עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Moo,

פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Real_Me,

אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Asmodeus,

אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש

5. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך יותר טוב??? התערבתי עם בן הדוד שלי שעושק קברים GeForce MX400 64Mb + TV או GeForce 2 Titanium 32Mb + TV ואיזה לוחות טובים לאוברקלוקינג???

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. אני חושב שמצאתי חלופה ששווה את כספי, הוא מסודר ליופי של אוברקלוק! אני הלכתי לחטוף אחד!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NoamOpp,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת אבל השוק מציע אין סוף שאני לא יודע מה מומלץ ומה פחות אז אשמח להמלצות על מקלדת עם סוויצים אדומים או חומים עד 350 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by tpoo40,

אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 6kwar,

שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. איך באפשרותי לבדוק את תקינותו של ספק הכוח?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  13. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. איך הוא?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי אז אני יודע שנפתחו מלא נושאים על זה, אבל מכל נושא יצאה התשובה, איכות-MX518 דיוק: ergo.... עכשיו בינתיים ההעדפה שלי היא ללןג'יטק, בגלל האיכות, אבל עד כמה ארגיש בדיוק בין הלוג'יטק לארגו? הרי ארגו לייזר 2000DPI, כנגד mx518 שהוא אופטי 1600DPI... האם באמת ארגיש בהבדל בצורה משמעותית? בכל מקרה, את שניהם אני משיג ב170 כל אחד, אז מה כדאי? **דניס, רק אל תציע לי את ה-A4....

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by maya li,

שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…

17. או שמה זה רק קיים בside winder? זה משגורם לי להתלבטות קשה בין השניים.. למען האמת העכבר של ממייקרוספוט דיי מכוער. אבל האופציה של היפוך 180 מעלות הוא די מגניב שרק זה משיקבע מה יהיה העכבר הבא שלי,אבל אם הG9 תומך אז ברור שאני לוקח אותו.. יש אנשים שיודעים אם הוא באמת תומך?

• 23 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. Started by _Cyoher_,
    • 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. שלום רב, אני מחפש עכבר אלחוטי USB טוב למחשב נייד. ראיתי באתר של נועה מחשבים שני דגים זולים. מה דעתכם עליהם? Logitech® V400 Laser Cordless Mouse http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5549 Microsoft® Wireless Notebook Optical Mouse 4000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5834 התקציב סדר גודל של העכברים הנ"ל. בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אברם מהמכולת,

בעבר דנו כאן בכדאיות רכישת הרחבת אחריות למחשב נייד של HP (כ - 1,000 ש"ח תמורת שנתיים נוספות של אחריות). מצ"ב מסמך המפרט את הרחבת האחריות. אגב, לא ממש הבנתי ממנו מאילו חלקים מכוסים תחת האחריות המורחבת, ואילו לא... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. Started by Artemis Entreri,

מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

שלום, לאחר קריאת ביקורות על המקלדת הנ"ל שאחת מהן הייתה באתר הזה http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/ החלטתי לרכוש אותה ביחד עם המחשב שלי. בכל מקום שקראתי לא דיברו על איך היא לגיימרים, יש מישהו עם המקלדת שיכול להמליץ לי עליה בהקשר לכך?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.