ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לעיתים קרובות אני משאיר את המחשב פתוח ושאני חוזר הוא פשוט סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מ reset בדקתי משהו ייוצא דופן והכל כרגיל המעבד לא מתחמם יותר מידי ולא מתקרר יותר מידי
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה "ה"דבר שציפינו לו אבל זה שווה בדיקה ללא ספק!! דרייברים חדשים ל-ATI Radeon 8500 יצאו!! הדרייברים אינם של ATI ומתאימים לסביבת win xp בלבד!! שווה בדיקה בהצלחה ובתקווה שדרייברים טובים יפורסמו על ידי ATI!! איל כתובת להורדת הדרייברים- rage3d או ב- windows update
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרי חמישה אנשים פה הזמינו אותו ולמרות החיוך שעולה על פני כולנו כשאנחנו שומעים את הצירוף Ti500 והרקולס וההרגשה הנעימה בבטן, של הבטחון, כולנו יודעים שהוא יגיע רק עוד חתיכת זמן שלא התחייבו לכם עליה וקניתם אותו במחיר הכי יקר שיכול להיות לו (הדולר בשיא, והמחיר בשיא, וכשהכרטיס יבוא המחיר בעולם כבר לא יהיה בשיא) אז במקום לחכות שבועיים תחכו חודש או חודש וחצי ותקחו באותו כסף את הג'יפורס 4 TI200 או שאל תחכו בכלל, אם דחוף לכם הTI500 וקחו אחד שיש בארץ (אני חושב שיש של ELSA והם לא רעים בכלל!) וזהו, עכשיו תגיבו.
-
- 64 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חבר שלי לא מאמין לי ש readon 8500 עובר בכמה מבחנים את ה g force ti אתם יכולים להוכיח את זה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות את הדיסקמן\נגן mp3 הזה: http://www.jazpiper.com.sg/mcd650s.htm מה אתם אומרים ? טוב ? לא טוב ? שווה 420 שקל ? תודה
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצד אחד אני מניח שזה פתוח אז הכל בפנים יותר מתקרר, מצד שני נכנס יותר אבק, מצד שלישי כמה אבק כבר משנה?
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי מפלונטר בקר IDE, דבק טרמי, גריז טרמי, ומצלמת אינטרנט. כל המוצרים הגיעו אליהם, חוץ מהמצלמה, הם אומרים לי שיש להם בעיות עם היבואן ושזה יגיע רק באמצע שבוע הבא. הזמנתי את זה ב06.01.2002, וכבר עברו מ-ז-מ-ן- 10 ימי עבודה.. עכשיו השאלה..: מה אני יכול להגיד להם שיפצו אותי בדרך כל שהיא.. או שילחו לי את שאר הדברים ואת המלמה יותר מאוחר בלי שאני יוסיף להם עוד כסף על משלוח. או שכדאי לי לבטל את ההזמנה ולהזמין במקום אחר, לממרות שלא שנראה לי שיצא לי יותר יקר בגלל שהדולר המז*ין הזה עולה ועולה ועולה .... יש הצעות<?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
hi i got an Hard-Disk problem. ok , here is the problem i got 6.4 western digital UDMA HD (a little old , yes) lately , i noticed that all the time when i am installing a game , i got the pop-up window thats tells me that there is not enough disk space.(and its give me the options where i can delete TMP files or from the recycle ). but in a matter of fact i got a lot of free space. when i got 4.0 gb avilable space and trying to install a 500mb game , the pc tells me that i dont have free disk space and all over again. just for you to know : the HD NEVER made any problems and working till now GREAT , and in the setup bios all ok and hd setting correctly . so , i decid…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ולא מדובר במסך , אלא תצוגה כמו של סלולרי שאפשר לרשום בה כל דבר שרוצים . עד כמה אנשים ירצו אחד כזה , ועד כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על אחד כזה מוכן ? מתחבר לLPT .
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי אז הנה התפריט המחשב הזה מחו''ל ואני הייתי רוצה בקצרה לשעול האם זה שווה משהו P4 Northwood 2Ghz (בקשר לזה על תגידו כלום ) Intel 850 Motherboard 512 RDram Samsung 120GB 7200rpm Seagate HD Geforce 3 Ti500 64MB Asus Sound o/b AC97 DvD Rom x8 Sony CDR 16x10x40 Sony 400Watt Power Supply 3com 100mbit Network ובלה בלה בלה אחרי כל החישובים של מחס וההובלה זה יעלה לי בסביבות 600-700 דולר שווה או לא?
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קראתי מאמר בנושא בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די ב פיסי פוביה שאומר שישנן בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די בכל מיני תוכנות ניהול וחומרה האם זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-