עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Snoopy2006,

שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

1. אחד... 2. שתיים.. עכשיו תנו חוות דעת.....

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by itzik_now,

היי , כמה אירוני , ככה נכון. אני צריך לצרוב כמה תוכנות גדולות - כולן ביחד שוקלות 651MB ... דיסק : 650MB שלTDK צורב : Philips X 8 האם המגה הבודד והמיותר יעשה בעיות .. או שהוא "ידחף" פנימה.. ? * ואם בצורבי עסקינן , למרות שהוא X8 , כל ניסיון לצרוב בו מעל X2 דופק את הדיסק .. מישהו יודע מדוע ? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yotamoo,

יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by FenderBender,

החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by LiorP23,

אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. :'( :'( :'( :'( המחשב נקנה הורכב הנה המפרט המלא: Epox 8k3a+ Rev 1.2 Last Bios Athlon XP 1700+ not O/C Kingson 256Mb DDR PC2700 Leadtek Winfast 170A DDR (Nvidia Geforce 4 MX440) v IBM 30Gb 7200 , Seagate 60GB 7200 Samsung Combo Drive / Asus DVD Rom 16/48 Motorola 56k PCI Modem Task Case 5 Fans Modded Atx 300W Power Supply הכל הורכב חובר והופעל הכל היה מצויין עד שהופעל המשחק הראישון ואיך שהמשחק ניגש ל3D בום, המחשב נופל -=> הספק קופץ, כדי להפעיל צריך להוציא כבל מתח ספק לחכות להקשיב לקליק שבא מייד להכניס , לנסות שוב ולבכות ..... ממש בוצעו נסיונות עם כל אפשרות ניתנת על הדעת בBIOS עודכנו הBIOS של הכרטיס מסך דרייברים שונים ללוח אם כרטיס מסך הכל נוסו 5 כרטיסי מסך …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת full size (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית). העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות. מה כדאי לקנות? :\

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קרה לכם פעם שהמחשב שלכם נדלק לבד?? השינוי היחדי שבוצע במחשב לפני שהבעיה התחילה הוא הוספת מאורר ועידכון ביוס?????? למישהו יש מושג למה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Funkyzord,

אזיה קרטיס קול כדי לקנות? ואיפו הכי זול? ובכלל כול מיני הערות אל כרטיסי קול חשבתי אל משהו כמו audigy gamer

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה יותר כדאי לקנות? [poll] [opt] innovision geforce 2 ti 64mb ddr[/opt] [opt] asus geforce 2 gts 32mb ddr [/opt] [/poll] מצטער שאני כל כך מבלבל לכם את המוח עם כל הכרטיסים שאני רוצה לקנות אבל זה נושא די קריטי, כי הכרטיס מסך הנוכחי שלי גוסס והתקציב לאחד חדש הוא נמוך(650 ש"ח).

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. תסתכלו מה ראיתי אצל ISPECTRUM ! ראדון 8500LE של הרקולס במחיר לפי דעתי מצחיק, אני בטוח קונה תדבר הזה !!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500le

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

No problem man. To be completly honest, the P4 blew me away. I'm sitting on my T-Bird now, wishing I was on my P4 Now I understand why most business use Intel. They don't have such an issue with money and need the best. Consumers on the other hand need a nice price but also want a good product. Don't get me wrong AMD guys, AMD is a kicka$$ chip. But the P4 is just flat out better in performance. I guess it all comes down to the money issue. זה בא מאחד המשתמשים הבחירים בפורום "אננדטק", שהיזדמן לו להשתמש ב P4... למעשה, הוא היה AMD fanboy , עד עכשיו... What gives?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לקחנו לסיבוב ראוטר אימתני מחברת הענק הטאיוואנית - בכדי לגלות כמה מהיר יכול להפוך האינטרנט האלחוטי שלכם בבית לכתבה

19. Started by lordgod,

האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by guy94,

נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by manbot,

MegaCube Case, Really Astonishing. http://www.xoxide.com/megacubecase.html עולם מטורף יש לנו.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

יש לי כבל USB ששתי היציאות שלו זכר וליד יציאה אחת יש מן עיגול כזה בולט (נראה לי מגנט) קיצר זה אמור להיות כבל שאמור להעביר מידע בין שני מחשבים אבל שאני מחבר אותו שום מחשב לא מגיב אולי הוא מקולקל? או שצריך לעשות משהו לפני זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים