עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם התערבתי עם חבר שלי איזה כרטיס מסך יותר טוב tnt 2 32 mb או voodoo 3 3000 ? כבר שכחנו מזה והיום ניזכרתי ואני ממש רוצה את התשובה אפילו שהיא לא ממש רלונטית כיום

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  2. Started by bene,

שאלה לדורון בקשר ללוח אם של אסוס שפרסמת ערב טוב דורון ראיתי את הכתבה על לוח אם אסוס באיחור של יום! החלפתי לוח אם של asos av266-e +מעבד amd 1700 xp אני לא יודע איך לאחר שהגדרתי את המעבד ל 1467 GHZ! נשרף המעבד קניתי מעבד חדש ורציתי לשאול אם טעות ההגדרה נישארה בזיכרון בלוח? אם אני מנתק את הבטריה לדקה זה מתאפס לנורמאל או שאני מאבד עוד זיכרון! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Or ei,

יש הבדל מורגש (רציני) בין 5400 ל7200 ??? והמוכר בחנות המליץ לי לקנות 5400 רק כדי שהוא לא יהרס יותר מהר (למה יש לי הרגשה שהוא מזבל לי) לא שאני אומר שזה לא נכון אבל כמה מהר הוא כבר יהרס?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by com,

בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MAeStRO,

מחפש צורב: אמין, זול, ויציב ועובד! חדש כמובן... איזה כדאי לי לקנות? אני לא צריך מהירות גבוהה אבל סבירה.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by DJO,

1) זה חשוב להתקין דרייברים למסך? יש לי מסך 17 אינטש סטנדרטי כזה ואני לא מוצא דרייבר מדויק בשבילו כי החברה מתה (מסכי SMILE) מצאתי דרייבר אבל לא בדיוק בשביל הדגם, יש חשיבות או שמסך default זה בסדר? 2) יש חשיבות 32ביט -> 16ביט? אני בעין לא רואה הבדל ובטח 32ביט זה יותר איטי.. ? 3) בגלל שאין לי דרייברים חוברת וכלום אני גם לא יודע מה הריפרש רייט המקסימלי שאני יכול לשים... מאחורה כתוב: 60/50hz 1.5A 69Khz משהו מבין מה זה אומר? יש תוכנה שבודקת מה הריפרש רייט יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

אוקיי, אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וזה יוצא קצת יקר ואני לא רוצה לעבור את סביבות ה 9 אלף (בסביבות) אני אראה את המפרט ואני מקווה שאתם יכולים לעזור לי מה כדי לשנות (אבל שיהיה עדיין משהו טוב ויותר זול.. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 1900+ 1.6 GHz לוח אם: GA-7VTXH GigaByte כרטיס מסך: hercules 3D prophet III Titanium 500 (חלק הקשה, מתלבט אם לבחור ti 200 או להשאיר) זכרון: Mushkin 256 MB DDR 2100 Basic כרטיס קול: CrativeLIVE PLATINUM AUDIGY EX (גם כאן אני מאוד מעוניין להפחית) מסך: FLATRON 17 795 FT LG מארז: Antec Performance SX + Enermarx 350W הרדיסק: seagate 60gb 7200RPM תודה

• 78 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by MAeStRO,

איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1.מה זה הקפיצת מחירים העצבנית הזאת לזכרונות 2.מה דעתכם על הלוח epox 8kha? 3.מה דעתכם על הלוח msi kt266 pro? 4.מי לוח יותר טוב למחשב למשחקים ללא צורך ברכיבים מובנים וללא צורך ביכולות המהרה ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. מה קרה מהי הקפיצה העצבנית הזאת בזכרונות לפני יומיים בדקתי ו256 מגה של מיקרון פיסי 133 עלו 55 דולר עכשיו הם עולים 101 מה הולך פה ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by orior,

אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. הצילו! ??? בחודש האחרון יש לי המון בעיות עם המחשב. מה שקורה הוא: 1. לפעמים בלי כל סיבה הוא מבצע אתחול פתאומי (ללא שום מסך כחול, הודעת שגיאה). האתחולים הפתאומיים מתבצעים לפעמים אפילו לפני ש-Windows התחיל לעלות וגם ב-DOS (לא תחת Windows, ככה שאני לא חושב ש-Windows אשמה). 2. ה-USB חדל לעבוד לחלוטין, זה קרה כבר לפני כחודשיים, פשוט אי אפשר להדפיס (מדפסת HP840 בחיבור USB). בדקתי את המדפסת על שני מחשבים אחרים והיא פעלה מצויין. ניסיתי לחבר מצלמת Web בחיבור USB (לא שלי - LG) וגם היא לא עבדה, למרות שבמחשב אחר היא עובדת מצויין. 3. לפעמים המקלדת והעכבר שמדליקים את המחשב לא עובדים בכלל (המקלדת לא עובדת גם לפני שחלונות עולה, בדקתי את זה עם Num Lock). הוצאת המקלדת מהשקע וה…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  16. הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by NaNdoS,

מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. קרה לכם פעם שהמחשב שלכם נדלק לבד?? השינוי היחדי שבוצע במחשב לפני שהבעיה התחילה הוא הוספת מאורר ועידכון ביוס?????? למישהו יש מושג למה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

ברשותי בסביבות ה-1800 ש"ח תנו לי מפרט הכי טוב שאפשר במחיר הזה ושיהיה הכי יעיל הכולל מעבד AMD לוח אם זכרון וכרטיס מסך... בבקשה עזרו לי זה דחוף לי...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by elgard,

החברה שאמרו עליה הכל חלק אומרים שהיא האמא של האמא של האמא של הדרעק.. וחלק אומרים שזאת חברה מצויינת ושמקצעונים צורבים עליה... ומה אתה אומרים : ואני מבקש שלא תגידו החבר של החבר של החבר שלי אמר שהם מצויינים אלא מניסיון אישי בלבד

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by PeaS,

אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.