
-
אז ככה, כמו שרואים במפרט, יש לי מסך של סמסונג 17", עכשיו, עם המזל המנחוס שלי שיכול לעשות הרבה מאוד בעיות לפעמים, היו אצלי חברים (כל המקרה קרה כמה ימים אחרי קבלת המחשב שלי) ומישהוא חכם מהם שם כוס שתייה על המסך , לפתע הכוס החליקה קדימה משום מה, והוא מתוך אינסטינקט הצמיד את הכוס למסך (לזכוכית) כדי שהכוס לא תמשיך ליפול, ומאז כבר שנה כמעט יש לי מן שבר קטנטן במסך שמפריע מאוד אם מסתכלים על דפים סטטים (לא ניראה במשחקים), האם אפשר לעשות עם זה משהוא כדי לתקן את זה? :-/
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו כולם גם אני קראתי לפני שבוע שבועיים על לוחות האם לאינטל אשר משתמשים בזכרונות הDDR אבל הפלא בפלא בפרסומת מתוך הלוח המוכר חיפה רואים חנות שמציאה לנו את זה איזה יופי ! הם כבר הספיקו ("כמו תמיד בארץ הזאת") להביא את זה לארץ ! ועוד למכור בפרסומות פשוטות ממש צל"ש שלא לדבר על תוספת "עוצמת התלת מימד המירבית בעולם הכי טובה ומתאימה" (כן ראיתי הרבה ערוץ הקניות בזמן האחרון) ואם כבר מסתכלים על המודעה למטה מגלים על הצעות מפורטות כמו שנהוג MOUSE KB SOUND CD - כל מה שבן אדם צריך טוב... זה מה שרציתי להראות, אם אתם רוצים אסרוק לכם מחר על המיני קורקינט ממונע (שכתבתם עליו פעם) שמכיל בתוכו 8 מעבדי INTEL
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי יש לי כבר live value אבל אני זקוק נואשות ליציאה אופטית, האם הfortissimo הוא כרטיס פחות טוב?
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצה הרענון שלי המקסימלי שהגדרות המסך שלי מספקות הוא 85HZ... אכן זה קצב רענון טוב יחסית - אבל משום מה עדיין אני רואה ריצוד במסך....וזה די מפריע לי... האם יש דרך שאני יכולה להגדיל את קצב הרענון? יש לי GEFORCE2 MX והוא הרי נחשב לאחד כרטיס המסך הטובים ביותר - אז קשה לי להאמין שאלה אפשרויותיו היחידות... או שפשוט עבר זמנו של המסך שלי?
-
- 35 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העגלה שלי? ביצועים יחסית טובים למחשב עם כרטיס כזה?
-
המסך שלי מרעיש, מי היה מאמין, כמו צרצר מעצבן כזה, זה משגעה אותי, עושה לי כזה כאב ראש, אני לא מבין למה, למישהו יש הסבר? פתאום זה קרה. עבד יפה הרבה זמן relisys 722
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HERCULES - Game Theater XP - PCI sound card with an external rack (6 speakers for DVD support/5.1 channel - MP3 dec.) הוא שווה משהוא,כדאי ליקנות אותו?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, זה הולך ככה. הזמנתי מחשב חדש מ-Lamir ואתמול קיבלתי אותו, הזמנתי מעבד [bATHLON XP 1800]. אז היום אני מסתכל לי לתומי על הגדרות הבנצ'מרק ותראו מה אני רואה: מה לעזאזל זה אמור להיות?! וגם בדקתי במקומות אחרים וזה אכן המעבד שעומד כרגע. מישהו יכול להסביר לי?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך של קריאטיב מסוג בנש'י. זה שווה משהו מה הוא מסוגל לבצע
-
אהלן. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע. חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס.. עזרו לי.. ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג? תודה :>
-
את 621 במקום ATP3, את 641 במקום ATP5.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
לא משנה איך הגעתי לזה אבל אני קונה סט 2.1 לנייד שלי ואני צריך המלצה על רמקולים טובים... יש כמה אפשרויות : Altec lansing ATP-3 Logitech SoundMan® S-20 Hercules XPS 210 Altec Lansing AVS300 2+1 Altec Lansing ACS33 ברור כי ה-ATP-3 עולה על כולם, אבל אם תוציאו אותו מהרשימה תמליצו בין האחרים בבקשה ואם תוכלו להשוות אותו ל-ATP-3 בערך זה יהיה מעולה... תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה גודל מסך כדאי לי לרכוש(שישמש בעיקר למשחקים,אופיס,אינטרנט). רוב ההמלצות של משתתפי הפורום על מסך 19' אבל, הצצה קצרה במפרטים מעלה שלחלק נכבד יש מסך 17'. מכיוון שההפרש במחירים גדול(כ-700 ש"ח) בין 17' איכותי (ctx pr711f) ל19' איכותי(samsung 959nf) ההתלבטות הופכת להיות עוד יותר קשה. אז קדימה במה אתם משתשים.... [poll] [opt] מסך 15'. [/opt] [opt] מסך 17' [/opt] [opt] מסך 19' [/opt] [opt] מסך 15 דק.[/opt] [opt] מסך crt גדול מ19'. [/opt] [opt] מסך דק גדול מ-15'.[/opt] [opt] יותר ממסך אחד או אחר.[/opt] [/poll]
-
- 46 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
ניתן לקחת סלרון 850 ולהריץ אותו כ 800? הלוח לא תומך במכפלה של יותר מ 8! :asthanos: :AR15:
-
התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים הגדולים בחדר התחרפנו וצריך להחליף... התחליפים: (הכי מוצא חן בעיני - CREATIVE SW 320) 2 רמקולים וסאב נראים טוב ואני מאמין נותנים סאונד בסדר (מה אחוז העיות קול בהם?) YAMAHA YST M201 - ניראים לי די מעפנים ואלה. (אלה מחנות שבקיסריה שהסקריפט העליון והמהולל לא נותן להגיד...) ככה שזה פחות עדיף כי אבא שלי כבר לא מרשה לי להשתמש בויזה ומשלוח ולחכות שיזמינו את ההרקולס אבל אם מישהו מכיר אחד לטובה אז בבקשה... ד"א האלטק לא משהו למרות שהם "אלטק" ;D שמעתי ככה בפורומים בחול הם חלשים ועולים שם 16 דדולר)
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 512 מגה DDR וגם בווינדוס 98 וגם באקס פי סנדרה ותוכנות אחרות כותבות לי שהוא מנצל רק 60% מה אפשר לעשות ?? באמת נראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון תודה חברה רק תעזרו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ? נ.ב יש מה ההבדל בין ALTEC לבין ALTEC LANSING?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-