עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by PeaS,

אוקיי, המפרט הבסיסי הנוכחי שלי הוא (אני לא יפרט את הדגם המדוייק של כל דבר...) MSI MS-6163 (i440BX) pentium 500Mhz voodoo 3 3000 HD לא זוכר תדגם אבל זה 12 ג'יגה של WD החלטתי (מחוסר ברירה) לשדרג אותו. דבר ראשון אני מוסיף עוד HD כי אני צריך הרבה יותר נפח. מה שאני צריך זה HD של 60 ג'יגה ו7200 RPM כמובן, ולא נראה לי שהלוח שלי תומך בATA בכלל, אז זה לא משנה. ב-X יש את MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 ב209$ (1120 שקל). ב-Y יש את Maxtor 60GB 7200RPM ב153$ (832 שקל). איך זה יכול להיות? אצל Y לא מצויין ATA, אבל לא נראה לי הגיוני שHD חדש יהיה בלי ATA, אז למה זה עולה הרבה פחות? זה קורה גם עם סיגייט SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 ב-X עולה 820 שקל Seagate 60G…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DJO,

נכון ש ה 27.20 מסתובבים ברשת אבל בכל מקרה: Nvidia Display Driver Version 2.3.1.2 גודל הקובץ להורדה: ?11 ,3.4 MB? דקות זה לקוח מה ווינדוס אפדייט... מוזר..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

הי משהו יודע למה המחשב לא יורד מהר לאחר התקנת ה AUDIGY בXP עם דריברים ל XP

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אוקיי אז אחרי הרבה הטלבטויות.. אני הולך על ה Altec Lansin 880.... השאלה מאיפה לקנות? איזה רשתות מוכרות אותם? ואם אני קונה מהאינטרנט אז יש את זה בחנות האסורה (פנד*ה) ב - 255$ אבל זה לא כתוב אם זה RETAIL או לא... ובזיגזג יש את זה בRETAIL (כתוב: ALTEC LANSING 880R - 5.1) ב 275$... עדיף לשלם 20$ יותר בשביל שאני אהיה בטוח שזה RETAIL?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by nw,

מה ההבדל בין SB live 5.1 ל- Audigy live 5.1 (חוץ מהמחיר). ובכלל הייתם ממליצים על creative? עוד משהו אם היה לכם 800 ש"ח להשקיע ב- SOUND איזה כרטיס + רמקולים הייתם לוקחים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אורח ^Rockford

בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אורח athlon

טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by ybe,

הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DAN,

איזה כרטיס חזק יותר ? AT רדאון 32DDR או 32M NVIDIA MX400PRO של אסוס ?????????????? דן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by iib,

סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by orior,

מה שאני חושב שזה אומר? אם כך איך מסדרים?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by Shmoolik,

1. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים שנגיד האיכות דו מימד של הרקולס יותר טובה משל MSI או סתם חברה אחרת...? 2. זה כל כך משנה אם זה הרקולס או שיש עוד חברות טובות חוץ מהם ? ואם העיניים שלי יכולות להרגיש את ההבדל באיכיות ( השאלה נובעת מהערות של כמה אנשים פה בפורום ש"התעצבנו" על הרקולס ) תודה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by huber,

אני מצרף תמונה של ה 4 MX 440 החדש. איך זה שהוא עובד מהר יותר אך ללא גופי קירור לזיכרונות. בהשוואה ל 3 שעליו יש לעיתים פלטות שלמות לקירור (ראו הכרטיס של LEADTEK) על ה 4 יש רק מאוור בלבד. אפא ההיגיון???

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by com,

אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by m_k,

קניתי גייפורס 3 של INNO 3D ולפי מה שהבנתי ממכם INNO לא נחשבת בין החברות הטובות! השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי ביותר? כלומר שאני יוכל להציב שני מחשבים אחד אם INNO ואחד אם HECULES ולראות שHERCULES הרבה יותר טוב? עזרה!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Dr-XP,

Athlon XP 1600 Or: Athlon MP 1500 ????

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eyal,

:asthanos: רציתי לדעת אם רואים בצורה מעשית את ההבדלים בין ג'י פורס 2 לבין ג'י פורס 3 :asthanos:

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by hlv,

when connecting the mother board to the cpu and everything else I turn on the comuter and everything seems to be ok but the screen wont turn on I connected the screen to a voodoo in a PCI slot

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Or ei,

1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by y_i_c,

הנה אתר שבודק את גיפורס 4 מול גיפורס 3 TI200 לחץ כאן לאתר מה שלא הבנתי זה מה אומרות הבדיקות בעמוד החמישי.... בעמוד הבא ניתן לראות השוואות ב 3D MARK וב QUAKE ושם רואים שאין הבדל גדול אבל בעמוד 5 רואים שיש הבדל עצום לטובת GF3 TI200 מישהו יודע מה הבדיקות ההן אומרות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by DiSc@MaN,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים